28-08-2013, 08:46 PM
(28-08-2013, 05:34 AM)Владимир Петровић Пише: Какав, бре, убица, као да Чичу није убио србождер Амброз?!?!?!Полако човјече, нисам ти жуљ нагазио.
Да крвати имају своју аутохтону народну Краљевску Династију као што је имају Срби, одавно би прогласили Краљевину и вратили Краља на Престо, једино у Србији вирус комунизма још хара!!!
Династија Карађорђевић није настала као југословенска, већ као српска, те зато, нестанком Југославије, с пуним правом може да се назове СРПСКА КРАЉЕВСКА ДИНАСТИЈА КАРАЂОРЂЕВИЋ!!!
Чичу је убио неки дрипац по наређењу амброза, али је амброз дошао у Југославији на власт повлачењем Краља Петра 2. са престола и формирањем нове владе од стране енглеза. Петар други се после покајао и родитељски прокунуо оног Карађорђевића који и ступи ногом више, на тло британије! Ни тога се дотични (што чичи окреће леђа) није држао, јер је британски опицир и држављанин.
Либо ме рацку за крвате и њихове краљове.
Али није лепо да подводиш људе под комунисте због британских ухода које се продају овде за краљеве. Ако ти је лакше, нека сам за тебе комуниста.
Карађорђевићи су направили Југославију и тако малтене уништили Српски Народ. Зато никада више градитељи те безбожне творевине неће доћи Србима за врат! Нек се паре са њиховим крватима и словенцоуима, па кад њих убеде да им требају за краљове, нек онда дођу овде у Србију са њиховим газдама (крвавим британцима), да продају оно за бубреге.
Нисте одговорили ни на једно питање, већ показали фанатизам, антисрпство и незнање. Жао ми је све то Србија итекако боље зна од вас.
Морам додати да идеји, да Србија мора имати Краља, највећи непријатељ баш та квази Српска, шпијунска назови династија.
Јер на сам помен Србима да им оно зевало буде краљ, одмах добијете умножавање и развијање псоварства у Србији. Мислим да после помињања престолонаследника заклетника британској круни и самим споменом Српске Монархије, ризикујете добру тучу у Србији (нисам смео да пробам).
А сад колике плате издваја черчилов МИ6 за заљубљенике у Дражиног убицу, немам појма. То можда зна Т. Николић председник европске србије и камарад оног зевала.
Јад и беда.