06-08-2014, 01:04 AM
Овакви кампови у којима се деца "кале" можда и нису толико лоши. Реално кад гледам како деца кржљају по улицама са ђозлуцима од игрица мука ме ухвати. Чак ми ни елементи Православља не сметају. Ако је дете крштено нека се учи. Зашто може да има веронауку са 7 година а не сме да се моли у кампу? Прича око пушака је смејурија, нисам видео децу да се вијају са пушкама по крају годинама и недостаје ми то. Одрасли смо уз пушке и пиштоље па нисмо постали крволоци.
Наравно, узимати баш овај пример је себично јер нисам упућен у рад ове...организације...да је тако назовем. Ако би знао да су људи који воде тај камп правооријентисани, ја би слао дете. Уколико би оно то хтело наравно.
Опет да се оградим, немам дете, тако да нисам компетентан да нешто солим памет.
Наравно, да је ово нормална држава, реално би било да дете има 4 дана недељно физичко и да на њему СТВАРНО нешто ради од фискултуре.
Да се правилно развија кроз школски програм а не да им наставник баци лопту сваки час па да се млате по цеваницама 45мин.
Уз веронауку то би било сасвим довољно.
Наравно, узимати баш овај пример је себично јер нисам упућен у рад ове...организације...да је тако назовем. Ако би знао да су људи који воде тај камп правооријентисани, ја би слао дете. Уколико би оно то хтело наравно.
Опет да се оградим, немам дете, тако да нисам компетентан да нешто солим памет.
Наравно, да је ово нормална држава, реално би било да дете има 4 дана недељно физичко и да на њему СТВАРНО нешто ради од фискултуре.
Да се правилно развија кроз школски програм а не да им наставник баци лопту сваки час па да се млате по цеваницама 45мин.
Уз веронауку то би било сасвим довољно.