25-08-2018, 08:59 PM
Мало констек
болшевици стижу на власт са западног помоч и то војног
болшевици и немци обилазе уговор вејсаја и се поново оружавају са бошевичком помоч
Овде хитлер улази у политици у немачкој, и сад ко су му били финанцери?
У књизи Мисија до Москве тадашни амбасадор САД у Москви Јозип Дејвиза (јевреј?) пише од времена 1936-1938 године. Е сад он каже да је Сталин одчистио војску од ЛЕНИНСКИ пучиста због немци су имали план да га руше СТАЛИН баш неки ЛЕНИНСТИ у војног врха.
Совијити су исто говорили да енглези користе хитлер, у циљ да се сукобе.......то је била пре ратна прич.
Дејвисова књига претворена у филм
https://drive.google.com/file/d/0B_aI3dd...dJaGc/view
Близо крај филм
Стаљин говори Дејвису да је годинама велика британија намјерно олакшала хитлеров наду на власт и агресивну политику како би подстакла рат између њемачке и совјетског савеза и да ће се, након што се главни борци исцрпљују, британци придружити како би узели лавовски удио ратног плена.
ТО ЈЕ ПРЕД РАТНИ ФИЛМ!
Шта се треба одмотати, је како Совијити улазе у пакт са нацисте, ко су из корена спонзурисани од исто тог запад.......сутон је ту говорио чак и од војне текнике што је било продато немцима.
Како онда стижемо од енглеске мисиције према Сталин/Москви/Совијити.
И како стижемо да чурчил, шаље Сталин поруку да ће бити инвазије Април 3 1941
Sumner Welles му то исто шаље из САД
Па и ”Милан Гавриловић” тадашни амбасадор Краљевине у Москви.
Исто као Први Светски Рат где смо ми за век били одкривљени за почетак рата.......мислим овај процес треба да се заиста одмоти!
болшевици стижу на власт са западног помоч и то војног
болшевици и немци обилазе уговор вејсаја и се поново оружавају са бошевичком помоч
Овде хитлер улази у политици у немачкој, и сад ко су му били финанцери?
У књизи Мисија до Москве тадашни амбасадор САД у Москви Јозип Дејвиза (јевреј?) пише од времена 1936-1938 године. Е сад он каже да је Сталин одчистио војску од ЛЕНИНСКИ пучиста због немци су имали план да га руше СТАЛИН баш неки ЛЕНИНСТИ у војног врха.
Совијити су исто говорили да енглези користе хитлер, у циљ да се сукобе.......то је била пре ратна прич.
Дејвисова књига претворена у филм
https://drive.google.com/file/d/0B_aI3dd...dJaGc/view
Близо крај филм
Стаљин говори Дејвису да је годинама велика британија намјерно олакшала хитлеров наду на власт и агресивну политику како би подстакла рат између њемачке и совјетског савеза и да ће се, након што се главни борци исцрпљују, британци придружити како би узели лавовски удио ратног плена.
ТО ЈЕ ПРЕД РАТНИ ФИЛМ!
Шта се треба одмотати, је како Совијити улазе у пакт са нацисте, ко су из корена спонзурисани од исто тог запад.......сутон је ту говорио чак и од војне текнике што је било продато немцима.
Како онда стижемо од енглеске мисиције према Сталин/Москви/Совијити.
И како стижемо да чурчил, шаље Сталин поруку да ће бити инвазије Април 3 1941
Sumner Welles му то исто шаље из САД
Па и ”Милан Гавриловић” тадашни амбасадор Краљевине у Москви.
Исто као Први Светски Рат где смо ми за век били одкривљени за почетак рата.......мислим овај процес треба да се заиста одмоти!