Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

PAO FEJSBUK: Mreža prestala da radi širom planete!

Najveća društvena mreža na svetu Fejsbuk jutros nije radila čitavih 15 minuta! Svi koji su oko 10 sati, po našem vremenu, pokušali da prisupe mreži sa kompjutera ili mobilnih aplikacija nisu mogli da koriste sadržaje.

Mreža nije radila kod većine korisnika, ili je radila veoma otežano. Reč je o prvom planetarnom prekidu Fejsbuka, čiji se vlasnik Mark Zakerberg hvalio da je neoboriva. Za sada se niko iz Fejsbuka nije oglasio povodom ovog pada. Društvena mreža trenutno radi normalno.

http://www.kurir-info.rs/pao-fejsbuk-mre...ak-1426575

Ovo je samo dokaz da nema neoborivih sajtova ili mreza...
Одговори

Што се мене тиче ФБ не ради већ годину дана нити ће у наредних сто, колико намеравам живети. Јок

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

(07-11-2015, 11:54 PM)Маша Пише:  Што се мене тиче ФБ не ради већ годину дана нити ће у наредних сто, колико намеравам живети. Јок

Да је среће да није никада...

Фејсбук, као и цео интернет генерално, једна је генијална стварчица искоришћена од стране човечанства за тровање мозга. Злоупотребљен је да тако кажем. Замишљен као добра идеја постао је Содома и Гомора савременог света.
Одговори

(09-11-2015, 03:38 PM)Павле Пише:  Фејсбук, као и цео интернет генерално, једна је генијална стварчица искоришћена од стране човечанства за тровање мозга. Злоупотребљен је да тако кажем. Замишљен као добра идеја постао је Содома и Гомора савременог света.

Злопутребљени су само слаби. Па... јеси ли то ти и где је ту "генијална стварчица"?!

Ко ти кроји срећу, Павле!? ФБ и остале измишљотине? Не, хвала лепо, мени је сасвим добро и овако и никада ми није пало на памет да се у свему крије ни искрица добра.

Из душе и срца желим да ФБ нестане као једно од ђаволих зала.

Одговори

Фејсбук је замишљен као средство којим се остварује лакша комуникација људи широм света. У смислу да сад кад хоћу да се чујем са "мојима у Чикагу" не морам да се одрекнем дрва за зиму да би платио рачун за телефон.
Једино ако сматраш да је боље слати писма која путују месец дана него сести за рачунар и видети драгу особу. Интернет је генијална ствар. Проблем је у томе што га силују до изнемоглости.

Технологија није лоша ствар. Напредак технологије је добра ствар за нас, проблем је у томе што смо изопачени па све користимо наопако.
Одговори

(09-11-2015, 05:25 PM)Павле Пише:  Фејсбук је замишљен као средство којим се остварује лакша комуникација људи широм света. У смислу да сад кад хоћу да се чујем са "мојима у Чикагу" не морам да се одрекнем дрва за зиму да би платио рачун за телефон.

Шта је са скајпом? Ту нема бесмислених лајкова и осталих глуости. Ако ћемо са "мојима" онда је ФБ идиотарија.

Цитат:Проблем је у томе што га силују до изнемоглости.
Упрао на то указујем.

Цитат:Технологија није лоша ствар. Напредак технологије је добра ствар за нас, проблем је у томе што смо изопачени па све користимо наопако.

Баш због тога сам и написала претходно.

Одговори

(09-11-2015, 05:35 PM)Маша Пише:  
(09-11-2015, 05:25 PM)Павле Пише:  Фејсбук је замишљен као средство којим се остварује лакша комуникација људи широм света. У смислу да сад кад хоћу да се чујем са "мојима у Чикагу" не морам да се одрекнем дрва за зиму да би платио рачун за телефон.

Шта је са скајпом?

Скајп је 3310 а Фејсбук Андроид. Кез
Одговори

(09-11-2015, 03:38 PM)Павле Пише:  Да је среће да није никада...

Фејсбук, као и цео интернет генерално, једна је генијална стварчица искоришћена од стране човечанства за тровање мозга. Злоупотребљен је да тако кажем. Замишљен као добра идеја постао је Содома и Гомора савременог света.

Сви можемо лако да га прескочимо и то је крај фамозом ФБ. Нека пишу они који немају трећа посла. Време одвајам за вредне ствари и верујем да би сви то могли само да пожеле.

Павле,
зашто мисли да је ФБ "генијална стварчица?"

(09-11-2015, 07:53 PM)Павле Пише:  Скајп је 3310 а Фејсбук Андроид. Кез
[Слика: 3629869021.gif]

Одговори

(11-11-2015, 08:00 PM)Маша Пише:  Павле,
зашто мисли да је ФБ "генијална стварчица?"

Мислим да је замишљен тако, а онда прерастао у будалаштину. Као вид комуникације и сведочанство напретка технологије. У смислу развоја комуникација као и Скајп, Вибер, Вап...али ипак је Фејсбук далеко испред свих њих. Фејсбук је доказ напретка технологије и самог интернета, томе треба да се радујемо, то хоћу да кажем.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним