Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
После успеха наших фудбалера,кошаркашица,ватерполиста и Новака,следи резолуција за забрану учествовања наших спортиста у свим такмичењима!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Испаде секташ! Побиједио га Узбекистанац
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Нема много људи у историје било шта да се мери са Најбољих сви времена.....можеш да набројаваш таких на једној руци......
Али да имаш нека дефинитивни чанса да будеш најбољих од свију.....е то само може један.
Али да имаш озбилна прилика да тако нешто учиниш.......то ће се десити један пут.
Ако је неко изабран да има ту прилику.......онда је и то како битно да га максимално користи!
Мислим Финал Федера и Надал........рећи и дрвење овсте више није потребно!
Углед:
60
Незнам за тебе Новак али ова победа Федера и то како боли мене!
За тебе незнам!
Федера у својих 36 години, са 4 деце, је запослио Иван Лубичић да му додао нешто у игри.....да ПОБЕДИ ТЕБЕ.....и изгледа да су и то како студирали како је Вавринка тебе победио 3 пута и два пута у Финалу. И присвојили његову игру.
Надал изгледа да он исто се потрудио и нема нека пензија!
Углед:
60
Новак је заборавио да је профи тенис рат, а он је рат на највишој њиви.....то он одлично знаде сам.
Што ће ти кад вечити део публика су против њега, па чак и оних тенис коментартори, поготово свих тих са запад.
Ако ти желиш да радиш са врхунским екипама, или елитним спортисти, ту си ту због својих успеха, ту си због својих резултата, ти си ту због своја знање, ти су ту због ти можеш правити Новак Ђоковић један бољи тенисер.
Ако ти немужеш то да допринешеш човеку, онда није твоја места у његовој екипи.
Ја бих заменио пепе имаз са један форензични спортски психолог
А брата бих послао да студирају спортску науку на озбилни факултет у свету!
Углед:
60
Ја незнам јели овај човек овсте разуме, колико људи морају да спарају и да се жртују да га гледају најбољих Српски спортиста сви времена у живо.
Вечина Српски свет неће никад имати ту прилику.....
Е сад кад неко са својим тешко зарађени новац, гледа играч ко тако намерно игра......у друге професције ако ти не поштено радиш, и то сваки дан, ти добијеш одказ.
Овај меч против Тхием ми је посећало на меч у Париз на исти турнеј где си водио изгубио против P Kohlschreiber. Ту требаш да будеш захвалан Маријан Вајдер!
Имаш неколико избора.....
Среди брајк
Или ће ти жена поштовати своје родитељи, а то је део поштовање тебе
Или ћеш јавно признати нешто од ћему се спекулирало пре Вимбледон.....или имаш доказ да се лаже, и тако искрено водиш неку медије на суд.
Или шали жену код психијатичар да се лећи
Ако то се немуже средити свој породична стање онда лепо се превремено раздвоји
Осећам да су ове породичне проблем почели пре брака.....и само су се наставили после рођење детета
Јели жена бољује од тих хомонске поремичај што се дешава дошта жена после рођења
Форензичних Психијатичар
Мислим да ти треба психијатичар
Најнесигурнијих људи су баш серијални победници
Можда и жену шали код психијатичар
То ти треба двено због западне медије, ко те неволе зашто си Србин из Србије, и побеђујеш, то није никад било добро за њихове планове, зашто оних требају стање, где су Срба константно демонзиновани!
Ако ти пукне филм око ово, зашто исти тих новинари не речеш зашто су им државе крили Српски Холокауст толико године!
Медитације
Превише си СИЛАН на терен да неко берује у тог твз смирење......звући као тренд
Ти да то озбилно радиш, са озбилне мајсторе, имао бих тај мир на терен, и кад си играо свој најбољи тенис био си у тој мирноћи
Исхрана
Незнам јели си болестан
Ја немам појма ко ти је стручњак
Али да ти тренираш двено, и да играш озбилне турнире, где се троши х калорије док траје меч
Ако ти немаш довољне квалитетне калорије......ти почнеш да једеш са себе
И то се види на свој тело
Ти да узвратиш удараца од Надал, Вавринка, Тхием, Мари, Зверев, Куријос, Дел Потро, Федера, итд. Ти мораш да имаш не само тај тајмин, него и та мисична маса....и то треба горива и храна!
Болест
Можда си болестан, а можда од томе ниси сам свестан
Али у сваком случају иди на преглед
Физична Кондиција
неко ти овдавно рекао да мораш да будеш у кондицији да побеђујеш Надал у 5 сета на сљаци на Роланд Гарос.
То је све стеже сваке године, поготово врзина.....али погледајте у Надал и Федера оба су чампиона, и оба су адаптирали своју игра, што се показује саде на терен.
Али осећам да ти овсте ниси уложио било тај муко трпни рад.....а то се видело у Монте Карло против Гофин......тако ти мораш имате да корена, на почетку сезону, где само награђујеш на њега!
Пепе Имаз и Брат
Ко је овде одговоран да доводење ова особа?
Ако ти је брат имаш депресије, или бољује од нишког вредности, нека иде да студира спортска исхрана, или тренерски занат на пример видео снимке, то и служи за други брат. Зашто је очигледно у садашној стање оних само допринесу спарин на терену.
Шта је буквално његов позиције, шта он буквално ради за новац? Он изгледа да је неодвојен од твог брата!
Али Борис је одавно рекао да ти посао....што ти даво све у живот није ти било приоритет!
Али ти така стање буквално немужеш да имаш док се бавиш са професционалном спорту, на највише њихи.
Или играш тенис на том њиви.....или тражиш друга каријер!
Ствар што Новак Ђоковић је могао да буде најбољих сви времена!
А осећам да је он носи гомилу кривицу што није максимално искористио своје прилике.....а имао их!
Углед:
60
Ја бих рекао да свака места на тур је заменила своје каде за лед у собе/коморе за Криотерапије.....на пример као Роланд Гарос......где више играћи могу да уђу.