Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Slavjansk: Putine, pošalji pomoć
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=838712

Славјанск је постао симбол отпора властима у Кијеву, ако се он одупре, расцепаће се Украјина, у супротном, ако овај симбол отпора падне, проруски демонстранти ће се деморалисати и власти у Кијеву ће овладати целом Украјином, наравно, без Крима...
Одговори

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(22-04-2014, 08:12 AM)Владимир Петровић Пише:  Slavjansk: Putine, pošalji pomoć
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=838712

Славјанск је постао симбол отпора властима у Кијеву, ако се он одупре, расцепаће се Украјина, у супротном, ако овај симбол отпора падне, проруски демонстранти ће се деморалисати и власти у Кијеву ће овладати целом Украјином, наравно, без Крима...

Изгледа да ће они бити жртвено јагње за Крим...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Podrška Ukrajinskim separatistima na istoku isto je kao da ste 90-ih godina u SFRJ bili za Janeza Drnovšeka, Franju Tuđmana i Aliju Izetbegovića. A Ovi na istoku su kao krajiški Srbi na kraju će dobiti po nosu zbog previšeg ku*čenja...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кидање
Елем још један неписмен пост досовког кучета из Вршца.Дакле обратите пажњу:

Цитат:Podrška Ukrajinskim separatistima na istoku isto je kao da ste 90-ih godina u SFRJ bili za Janeza Drnovšeka, Franju Tuđmana i Aliju Izetbegovića. A Ovi na istoku su kao krajiški Srbi na kraju će dobiti po nosu zbog previšeg ku*čenja...

Ови на истоку нису исто као и ови на истоку!
Е мој агроному,ветеринару или за шта се већ представљаш!
Кидање

Да ли вам ово изгледа познато?

[Слика: xotpor_u_rusiji.jpg.pagespeed.ic.TGB9gF8NBr.webp]
Одговори

Па ако није било за Black Water, Custer Battles, Stirling.....Исраелска Без Пилотне Дрона, НАТО авијације,........Немачког наоружање.....Ватиканске паре.....и Помоч Муслимане из Босне!

крвати бих презале преко те пантомске мостове преко својих острове да стижу до Сплита!
Једну је курчити са мобилизацијом од 250,000.....да се бори против 20,000-50,000

То је разлог зашто кроз целе историје крвата.....не могу сами да се боре против наоружаних Срба
Одговори

(22-04-2014, 03:59 PM)Mekenzi Пише:  Podrška Ukrajinskim separatistima na istoku isto je kao da ste 90-ih godina u SFRJ bili za Janeza Drnovšeka, Franju Tuđmana i Aliju Izetbegovića. A Ovi na istoku su kao krajiški Srbi na kraju će dobiti po nosu zbog previšeg ku*čenja...

5+5Бууууууууууууууааааааааааа, хххаааа, хаааа, хаааа!Кидање

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

[video=youtube][video=youtube][video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1HzELgrPncc[/video]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Бајден председава мандрилима из врховне раде!Питам се нешто,да ли има разлике између њих и наших мандрила?

[Слика: x2292188_ebd6e0274a5bc738fea40108af2aa16...ZEoqK.webp]
Одговори

Бунт официра 93. бригаде против мобилизације.

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Ја бих подигао Потерницу против Преседник, Министар Одбране, Министар Унустрашних послова, Против Шеф Врховног Штаба........

Онда прелистао ти ко су одговорних у тим НеоНазисте организацације.....

Још бих имао Тајни лист....исто како су то радилих Срби....али да н овај лист убухвата сви нације а не локалне......

Тако док су живи и док дишу неко има наредбу да их похаси......било где у свету!

За њихове потезе и рад гомилу људе гину.....

Мислим да је време да се не чека за гињење.....и је време да су гури главни протагонисте са сва несрећа што су доњелих!
Одговори

Pade i Slavjansk glavno uporiste naravno Putin ni prstom nije mrdnuo samo je taj narod doveo u zabludu..Ovo je isti scenario kao u Krajini za vreme Oluje..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Макензи боље бих било да окречиш Београда.....

Ко је саветао Срби у Крајини да одбијају З4?
У случају да је З4 био потписан....што су биле гаранције....кад су Хрвати препремалих за Рат....а РАТ је било потребан НАТО!

И шта је тај састанак и договор Милошевићевог Туђманом буквално нацртао.....подела Босне између Срба и Хрвата без неког нестанак Крајине!

Ја мислим ово изгледа као Јужна Осетија.....али то је тешко објаснити споменицима!
Одговори

Вршчанин је довољно глуп по рођењу да би схватио неке ствари!
Што се Славјанска тиче,хитлерови наследници су га дебело испушили!

http://lifenews.ru/news/131941
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 16 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним