Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Светолазарев омладински камп

Овакви кампови у којима се деца "кале" можда и нису толико лоши. Реално кад гледам како деца кржљају по улицама са ђозлуцима од игрица мука ме ухвати. Чак ми ни елементи Православља не сметају. Ако је дете крштено нека се учи. Зашто може да има веронауку са 7 година а не сме да се моли у кампу? Прича око пушака је смејурија, нисам видео децу да се вијају са пушкама по крају годинама и недостаје ми то. Одрасли смо уз пушке и пиштоље па нисмо постали крволоци.

Наравно, узимати баш овај пример је себично јер нисам упућен у рад ове...организације...да је тако назовем. Ако би знао да су људи који воде тај камп правооријентисани, ја би слао дете. Уколико би оно то хтело наравно.
Опет да се оградим, немам дете, тако да нисам компетентан да нешто солим памет.

Наравно, да је ово нормална држава, реално би било да дете има 4 дана недељно физичко и да на њему СТВАРНО нешто ради од фискултуре.
Да се правилно развија кроз школски програм а не да им наставник баци лопту сваки час па да се млате по цеваницама 45мин.
Уз веронауку то би било сасвим довољно.
Одговори

(06-08-2014, 01:04 AM)Pavle Пише:  Овакви кампови у којима се деца "кале" можда и нису толико лоши. Реално кад гледам како деца кржљају по улицама са ђозлуцима од игрица мука ме ухвати. Чак ми ни елементи Православља не сметају. Ако је дете крштено нека се учи. Зашто може да има веронауку са 7 година а не сме да се моли у кампу? Прича око пушака је смејурија, нисам видео децу да се вијају са пушкама по крају годинама и недостаје ми то. Одрасли смо уз пушке и пиштоље па нисмо постали крволоци.

Наравно, узимати баш овај пример је себично јер нисам упућен у рад ове...организације...да је тако назовем. Ако би знао да су људи који воде тај камп правооријентисани, ја би слао дете. Уколико би оно то хтело наравно.
Опет да се оградим, немам дете, тако да нисам компетентан да нешто солим памет.

Наравно, да је ово нормална држава, реално би било да дете има 4 дана недељно физичко и да на њему СТВАРНО нешто ради од фискултуре.
Да се правилно развија кроз школски програм а не да им наставник баци лопту сваки час па да се млате по цеваницама 45мин.
Уз веронауку то би било сасвим довољно.

Поздрављам писанијеВаистину!
Одговори

Цитат:Jeremija, Zahumlje, Prosvetar i ostali koji živite na "trulom zapadu" Kopenhagenu, Londonu, Torontu, Vankuveru, Čikagu, Sidneju, Pertu dođite ovamo u ove srpske planine pa živite ovakvim zilotskim životom.

Jbg lepše ispijati negde kaficu u nekom kafeu u centru evropskih i svetskih metropola ili na nekom letovalištu i preko najjsevremenijih telefona tipa iphona k**ti o nekakvom neustrašivom gorskom životom. K**ati o patriotizmu, o Rusiji kako je Rusija jbno dobra a Vamo mažete mesečno hiljade i hiljade evra i dolara...

Inače u pitanju je sekta, koju treba zabraniti i rasturiti ovakve kampove . Ovo je isto kao onaj pop što je ubijao narkomane na mrtvo.

Некада је мекензи било много лепо испијати кафицу у центру европских и светских метропола. Некада док људи које подржаваш од њих нису направили мале Пакистане, Арабије, турске, Африке..... Некада је и било лепо док су то биле престонице европске културе, док их твоје газде нису упропастиле, а ускоро ће ти исти које су они населили и штитиле почети да им зарад џихада секу главе

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним