01-09-2018, 12:53 AM
Не рече ми ова поворка горе са слике, јел то после петооктобарског пуча, кад си ти почео да поштујеш "господина", исто као и "господа" са слике, или не? И каква је ово "господска" пирамида међу њима, шта она представља?
Можда, а можда и не. Свакако би то прошло уз далеко мање жртава, што материјално-економских, што људских, што духовних, да се одиграло паметније, тј. да смо се успели отрести зла на време.
Него, где је био тај "господин" кад је Србија растакана изнутра, да би јој се припремило наведено растакање споља? Шта је урадио да тај процес заустави кад је дошао на власт?
(01-09-2018, 12:40 AM)Јеремија Пише: Објаснио сам толико пута како Западу није било важно ко је на челу Србије, па тако и да је сам Св. Сава био у тим данима председник Србија би била расточена.
Можда, а можда и не. Свакако би то прошло уз далеко мање жртава, што материјално-економских, што људских, што духовних, да се одиграло паметније, тј. да смо се успели отрести зла на време.
Него, где је био тај "господин" кад је Србија растакана изнутра, да би јој се припремило наведено растакање споља? Шта је урадио да тај процес заустави кад је дошао на власт?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!