Поруке: 21
Теме: 2
Придружен: Dec 2013
Углед:
1
Да ли је неко гледао овај најновији амерички филм, са најпопуларнијим звездама Холивуда?
Можда није случајно што је филм изашао сад , равно 100 година од Великог рата.
Погодили сте... опет се ради о нама Србима. Овог пута убијају нас ко зечеве.
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
То је елитна екипа - Сталоне, Брус Вилис, Шварценегер, ВанДам, Мел Гибсон, А. Бандерас, Џет Ли...
У трејлеру не видим ништа, сем неког хотела ђе пише на ћирилици "Хотел" што може бити руски - што је најчешће случај.
(Последња измена: 31-07-2014, 06:30 PM од
Романија.)
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Па можеш замислити колико новац у холивуд баш стиже из ЦИА....
Па ко су тих ко измисљају концепције и скрипт за филм?
И колико се то све планира у будучност.....
Како се каже тајмин је изузетан без обзира да се знало од први светски рат.....
Ово није ништа друго него социјална инжинерија....у једној виртуал ни свет поготово у једној историчкој смисла!
Поруке: 837
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
148
Ја сам недавно имао (не)прилику да гледам један амерички филм о рату у јужној Осетији, "5 days of august", који је чиста посрана фалсификација и пропаганда.
Све у фазону Грузијци жртве, Руси агресори. Покажу се неки срушени грузијски градови, а о убијању осетинских цивила ништа.
Најбоље, то јест најгоре, јесте то да грузијски председник Саакашвили, којег глуми познати Енди Гарсија, испада као савестан и храбар лидер! У једној сцени држи "историјски" говор пред Грузијцима, а уз гомило државних застава занимљиво тада је било пуно украјинских застава.
А ко глуми безмилосног и крвожедног руског генерала? Нико други него онај несрећник од Радета Шербеџије!
(Последња измена: 01-08-2014, 06:31 PM од
ЛукаЛоко.)
Поруке: 1,793
Теме: 10
Придружен: Jul 2013
Углед:
258
Ја сам увек причао да би холивуд пропао без Шербеџије. Ко би глумио све те силне Русе жељне крви.