Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Још једна цртица у превари званој Сребреница
#1

Како се новинарка БХТВ-1 припрема за интервју [ Сребреница ] 11.07.2014

Одговори
#2

Супер
Ова се споређује са Мишином слика ....која је насликала учланство неких политичари Србије у Масонима!

Ово је заиста начин како се одкопава НОВИНАРСКЕ послове!
Одговори
#3

Dojče vele: Srpske žrtve u Srebrenici se ignorišu, a muslimanske veličaju!
http://www.kurir-info.rs/planeta/dojce-v...ak-1462691
Одговори
#4

"Ми смо говна" каже Драган Јовановић у филму Професионалац.
Ако се замислимо шта нам све раде и шта су нам урадили, а ми пристали без роптања (комунистички вакат), није ни чудо што србске жртве остају заборављене, злочинци који су их поклали слободни и награђени, док истовремено србски санћим председник БоТа слини у Сребреници над "покланим" балијама.
Докле год се допушта курветинама у црном, разним Наташама и Соњама, све са Теофилом и Жарком, плус педерским удружењима, да роваре по Србији и раде у корист србске штете нама неће бити боље.

О Сребреници треба писати, причати и телалити на све стране, али о правој Истини! И што је најважније: Србску децу треба од вртића учити како је случај Сребреница једна од најинструментализванијих лажи у последњих пола века!!! Нити су Срби клали по Сребреници, нити је било масовног злочина, а о геноциду нема ни помена!!!
Одговори
#5

Да се потсетимо . . . Александар Дорин - Разговори о истини . . .

http://www.pogledi.rs/diskusije/viewtopic.php?t=20324

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори
#6
Video 

Балијска војска у Сребреници, током рата говори о Србима:

Снимци страдалих Срба у Подрињу и на истоку Босне:
https://srbskamedijskagerila.wordpress.c...%BB%D0%B0/

Често се говори да су "Срби у Сребреници убијали заробљене муслиманске мушкарце и дјечаке", међутим на тзв. "списку страдалих" има и жена, једна од њих је жива!:
http://srbinaokup.info/?p=62911
Одговори
#7

Цитат:Андреј Фајгељ: Расизам за српске жртве

Шта би рекле српске жртве Сребренице, данас кад читав свет говори о жртвама Сребренице - а о њима ћути?

Шта би рекао Видоје Лазић, разапет на крст, шта би рекла Димитрић Милева, исечена на комаде, шта би рекао Радо Кукољ, испечен на ражњу? Шта би рекао једанаестогодишњи Слободан Стојановић, зверски мучен и убијен када је отрчао иза непријатељских линија да спасе љубимца: "Тата, остао ми Леси на ланцу"?

Од маја 1992. до фебруара 1993, српско становништво на подручју општине Сребреница дословно је десетковано. Од 9.390 Срба остало их је 860, од 59 српских села, 55 је етнички очишћено.

Срби су град напустили након убиства српског челника Горана Зекића. Ретки који су остали су убијани, попут непокретне Загорке Зекић. Заробљени Срби довођени су у Сребреницу и Поточаре у логоре, где се многима губи сваки траг.

Уз повике "Алаху екбер", сребренички џихадисти су походе на околна српска насеља изводили на велике хришћанске празнике. Страдало је више од 3.000 Срба, од којих су многи свирепо мучени, укључујући жене, децу и старе.

За ове жртве нема резолуција, манифестација ни меморијалних центара. Нема ни пресуда. За 23 године ниједан убица српских жртава Сребренице није приведен правди. Хашки суд је ослободио Насера Орића, а Тужилаштво и Суд БиХ нису процесуирали нити једног починиоца.

Неравноправност је преблага реч. Не добијају српске жртве мање поштовања. Оне не добијају апсолутно никакво поштовање. Пре три године, потомци су обележили 20 година од страдања Срба у Сребреници. Комеморација је у свету игнорисана, а у Србији исмејана. Агенција Бета назвала ју је срамотом и увредом, а таблоид "Блиц" фештом.

Ове године обележава се 20 година од страдања муслимана у Сребреници. Њихову комеморацију нико неће исмевати, још мање игнорисати.

По чему су српске жртве Сребренице толико различите? Срби су страдали на почетку рата а муслимани на крају; Срби током више месеци а муслимани током десет дана; Срби наводе 3.000 жртава а муслимани 8.000; Срби су касапљени а муслимани нису; српске жене су страдале а муслиманске нису.

Ниједна разлика није довољан разлог за дискриминацију жртава страдалих у истом рату, на истом месту. Брисање Срба из жртава Сребренице је расизам, по којем Срби немају права као други људи, а њихове жртве мање вреде.

Расизам баца сенку сумње на сав активизам везан за Сребреницу. Расисте ћете препознати по томе што говоре о жртвама Сребренице, а мисле искључиво на муслиманске жртве. Британска резолуције о Сребреници је расистичка јер не поштује све жртве без разлике.

Пример таквог активизма је Насер Орић, који Поточаре и даље доживљава као свој штаб, само је борбу против Срба заменио борбом против геноцида.

Не може се у исто време бити борац против геноцида и антисрпски расиста. Антисрбизам је основни узрочник геноцида на овим просторима. Срби су били најбројније жртве геноцида у овом делу нацистичке Европе, и једини су народ који је након геноцида поново доживео масовна истребљења.

Драго Митровић из Подравања код Сребренице као дечак је чудом преживео усташко клање. Пола века касније, дуж старих ожиљака на врату, потомак крвника му је одрубио главу: "Преживео си 1941, сада сигурно нећеш!" Клање га је затекло неспремног и први и други пут, као што би затекло и нас.

Превенција геноцида је реална потреба српског народа. Наше очеве и оце убијали су само зато што су били Срби. Морамо прекинути низ да бисмо заштитили своју децу.

Нема превенције геноцида док свет усваја расистичке резолуције. Нема превенције геноцида док српски медији исмевају српске жртве.

Морамо рећи: никад више! Култура сећања на жртве и борба против антисрбизма су национални приоритети. Очување Републике Српске, која је једино српско "никад више", од пресудног је значаја. Изнад свега, злочини над Србима не смеју остати некажњени.

Масакриране, лишене правде, заборављене и исмејане, српске жртве Сребренице нас данас упозоравају: немојте завршити као ми.
Одговори
#8

[Слика: spomenik_dokazuje_prevaru_-_dusan_maric_u_potoca.jpg]

Турци су сами у споменик уклесали о којим се жртвама ради, они нам представљају да је тамо убијено преко 8000 муслимана из Сребреница а ради се у ствари о укупном броју страдалих и умрлих у току рата 1992-1995 у 13 општина ист.Босне.
Одговори
#9

"Мајка криминала" Мунира Субашић.

Одговори
#10

(10-07-2018, 05:19 PM)Ултрадесничар Пише:  "Мајка криминала" Мунира Субашић.


Шта рећи. Лопови тамо, лопови овамо, будале тамо, будале овамо.
Бациш будалама коску и они се покољу а паметни искористе.
Некоме је рат, рат а некоме је рат брат. И сад да нас неко све пита шта нам је све то требало? Ко би знао да одговори?
Одговори
#11

Rat u Bosni i Hrvatskoj je itekako bio potreban na ovim prostorima.


Pre svega 60 godina su bogati pavijani nacionalisti sa zapada akumulirali skupljali, finansirali negativnu nacionalističku, patološko bolesnu energiju mržnje i onda su je ovde oslobodili na nedužnom siromašnom i nesrećnom narodu svih nacionalnosti, svih država kao atomsku bombu...

Ubijati komšije, dojučerašnje prijatelje, kolege, poznanike samo zato što su druge nacije i veroispovesti meni ne ide u glavu....

To samo bezmozgovići i izmanipulisani mogu da urade...

I onda su Ratko Mladić, Karadzić, Alija, Tuđman, Zloba, Arkan i raznio generali "heroji".

Koj k*ac Mladić i Naser Heroji.

Obojica pobili iživljavali se na hiljadama i hiljada civila, popalili sela,etnicki ocistili sela. Rezultati njihovih "pobeda" su nepregledna Groblja ubijenih nedužnih građana.


Naređivali ubijanje, klanje, deportovanje, spaljivanje svojih komšija, prijatelja kod kojih su dojuce isli na bajram, slave, bozic....

I ta zverska ubijanja su radili u ime "boga" pravoslavlja, islama, katoličanstva.

To što su oni radili nema veze ni sa bogom, ni sa verom, ni sa hristom ni sa alahom...

To su primitivni bolesni nacionalisticki izmanipulisani pavijani sužene svesti...

I onda jedna Munira, Natasa Kandić, Sonja Biserko i ostale prave biznis i mlate pare na nedužnim civilima...

Interesantno da su nacionalistički ostrašćeni pavijani sa zapada ustaška, četnička, muslimanska migracija koja je fnansirala bratoubilački rat, oni su sedeli u kaficima u Melbornu, Beču, Minhenu, Pertu itd sa nacijama koje su njihove sluge klale i ubijale po balkanu. Na zapadu su sasvim normalno hrvat, musliman i srbin sa balkana komuncirali. Jer su bili u ozbiljnim državama koje nisu dozvoljavale da teroristi divljaju po njihovim ulicama i da šire nacionalističku mržnju . Bar ne javno.

Strašno...

SAMO MIR DA JE. MENI SE J*BE KOJE KOJE VEROISPOVESTI, BTINO JE KAKAV JE KO ČOVEK

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#12

(13-07-2018, 12:30 PM)Mekenzi Пише:  Rat u Bosni i Hrvatskoj je itekako bio potreban na ovim prostorima.


Pre svega 60 godina su bogati pavijani nacionalisti sa zapada akumulirali skupljali, finansirali negativnu nacionalističku, patološko bolesnu energiju mržnje i onda su je ovde oslobodili na nedužnom siromašnom i nesrećnom narodu svih nacionalnosti, svih država kao atomsku bombu...

Ubijati komšije, dojučerašnje prijatelje, kolege, poznanike samo zato što su druge nacije i veroispovesti meni ne ide u glavu....

To samo bezmozgovići i izmanipulisani mogu da urade...

I onda su Ratko Mladić, Karadzić, Alija, Tuđman, Zloba, Arkan i raznio generali "heroji".

Koj k*ac Mladić i Naser Heroji.

Obojica pobili iživljavali se na hiljadama i hiljada civila, popalili sela,etnicki ocistili sela. Rezultati njihovih "pobeda" su nepregledna Groblja ubijenih nedužnih građana.


Naređivali ubijanje, klanje, deportovanje, spaljivanje svojih komšija, prijatelja kod kojih su dojuce isli na bajram, slave, bozic....

I ta zverska ubijanja su radili u ime "boga" pravoslavlja, islama, katoličanstva.

To što su oni radili nema veze ni sa bogom, ni sa verom, ni sa hristom ni sa alahom...

To su primitivni bolesni nacionalisticki izmanipulisani pavijani sužene svesti...

I onda jedna Munira, Natasa Kandić, Sonja Biserko i ostale prave biznis i mlate pare na nedužnim civilima...

Interesantno da su nacionalistički ostrašćeni pavijani sa zapada ustaška, četnička, muslimanska migracija koja je fnansirala bratoubilački rat, oni su sedeli u kaficima u Melbornu, Beču, Minhenu, Pertu itd sa nacijama koje su njihove sluge klale i ubijale po balkanu. Na zapadu su sasvim normalno hrvat, musliman i srbin sa balkana komuncirali. Jer su bili u ozbiljnim državama koje nisu dozvoljavale da teroristi divljaju po njihovim ulicama i da šire nacionalističku mržnju . Bar ne javno.

Strašno...

SAMO MIR DA JE. MENI SE J*BE KOJE KOJE VEROISPOVESTI, BTINO JE KAKAV JE KO ČOVEK

Мекензи, онда трк` у Поточаре да се поклониш жртвама "геноцида".
Ти волиш добре људе. Ето ти прилике да одаш почаст 28. дивизији АБиХ који су по српским селима источне Босне чинили што ти не можеш да замислиш.
Одговори
#13

(13-07-2018, 01:14 PM)Ултрадесничар Пише:  
(13-07-2018, 12:30 PM)Mekenzi Пише:  Rat u Bosni i Hrvatskoj je itekako bio potreban na ovim prostorima.


Pre svega 60 godina su bogati pavijani nacionalisti sa zapada akumulirali skupljali, finansirali negativnu nacionalističku, patološko bolesnu energiju mržnje i onda su je ovde oslobodili na nedužnom siromašnom i nesrećnom narodu svih nacionalnosti, svih država kao atomsku bombu...

Ubijati komšije, dojučerašnje prijatelje, kolege, poznanike samo zato što su druge nacije i veroispovesti meni ne ide u glavu....

To samo bezmozgovići i izmanipulisani mogu da urade...

I onda su Ratko Mladić, Karadzić, Alija, Tuđman, Zloba, Arkan i raznio generali "heroji".

Koj k*ac Mladić i Naser Heroji.

Obojica pobili iživljavali se na hiljadama i hiljada civila, popalili sela,etnicki ocistili sela. Rezultati njihovih "pobeda" su nepregledna Groblja ubijenih nedužnih građana.


Naređivali ubijanje, klanje, deportovanje, spaljivanje svojih komšija, prijatelja kod kojih su dojuce isli na bajram, slave, bozic....

I ta zverska ubijanja su radili u ime "boga" pravoslavlja, islama, katoličanstva.

To što su oni radili nema veze ni sa bogom, ni sa verom, ni sa hristom ni sa alahom...

To su primitivni bolesni nacionalisticki izmanipulisani pavijani sužene svesti...

I onda jedna Munira, Natasa Kandić, Sonja Biserko i ostale prave biznis i mlate pare na nedužnim civilima...

Interesantno da su nacionalistički ostrašćeni pavijani sa zapada ustaška, četnička, muslimanska migracija koja je fnansirala bratoubilački rat, oni su sedeli u kaficima u Melbornu, Beču, Minhenu, Pertu itd sa nacijama koje su njihove sluge klale i ubijale po balkanu. Na zapadu su sasvim normalno hrvat, musliman i srbin sa balkana komuncirali. Jer su bili u ozbiljnim državama koje nisu dozvoljavale da teroristi divljaju po njihovim ulicama i da šire nacionalističku mržnju . Bar ne javno.

Strašno...

SAMO MIR DA JE. MENI SE J*BE KOJE KOJE VEROISPOVESTI, BTINO JE KAKAV JE KO ČOVEK

Мекензи, онда трк` у Поточаре да се поклониш жртвама "геноцида".
Ти волиш добре људе. Ето ти прилике да одаш почаст 28. дивизији АБиХ који су по српским селима источне Босне чинили што ти не можеш да замислиш.

Nemam ja nikome da se klanjam ni Naserovim žrtvama ni žrtvama Ratka Mladića ni žrtvama Vukovara , krajine itd...


Nacionalistima se nikada ne klanjam. Njihovi uspesi su nepregledna groblja i etnički očišćena mesta...


Kamo sreće da smo se takmičili u znanju, tehnološkim inovacijama...

Ovako takmičimo se ko je veći Srbin, Hrvat, Musliman...

Znas kako ti to izgleda...Kako kada ti gospoda skuvaju ručak u svecanoj sali, i tebe pozovu a ti ne znas da držiš ni kašiku ni viljusku onda se otimas oko hleba, ispada ti iz usta, prosipas, jedes rukama.. Oni se smeju sa strane, podjebavaju, vicu xaxaxa vidi koji seljoberi bog te...

E tako je bio rat 90-ih. Nacionalisti sa zapada su nam servirali ratove, a mi jadnici ovde smo to sve gutali nespretno i jadno...

Zato na zapadu nisu mogli ni da pisnu...Već su servirali priču kako je taj raspad za dobrobit svih naroda na balkanu pa nek se kolju do izumiranja...

Oni što prežive naći ćemo mi naći neku Sonju Liht, Natašu Kandić, Jelenu Milić, Mišu Vacića, Vladu Djukanovića i tako te likove i onda im soliti rane jedne tovariti da govore da je Naser heroj, druge da je Mladić heroj i opet im se smejati sa strane da vide koliko su glupi.

Gluposti.

SVI NARODI NA BALKANU SU ISTIM G*IMA VEĆ 70 GODINA.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#14

(13-07-2018, 02:01 PM)Mekenzi Пише:  
(13-07-2018, 01:14 PM)Ултрадесничар Пише:  
(13-07-2018, 12:30 PM)Mekenzi Пише:  Rat u Bosni i Hrvatskoj je itekako bio potreban na ovim prostorima.


Pre svega 60 godina su bogati pavijani nacionalisti sa zapada akumulirali skupljali, finansirali negativnu nacionalističku, patološko bolesnu energiju mržnje i onda su je ovde oslobodili na nedužnom siromašnom i nesrećnom narodu svih nacionalnosti, svih država kao atomsku bombu...

Ubijati komšije, dojučerašnje prijatelje, kolege, poznanike samo zato što su druge nacije i veroispovesti meni ne ide u glavu....

To samo bezmozgovići i izmanipulisani mogu da urade...

I onda su Ratko Mladić, Karadzić, Alija, Tuđman, Zloba, Arkan i raznio generali "heroji".

Koj k*ac Mladić i Naser Heroji.

Obojica pobili iživljavali se na hiljadama i hiljada civila, popalili sela,etnicki ocistili sela. Rezultati njihovih "pobeda" su nepregledna Groblja ubijenih nedužnih građana.


Naređivali ubijanje, klanje, deportovanje, spaljivanje svojih komšija, prijatelja kod kojih su dojuce isli na bajram, slave, bozic....

I ta zverska ubijanja su radili u ime "boga" pravoslavlja, islama, katoličanstva.

To što su oni radili nema veze ni sa bogom, ni sa verom, ni sa hristom ni sa alahom...

To su primitivni bolesni nacionalisticki izmanipulisani pavijani sužene svesti...

I onda jedna Munira, Natasa Kandić, Sonja Biserko i ostale prave biznis i mlate pare na nedužnim civilima...

Interesantno da su nacionalistički ostrašćeni pavijani sa zapada ustaška, četnička, muslimanska migracija koja je fnansirala bratoubilački rat, oni su sedeli u kaficima u Melbornu, Beču, Minhenu, Pertu itd sa nacijama koje su njihove sluge klale i ubijale po balkanu. Na zapadu su sasvim normalno hrvat, musliman i srbin sa balkana komuncirali. Jer su bili u ozbiljnim državama koje nisu dozvoljavale da teroristi divljaju po njihovim ulicama i da šire nacionalističku mržnju . Bar ne javno.

Strašno...

SAMO MIR DA JE. MENI SE J*BE KOJE KOJE VEROISPOVESTI, BTINO JE KAKAV JE KO ČOVEK

Мекензи, онда трк` у Поточаре да се поклониш жртвама "геноцида".
Ти волиш добре људе. Ето ти прилике да одаш почаст 28. дивизији АБиХ који су по српским селима источне Босне чинили што ти не можеш да замислиш.

Nemam ja nikome da se klanjam ni Naserovim žrtvama ni žrtvama Ratka Mladića ni žrtvama Vukovara , krajine itd...


Nacionalistima se nikada ne klanjam. Njihovi uspesi su nepregledna groblja i etnički očišćena mesta...


Kamo sreće da smo se takmičili u znanju, tehnološkim inovacijama...

Ovako takmičimo se ko je veći Srbin, Hrvat, Musliman...

Znas kako ti to izgleda...Kako kada ti gospoda skuvaju ručak u svecanoj sali, i tebe pozovu a ti ne znas da držiš ni kašiku ni viljusku onda se otimas oko hleba, ispada ti iz usta, prosipas, jedes rukama.. Oni se smeju sa strane, podjebavaju, vicu xaxaxa vidi koji seljoberi bog te...

E tako je bio rat 90-ih. Nacionalisti sa zapada su nam servirali ratove, a mi jadnici ovde smo to sve gutali nespretno i jadno...

Zato na zapadu nisu mogli ni da pisnu...Već su servirali priču kako je taj raspad za dobrobit svih naroda na balkanu pa nek se kolju do izumiranja...

Oni što prežive naći ćemo mi naći neku Sonju Liht, Natašu Kandić, Jelenu Milić, Mišu Vacića, Vladu Djukanovića i tako te likove i onda im soliti rane jedne tovariti da govore da je Naser heroj, druge da je Mladić heroj i opet im se smejati sa strane da vide koliko su glupi.

Gluposti.

SVI NARODI NA BALKANU SU ISTIM G*IMA VEĆ 70 GODINA.

TAKO JE ! SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU !

P.S. Ligaš, ti ne razlikuješ nacionalistu od šoviniste, patriote, rasiste, (klero)fašiste, seksiste, ( autošoviniste), rodoljuba...
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним