Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише: Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.
К'о да си Вучићевићев бот! Дај нешто паметно! 
Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
(09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише: (27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише: Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.
Изађаи на улицу попричај са твојим Шумадинцима па напиши шта су ти рекли. "Хајде, немој да ме смараш...шта си рек`о ? Журим..." А псовању Бога да и не говорим.
Уствари, стављај слике, видео клипове , криј се иза цитата светаца, свађај се за зилотима. То је лакше.
Ју токин ту ми?
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(10-07-2017, 01:14 AM)Шумадинац Пише: (09-07-2017, 10:09 PM)Ултрадесничар Пише: (27-05-2017, 12:26 PM)Шумадинац Пише: Ман' се тих комуно-Вучићевих таблоида.... те Информер, те Спутњик, те Васељенска тв, итд.
Ју токин ту ми? 
Поред "ревнитеља" као што овај Шумадинац, СПЦ у проблему.