16-08-2018, 05:22 PM
(16-08-2018, 02:38 PM)ЈВуО-КГ Пише:(16-08-2018, 01:26 PM)Mekenzi Пише: Prosvetar je dubini duše dobar čo'ek.
Јесте к*рац.
Гњида над гњидама.Лажљиви усранко који пише да су нечији родитељи издајници. Па објаснио би ти ја ко је издајник час посла да се не кријеш и за те тастатуре и да ниси у далекој Канади љигави љото бедниче.Пун ми га је к*рац више. Иживљава се над људима тип чији глас више личи на квакање патке него на човечији говор,неандерталац који се укључује у програм HAPPY телевизије и ту га Љубиша Ристић после 5 секунди провали да је љотан.
ХА,ХА,ХА....кх,кх....ОФИРА СЕ ЧОВЕК 'НАКО АУТОМАТСКИ!

НАДРИ-КОМУЊАРА И АРХИ-ИЗДАЈНИК, БРОЗОЉУБ ЉУБИША РИСТИЋ МУ СИМПАТИЈА А НЕКИ ИЗБЕГЛИ "ЉОТАЧ, ЉОТАН" МУ КРВНИ НЕПРИЈАТЕЉ!
Па после прети ИЗДАЈНИК ОД ИЗДАЈНИКА: "Ћу да бијем ако ми неко каже да сам ја, ТАТА И МАТЕР МИ И СВИ ДАЉИ И БЛИЖИ РОЂАЦИ, КОМШИЈЕ И СВИ САМОУПРАВЉАЧИ ЏУМЛЕ У ПАКЕТУ КОЈИНО СУ ПОЛА ВЕКА ПЕВАЛИ ПОЉСКИ МАЗУРЕК 'ХЕЈ ШУГОСЛОВЕНИ', ШЕНИЛИ И СЛУЖИЛИ АМБРОЗУ, ЊЕГОВУ ВОЈСКУ СЛУЖИЛИ, ТИТОВКУ НА ГЛАВУЏИ ИЗДАЈНИЧКОЈ НОСИЛИ И ЗА АМБРОЗОВ (И ТУЂМАНОВ) 'ПАРТИЗАН' И 'ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ' НАВИЈАЛИ (и јошт навијају!), И НА КРАЈУ КАД ЈЕ АМБРОЗИЈЕ ЛИПС'О, ГОРКЕ СУЗЕ ЛИЛИ ДАНИМА....ИЗДАЈНИЦИ!
Ћу да бијем бре ако ми неко отвори очи и скреше ми да смо ја и моји најобичнија јањичарска булумента најгорих изрода и одрода, ћу да бијем јер....ИСТИНА БОЛИ!"
ИСТИНА ЈЕ К'О ДОБРА РАКИЈА, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!!!
И запамти гњидо, СВАКИ ТАЈ ЧЕСТИТИ "ЉОТАН" ИЗ ИЗГНАНСТВА, у које себе због година и идеолошких разлика нажалост не убрајамо, ЈЕСТЕ У ОДНОСУ НА ТВОГ КОМУНО-САТАНИСТУ ЉУБИШУ РИСТИЋА СВЕТАЦ И ЧЕЛИК СРБИН!
И сваки пут кад увредиш неког од тијех часних старина подсетићемо те на неокајани грех према Отаџбини Србији и Светом Православљу и тебе и твојих!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!