Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: Геј парада врх неморалног брега
#1

БЕОГРАД –Поглавар Српске православне цркве је у интевјуу Недељнику рекао да је „Геј парада врх леденог неморалног брега, скуп свих мана и порока”.

„Жалим те људе који припадају такозваној геј популацији. То је поремећај или девијација људске природе. Могу да их разумем, као и тај њихов проблем, али не могу да их разумем што тај проблем намећу нама и што то јавно показују”. рекао је патријарх.

Патријарх је навео да припаднике ЛГБТ популације не осуђује, него да их жали и да не може да схвати њихово наметање.


„А да ли ће бити забрањена та парада? Ничија сила нигде није добра”, рекао је патријарх.

Поглавар Српске православне цркве је у интевјуу Недељнику рекао и да председник Владе Србије мора да “учини све да дође крај слабљењу и пропадању” српског народа, преноси Танјуг.

“А да бисмо се подигли, морамо бити свесни сами себе, своје историје, своје културе, свог положаја. Ако то ми сами не будемо прихватили и мењали се, други нас неће подићи. Потребан нам је заправо подвиг да се подигнемо. Доведени смо до просјачког штапа”, оценио је патријарх Иринеј.

Он је истакао да морамо дићи свест о себи самима, поред подизања економије и привреде, што је неопходно и неспорно, морамо обратити пажњу и на морал нашег народа.

“Нажалост, кад отворите новине – видите колико крађа, проневера, колико убистава. Можда раније на то нисмо толико обраћали пажњу, али овако никада није било. Морал је наш највећи проблем. Морамо да размишљамо не само о томе како да смислимо неку вештину да се снађемо или нешто искористимо – него да почнемо да чинимо оно што је добро”, закључио је поглавар СПЦ.

http://srbin.info/2014/05/16/patrijarh-i...nog-brega/

Цитат:Томислав Николић подржао геј параду

Председник Србије Томислав Николић подржава одржавање геј параду и протестну шетњу предвиђену за 31. мај улицама Београда на релацији Славија – Трг републике.
Став председника се, како кажу у његовом кабинету, није променио.
Како сазнајемо, председник сигурно неће доћи на параду, али ће, по свој прилици, скупу присуствовати неко из његовог кабинета
http://srbin.info/2014/05/16/patrijarh-i...nog-brega/

Поставља се питање да ли је ово г. Томислав Николић обећавао у предизборној кампањи и остаје чињеница да је он Председник свих грађана Србије, па и оних који се противе геј паради...
Одговори
#2

Јели је то рекао за време поплаве и ван редно стање или мало раније.....

Или је то Српска Странска медија осечала да је одлично време за објављење те вести?

Сад има говор да Србија има 7 Владика......

Кад су Булгари одали своје тајне.....11 од 15 Владике су радилих за УДБУ!

Да не више дрвим!
Одговори
#3

Да цитирам коментатора Гласа Русије на српском, Ратка Паића:

Цитат:у Русији се већ дужи низ година трудницама додељује такозвани мајчински капитал, који се константно увећава – и ове године износи преко 9.000 евра. Та сума новца се даје породицама, које га могу потрошити на отплату стамбеног кредита, изградњу куће, ремонт стана, а такође и за плаћање дечјег вртића и за образовања детета, али тај новац се може уплатити и у пензиони фонд мајке. Поврх свега тога, вишечлане породице у Русији додатно примају и финансијску помоћ из тамошњих регионалних буџета, па тако укупна сума новца коју добијају за свако ново дете премашује 10.000 евра.
http://srbin.info/2014/05/16/da-li-je-sr...-trudnica/

Дакле, уместо на обезбеђивање геј параде (организатори имају довољно новца да ангажују приватно обезеђење), новац усмерити на труднице и повећање наталитета!!!
Одговори
#4

Пронео се глас да је геј парада отказана, да ли је неко нешто чуо у вези тога?
Одговори
#5

Да отказана је.Педери се солидарисали па се не фирцају у буљу до даљњег!Креза
Одговори
#6

Е педери једни.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним