Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The explendables 3

Да ли је неко гледао овај најновији амерички филм, са најпопуларнијим звездама Холивуда?
Можда није случајно што је филм изашао сад , равно 100 година од Великог рата.
Погодили сте... опет се ради о нама Србима. Овог пута убијају нас ко зечеве.
Одговори

Ко?
Одговори

То је елитна екипа - Сталоне, Брус Вилис, Шварценегер, ВанДам, Мел Гибсон, А. Бандерас, Џет Ли...
У трејлеру не видим ништа, сем неког хотела ђе пише на ћирилици "Хотел" што може бити руски - што је најчешће случај.
Одговори

Па можеш замислити колико новац у холивуд баш стиже из ЦИА....

Па ко су тих ко измисљају концепције и скрипт за филм?

И колико се то све планира у будучност.....

Како се каже тајмин је изузетан без обзира да се знало од први светски рат.....

Ово није ништа друго него социјална инжинерија....у једној виртуал ни свет поготово у једној историчкој смисла!
Одговори

Главни зликовац ( Мел Гибсон), наравно има везе са Русијом, шаље неку своју армију на добре момке ( већ их је Романија 1 набројао). Треба додати да у саставу добрих момака има свих представника рода људског: црнаца, жена, азијата, европљана...
Армија која напада говори на чистом србском језику.
Постоје још две ствари. Прва је та да су добрим момцима поручили задатак у коме треба главног зликовца да одведу у Хаг. Ипак после добре туче, између главних момака добрих и лоших, Силвестер Сталоне пресуђује Мелу с речима " ја сам ти Хаг" и убија га.
Друга ствар је та, да је филм рађен у копродукцији с Бугарима. На крају филма само бугарска имена у списку радника. Само је нека Аризановићка радила као музички супервизор.

(31-07-2014, 06:29 PM)Романија1 Пише:  То је елитна екипа - Сталоне, Брус Вилис, Шварценегер, ВанДам, Мел Гибсон, А. Бандерас, Џет Ли...
У трејлеру не видим ништа, сем неког хотела ђе пише на ћирилици "Хотел" што може бити руски - што је најчешће случај.

Нисам најбоље разумео. "Хотел" није на руском.
Одговори

Ја сам недавно имао (не)прилику да гледам један амерички филм о рату у јужној Осетији, "5 days of august", који је чиста посрана фалсификација и пропаганда.
Све у фазону Грузијци жртве, Руси агресори. Покажу се неки срушени грузијски градови, а о убијању осетинских цивила ништа.
Најбоље, то јест најгоре, јесте то да грузијски председник Саакашвили, којег глуми познати Енди Гарсија, испада као савестан и храбар лидер! У једној сцени држи "историјски" говор пред Грузијцима, а уз гомило државних застава занимљиво тада је било пуно украјинских застава.
А ко глуми безмилосног и крвожедног руског генерала? Нико други него онај несрећник од Радета Шербеџије!
Одговори

Ја сам увек причао да би холивуд пропао без Шербеџије. Ко би глумио све те силне Русе жељне крви.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним