Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

У Србији и даље влада социјалистички режим

http://www.pogledi.rs/u-srbiji-i-dalje-v...cki-rezim/
Одговори

Стоти плус од мене Smile

Сажето, кратко, јасно - сјајно Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Хвала!
На Фејсбуку ме критикују у смислу: није ово социјализам, социјализам је добар. Smile
Па сам поставио чувени чланак Драгоша Калајића о томе како су социјализам и уопште левица ''добри'':
http://www.pogledi.rs/ustajte-na-desnu-nogu/
Одговори

Бриљантан текст!!!

Читам електронско издање Српских Новина (које добијам захваљујући Александри Ребић из Чикага) и видим у импресуму да си ти, Милославе, уредник. Најзад прави човек на правом месту, обрадовала ме вест да је један заслужни и угледни национални интелектуалац попут Самарџића добио овакво поверење четничке емиграције!!!
Одговори

Ваистину!
Одговори

Како објаснити пучини да је сва невоља стигла управо са њиховим "социјализмом", односно, са њиховом љубичицом коју и данас никако да прежале.
Ни у најгрђим сновима државу не би зајахали безмудићи и педерски хохштаплерај. Не би јер НАРОД то не би дозволио! Народ који је знао кад ваља орати а кад пушку у руке узимати...
Ово данас није ни налик народу са Цера, Гучева, Текериша...

Но, теби капа доле за труд који чиниш. Ево ће скоро триес година како дозиваш Србе, па ако ће мо поштено, ко је хтео чуо је.
Одговори

Социјалисти....партија ко је имала ГЕНОЦИД за остварање своје циље....и то су користилих....

Свак ко их подржава.....оправдава те ГЕНОЦИДНЕ корене!.....ТАЧКА!
Одговори

У Србији је на сцени ФИНГИРАНИ ВИШЕПАРТИЈСКИ СИСТЕМ УДБОКРАТИЈЕ, ТЕ КОМУЊАРСКИХ ПОЛИТИЧАРА, ПРЕСВУЧЕНИХ У НАЈРАЗНОЛИКИЈЕ ПАРТИЈСКЕ НОШЊЕ!!!

Само потпуно отварање политичких досијеа од 1944. године до данас, свих комуњарских обавештајних служби, потпуна реституција, откривање гроба команданта Краљеве Војске, Ђенерала Драже, као и свих бројних жртава комунистичког режима и њиховог хришћанског и људског обележавања бројних гробница, као и повратак на уставну парламентарну Монархију, може значити дисконтинуитет са фингираним вишепартијским системом удбократије!!!
Одговори

Само још кад би кумови твојих миљеника то дозволили...

Одговори

Ма сигурно ће то средити товариш полковник КГБ.
Одговори

Исто ко '45. Јок

Одговори

Па опште је познато да су потомци комуниста на власти.
Шта је ту чудно?

Овде плачу како им је било лепо код друга тите, а то што су комунисти сравнили српску државу са земљом их не занима.

Када им кажеш да су лепо живели зато што је Америка од 1948-ме до 1973-ће у комунистичку ЈНА упумпала 300.000.000 долара бесповратних средстава, онда замислите колико пара је добила СФРЈ.

Не схватају да та њихова економија не би опстала ни пет година без помоћи Америке.

Кукају за фабрикама из шездесетих и седамдесетих година, а не схватају да у тржишној утакмици такве фабрике немају шта да траже.
Одговори

(13-07-2014, 05:05 PM)darkob Пише:  Па опште је познато да су потомци комуниста на власти.
Шта је ту чудно?

Овде плачу како им је било лепо код друга тите, а то што су комунисти сравнили српску државу са земљом их не занима.

Када им кажеш да су лепо живели зато што је Америка од 1948-ме до 1973-ће у комунистичку ЈНА упумпала 300.000.000 долара бесповратних средстава, онда замислите колико пара је добила СФРЈ.

Не схватају да та њихова економија не би опстала ни пет година без помоћи Америке.

Кукају за фабрикама из шездесетих и седамдесетих година, а не схватају да у тржишној утакмици такве фабрике немају шта да траже.

Ваистину!
Одговори

Ja nesto ne mirisem crvene,ali sad kad realno usporedis period zadnjih dvadeset godina i ono prije, cisto po kvalitetu zivota,postojanju kakve takve drzavne organizacije i socijalne politike...
Ove guzicare i oportuniste mozes zvati kako hoces,djeca komunista im dodje nesto kao alibi za lopovluk i antisrpstvo,a i nije uvjek tacno.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним