Поруке: 9,137
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Уместо да су Укрима увелико разбијени положаји, ровови и бункери и да су тоталној бежанији а Руска војска у налету...
Ми имамо ситуацију да се
Руси укопавају код Херсона и моле бога да га Укри не узму, а како стоје ствари непише им се добро....
Не знам како Ви видите али мене ово све подсећа на Милошевићеву тактикуи не изгледа уопшре добро по Русе.
Иначе зашто Путин није прво освојио те територије па их после присјединијо. Зашто је обрнуто урадио.
Вљда се прво територија освоји па се прогласи својом...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,530
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,067
Мекензи, чуди ли Тебе, који то сигурно ниси ни пратио, откуд то да твоје реченице у вези рата у Украјини потпуно су пресликане речи америчког секретара за одбрану.
Слутиш ли како се то дешава???
(Последња измена: 08-11-2022, 06:03 PM од
Бенито.)
Углед:
373
(08-11-2022, 06:02 PM)Бенито Пише: Мекензи, чуди ли Тебе, који то сигурно ниси ни пратио, откуд то да твоје реченице у вези рата у Украјини потпуно су пресликане речи америчког секретара за одбрану.
Не знам које амерички секретар за одбрану.
Знам да су Руси кренули у војну операцију да денацификују Украјинце...од тог посла ништа изгледа...чини ми се...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(08-11-2022, 08:29 PM)Бенито Пише: (08-11-2022, 07:56 PM)Mekenzi Пише: (08-11-2022, 06:02 PM)Бенито Пише: Мекензи, чуди ли Тебе, који то сигурно ниси ни пратио, откуд то да твоје реченице у вези рата у Украјини потпуно су пресликане речи америчког секретара за одбрану.
Не знам које амерички секретар за одбрану.
Знам да су Руси кренули у војну операцију да денацификују Украјинце...од тог посла ништа изгледа...чини ми се...
Лојд Остин.
Хвала.
После гледања Зарковића и извештаја западних медија ако дође до велине битке за Херсон мислим да ће то одлучити сукоб у Украјини... Страна која победи имаће огромну предност и високи морал..
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
(09-11-2022, 05:41 PM)Monarhist Пише: Напустише и Херсон... 
Праве се будалама Руси, и то баш...
Неће бити лако све ово повратити.
Немој такo..Tо је стратешкоооо повлачење како веле овуден...
И што си нестрпљив толико... Бићее полако..Добићемо их...једном...можда...
Одлука за Херсон
Како Руси лагано предају територије...Ко да су учили од Милошевића. Овако ће и Мариупољ...
А сада им је Крим на дохват руке...
Фали она од пок. Ђенерала Делића...
Нема назад, назад је Србија.
Тако и овде:
Нема назад, назад је Русија...
Руси се повлаче са своје територије...
Има термин за то али да не стајемо на муку.
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 09-11-2022, 05:53 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 14,449
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 14,449
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Иначе, ми смо мненија да су наша козачка браћа своје "Z" преузели од нас, конкретније од ЈВ за време Другог светског рата када је неко био стављен под словом "З". А латинично "Z" је стога што се односи на нацистичке укролатиничаре.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
373
Нисам амерички секретар,ово ми пише брст Србин Русофил...
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Ja сам лепо рекао (пратим ратове 25 год) ко освоји Херсон добија рат...
Ово је демотивисало све људе...
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 09-11-2022, 07:23 PM од
Mekenzi.)