31-08-2018, 02:42 AM
(30-08-2018, 03:05 PM)ЈВуО-КГ Пише:(30-08-2018, 10:58 AM)ПРОСВЕТАР Пише: НЕ МОЖЕТЕ ВИ ОТАЛЕ ДА ПРОЗИВАТЕ И ЛЕПИТЕ ЕТИКЕТЕ ИЗДАЈЕ НИ ЈЕДНОМ ЈЕДИНОМ СРБИНУ ИЗ ИЗГНАНСТВА ЈЕРБО СТЕ У ИЗДАЈИ ЖИВЕЛИ И ВИ И ВАШИ!
ТО МОГУ ЕВЕНТУАЛНО, СРБИ ИЗ ИЗГНАНСТВА ДА ГРЕШЕЋИ, У ГЊЕВУ КАЖУ ЈЕДАН ДРУГОМЕ, ВИ НЕ!!!
Паметном доста!
Ајде бре не сери (други део),који си ти изгнаник протуво једна, како те није срамота, отишао си у Канаду са пуним џепом пара, Брозовом сликом и то неколико година пред његову смрт.
Нетачна информација и гњусна лаж из ЗАВИСТИ, ЗЛОБЕ и ПАКОСТИ, еда би напабирчио неке поене овуден јербо ниси једини на форуму који мрзи све што "нијесу одавле"!
Прво, ми кад говоримо о ИЗГНАНИЦИМА које ти и твојих пар пајтоса годинама пљујете и вређате, не говоримо о себи ЈЕР НИ ПО ГОДИНАМА НЕ МОЖЕМО БИТИ "СЛУГА ВЕРМАХТА", но о свим људима који су једва спасли главу од србождера Јосипа и који живе ван NOVOSRBA!
Међутим!
Да нисмо 'вамо убјежали и мене би стигла зла судбина па сам тако и ја ИЗГНАНИК, за разлику од твог тате, свих рођака, комшија, пријатеља и осталих самоуправљача Јосипових који тамо леп живот проживеше и тебе таквог направише и одгајише АМА НЕ ДАДОШЕ ТИ КУЋНО ВАСПИТАЊЕ ДА СЕ НЕ ПЉУЈУ СРБСКИ ЈУНАЦИ И СЕДЕ СТАРИНЕ КОЈИМА НИ ТИ НИ СВИ ТВОЈИ НЕЋЕТЕ НИКАД БИТИ НИ ДО КОЛЕНА!
Друга гњусна лаж јесте да нијесмо отишли "са пуним џепом пара" но са 3,000 долара, што је много мање него што су носили сви гастарбајтери у то време! Распитајде се пре него што јопет лупиш к'о јуче кад нападе Брат Јеремију, коме си се претходно љигаво увлачио, мислећи да је текст наш!
Што се тиче Амброзове слике, која је у твојој и свим породицама око тебе које знаш, до јуче висила у вашим домовима као Икона, нами иста није била по вољи јербо су биле штампане на папиру који није био баш погодан за употребу у нужнику!
(30-08-2018, 03:05 PM)ЈВуО-КГ Пише: На овом форуму не постоји човек који је дуже живео под Брозовим режимом од тебе. Пуних 28 година сте ти и мали Јожа делили државу и зато не тупи више, досадан си постао превише.
Ја....нарочито од прве до 18-е године!

Међутим!
Твоји родитељи, ужа и шира родбина, пријатељи, комшије и сви остали навијачи Титовог и Туђмановог "Партизана" и "Црвене Петокраке Звезде", поделише не "државу" него цео живот са Јосипом и кад је липсало за њим проплакаше горко, неутешно...
(30-08-2018, 03:05 PM)ЈВуО-КГ Пише: Људи нису могли да се запосле за стално јер нису били чланови партије, али зато је ондашњи јуноша Просветар добио посао одмах. Јел то татица био командир чете НОП-a? Или сте само били дупеувлаке па се мали Просветарчић запослио чим је из школе изашао.
Ми имамо златан занат и радили смо тамо ПРИВАТНО, но кад је Јожа укинуо реформе због такозваних "хрвата" и те приватне послове изгубисмо, а лепо је могло да се заради па убјежасмо 'вамо да ође "чистимо канадска гоф*на", како је Киза надахнуто описао наш посао!
Међутим!
И тај посао је за људе ако ваља преживети и фамилију издржавати!
Оно јес'...истине ради, ми баш и нијесмо толико радили са канализацијом јербо смо ми водоинсталатер високо-квалификовани ама први пут кад смо дошли у додир са гоф*нима то је било кад дођосмо на овај форум и упознасмо вас!
Шта'ш...
(30-08-2018, 03:05 PM)ЈВуО-КГ Пише: Само си ти тај овде који је носио титовку, и био њихов радник и ударник, пионир и махач заставама. Зато те то и мучи толико!
Лепо срочено за биографију твог тате и свих твојих ујака, стричева, шогора и осталих, свака част!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!