14-08-2018, 10:09 AM
Цитат:Ултрадесничар
Прво си признао да си "Грађанска Србија" и противник си српских националиста.
Nisam ništa priznao, nego se zna na ovom forumu pre vise od 13-14 godina gde sam doša medju prvih četiri člana Samardžić, Jeremija, Kosta Francuz (nažalost koji se zbog porodične tragedije povukao sa foruma)
Da sam oduvek podržavao građansku demokratsku Srbiju.
Što se tiče nacionalista, protivnik sam primitivnih, bezuzubih, radikalskih poluretardiranih, smrdljivih oni koji se nažderu prasetine, naliju rakijom i vinom i alkoholom koji se tetoviraju, slušaju turbo folk i posle svega toga idu u crkvu krste se, kače one krstače, badnjake na kolima itd...E protiv tih nacionalista sam.
POŠTUJEM SRPSKE NACIONALISTE KAO ŠTO SU MONASI, PRAVI SRPSKI ĐENERALI, VOJNICI, NAUČNICI, PRAVI RODOLJUBIVI UMETNICI I DOKTORI. LJUDI KOJI SU U SLUŽBI DRŽAVE I KOJI KADA IZBIJE NEKO SRANJE PRVI SKAČU, a ne ko primitivni nacionalisti koji se busaju u grudi, pevaju po kafanama kosovosko-krajiške pesme, a kad zagusti kuku lele, e nemoj mene nisam ja za to...
Цитат:Pисао си да када Вучић призна de iure Косово си исмејавао српске родољубе те ће поздравити ту издају над издајама.
Можда највећу у историји српског народа.
Pa ako nisi upućen danas se "nacionalisti" zalažu kako je to vođa rekao za "razgraničenje Kosova sa Srbijom. Na primer Djuka bizon je imao nadimak na onom forumu srpskinacionalisti "Nacionalista", pa Misa Vacic, Marjan Rističević, pa Neša slina, Bata keramičar, pa Selaković, Marko Djurić, Kokeza i mnogi ostali radikali koju su protestvovali protiv hapšenja Sljivancina, Mladića, Karadžića, Jednostranog priznanja nezavisnog Kosova.
Kosovo je domaći zadatak za Vučića kojem je zapad postavio 2012 godine da ga završi, i zato se njemu zuri.
Цитат:Да ли можеш да пружиш бар гласину, ако не доказ, да се "Бошко Обрадовић продао за мале паре и ушао евроатлантски "Савез за Србију"
Boško je labilna ličnost, kao i Vuk, Šešelj i ostali koje možeš kupiti a šaku zobi tj,za šaku dolara.
Boško se po nalogu američke ambasade upoznao sa čuvenom Jasminom koja je agenti CIA i koja mu je sada mentor (Kao Soroš Kandićki, Biserko i ostalima) tako i Boško mora da sluša Jaminu zarad šake zobi i da radi po američkom nalogu, koji mu je naredio da udje u koalicju sa demokratskom strankom. Djilasom, Petrovićem, Jeremićem, Borkom, Veselinovićem , tako da jadan ucveljeni boškić nije imao kud.
Do juče sve najjcrnje i najjgore o izdajničkoj, nato vlasti koja su ubijala srpsku decu u vidu Zorana Djindjića, Djilasa, Vuka Jeremića itd da bi danas bio kao mala maca.
Koliko se Boško promenio od 2000 godine govori i činjenica da je bio agresivan tip koji je hteo vojsku da šalje na kosovo, jarinje, da bije pedere dok je danas mnogoo liberalniji tip.
Цитат:Прозападна опозиција није шетала улицама Београда у протесту против Вучићеве власти ? А шта је ово ?
To ti je trajalo to veče i naredno i stalo se sa time. Danas nemaš oprganizaciju koja može tri meseca da protestuje svaki dan da izvede desetine hiljada ljudi na ulicu kao sto su bili studentski protesti 95/96 peti oktobar, itd...
Ovo je bila samo šetnja ne i protest.Protest ti je bio kada staneš sa 20godina kao student koji leba nema da jede, gde je inflacija 10000% ispred Šešeljeve i Slobine Milicije i kordona svako veče, gde gutaš suzavaca, pendreke, itd...
Sutra kada Vucic potpise "razgraničenje" to jest nezavisnost, na ulicama Beograda neće biti nikog, kao kada je pala krajina nikog nije bilo.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.