Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ШТО НАС НЕМА ОВИ'ДАНА?

(23-08-2013, 07:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Друж'Херцеговац ми са дискутима без сличице у виду аватара и без потписа не да диванимо до даљег!Кез

Друж'Херцеговац ми са дискутима без сличице у виду аватара и без потписа не да диванимо до даљег!Кез

Таваришч Просветар се обрука још једном. Поред онога што мишљах да се опасао кубурама, окачио џебану и зајахао виту бедевију па правац круг двојке, то ме сада нападе и успоставља нове сајбер бојишнице! Међутим, како ни од прве тако ни од друге није убо да истолкује смислену реченицу!

Молим,
таваришча да растумачи писанију, јер овако како је написаТа нема никаквога смисла.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(21-08-2013, 06:56 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ...
Све у свему, погледај дискусију на Видивдану, Политика, Евроазијска Србија, ја сам се уплео негде од 10-е стране, па ме на крају бановаше иако су многи касније понављали својим речима моја писанија.

Пребацићу то питање овде јер тај Тешић Горан (који к'о да је Мађар, прво пише презиме па име), опасно заводи људе и већ их има око 3,000 на свом "Фејсбук" налогу!
...
Е мој Просветар, читао сам мемоаре тог лика на неком форуму - шта ли је, то је ЕвроАзијац СветлостВостока? Написао је супер путопис некада, па га памтим по томе.

Тај тип је вероватно побегао у канаду да сакрије цењену позадину од мобилизација деведесетих. Онда када је видео да на западу нема љубичице беле, већ арбајт, побеже за Русију.

Са таквима нема вајде да дискутујеш, то су Руске наташе кандић. Лупају глупости сви у хору са педерима и другим демократским шљамом, да је и Путин морао да каже: "Не лупајте, Русија је Православна, коме се не свиђа - сиктер!"

Наравно да није Путин муслиман да друге људе прогони и малтретира...

Што се тиче тог политеисте, показала му је Рускиња специјалне орјенталне вештине, па га претворила у роба, стара прича... А такве воле из неког разлога И муслимане, па их и политеиста заволе!

Све те његове приче не вреде по луле дувана, дај Боже да дође памети...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним