Поруке: 99
Теме: 7
Придружен: Nov 2015
Углед:
19
Што се мене тиче ФБ не ради већ годину дана нити ће у наредних сто, колико намеравам живети.
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
(Последња измена: 07-11-2015, 11:55 PM од
Маша.)
Углед:
19
(09-11-2015, 03:38 PM)Павле Пише: Фејсбук, као и цео интернет генерално, једна је генијална стварчица искоришћена од стране човечанства за тровање мозга. Злоупотребљен је да тако кажем. Замишљен као добра идеја постао је Содома и Гомора савременог света.
Злопутребљени су само слаби. Па... јеси ли то ти и где је ту "генијална стварчица"?!
Ко ти кроји срећу, Павле!? ФБ и остале измишљотине? Не, хвала лепо, мени је сасвим добро и овако и никада ми није пало на памет да се у свему крије ни искрица добра.
Из душе и срца желим да ФБ нестане као једно од ђаволих зала.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Фејсбук је замишљен као средство којим се остварује лакша комуникација људи широм света. У смислу да сад кад хоћу да се чујем са "мојима у Чикагу" не морам да се одрекнем дрва за зиму да би платио рачун за телефон.
Једино ако сматраш да је боље слати писма која путују месец дана него сести за рачунар и видети драгу особу. Интернет је генијална ствар. Проблем је у томе што га силују до изнемоглости.
Технологија није лоша ствар. Напредак технологије је добра ствар за нас, проблем је у томе што смо изопачени па све користимо наопако.
Углед:
19
(09-11-2015, 05:25 PM)Павле Пише: Фејсбук је замишљен као средство којим се остварује лакша комуникација људи широм света. У смислу да сад кад хоћу да се чујем са "мојима у Чикагу" не морам да се одрекнем дрва за зиму да би платио рачун за телефон.
Шта је са скајпом? Ту нема бесмислених лајкова и осталих глуости. Ако ћемо са "мојима" онда је ФБ идиотарија.
Цитат:Проблем је у томе што га силују до изнемоглости.
Упрао на то указујем.
Цитат:Технологија није лоша ствар. Напредак технологије је добра ствар за нас, проблем је у томе што смо изопачени па све користимо наопако.
Баш због тога сам и написала претходно.
Углед:
19
(09-11-2015, 03:38 PM)Павле Пише: Да је среће да није никада...
Фејсбук, као и цео интернет генерално, једна је генијална стварчица искоришћена од стране човечанства за тровање мозга. Злоупотребљен је да тако кажем. Замишљен као добра идеја постао је Содома и Гомора савременог света.
Сви можемо лако да га прескочимо и то је крај фамозом ФБ. Нека пишу они који немају трећа посла. Време одвајам за вредне ствари и верујем да би сви то могли само да пожеле.
Павле,
зашто мисли да је ФБ "генијална стварчица?"
(09-11-2015, 07:53 PM)Павле Пише: Скајп је 3310 а Фејсбук Андроид. 
(Последња измена: 11-11-2015, 08:04 PM од
Маша.)