Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Jel vidite koji ku*ton i koja je kukavica Putin. Samo je odcepio Krim koji je defacto već bio Ruski.
Zašto ne pomogne vojno opkoljenom Slavjanskom, dok narod gine, zašto ne grune jedno 50 hiljada vojnika. Zašta čuva ono silno oružje,dok narod u Slavjanskom vapi za podrškom, ali Putina zabole ona stvar za Ruse u Ukrajini tako da je već povukao vojsku sa granice i podržao odlaganje referenduma, i još se pravada Rasmusenu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Управо је ту разлика између тебе,безмозгаша и човека који зналачки користи оно што ти немаш.Ово је партија шаха као у доба Анатолија Карпова против остатка света...можеш да погађаш ко је био вишедеценијски победник.

Узгред американци врше интезивне припреме за сукоб са Русима.

[Слика: mv-jV_y2H4c.jpg]

За овом особом је расписана међународна потерница јер је врло опасан терориста.

[Слика: 2vb7p6s.jpg]

Према томе сиктер...бре!Јок
Одговори

Takva šah mat partija će biti da će cela istočna Ukrajina nastradati kao tzv.SAO Krajina a Slavjansk me već sada podseća na Knin, isto je i 90-ih Milošević igrao šah mat partiju sa celim zapadom na Kraju se partija završila uz masovnu pogibiju piona, topova, konja i matom.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Smile

[Слика: 6_RIAN_02424282.HR.ru_1168.jpg]
Одговори

Не мисли да ће Руси ући.....

Зашто мислим то бих изазвало још већи хаос.....

А то због Руси нису ушлих ја мислим да је то охрабрило Неонацисте и њихове спонзуре у Кијеву...

То је разлог за шаљење 15,000 твз Украјинаца на граница са Русијом и командоса у Берданску, и корисћавање тешка оружање у Славијанск......

И верујем да је "запад" укључујуће и СРПСКА СТРАНСКА ТВ је приклучила НАТО....у забрану информатике са простора!

И то је разлог зашто ће Руси тражити од Украјинаца/Руса на истока да оптежава референдум у местима као Донетск

Ја бих спекулирао да финанцирско Русије не жели да узме део Украјне....зашто дуг је огроман.....

Ја бих гађао да ће оних чекати.....да се ова влада у Украјинци објесуце на финанцирски пакао што их чека!
Одговори

(08-05-2014, 11:27 AM)Mekenzi Пише:  Jel vidite koji ku*ton i koja je kukavica Putin. Samo je odcepio Krim koji je defacto već bio Ruski.
Zašto ne pomogne vojno opkoljenom Slavjanskom, dok narod gine, zašto ne grune jedno 50 hiljada vojnika. Zašta čuva ono silno oružje,dok narod u Slavjanskom vapi za podrškom, ali Putina zabole ona stvar za Ruse u Ukrajini tako da je već povukao vojsku sa granice i podržao odlaganje referenduma, i još se pravada Rasmusenu...

Кизо, рат није игра у коју се трчи као у сватове. Путин сигуррно зна шта ради, као и цео тим који му помаже у вођењу државе, па стога не треба сумњати да је сваки потез унапред промишљен и да има више варијанти у случају да противник одигра нешто неочекивано.

Русија је пре стотинак година била на прагу економског вођства и примата у свету, а онда... Револуција, грађански рати и суноврат... Наравно, све је то било режирано од истих сатрапа који данас преко Украјине покушавају поново да сломе Русију. Хвала Богу, овај пут им то неће успети!

Русија ће опстати са границама нешто ближе Кијеву него што су данас.
Одговори

Мислим да је Крим био много значајнијег за Русију....и ја верујем су имали припремљена решења!
Одговори

Фемка се Киза ки сељачка млада!

К'о не конта он шта се горе дешава, па лупа к'о отворен прозор.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(06-05-2014, 10:44 PM)регул Пише:  Сине,ако ти чика каже да је фалсификат,онда је фалсификат!Црвене заставе су додате у фотошопу!

[Слика: x1.jpg.pagespeed.ic.rIDXG5QwP8.webp]

(09-05-2014, 05:55 AM)1.Гост Пише:  
(06-05-2014, 10:44 PM)регул Пише:  Сине,ако ти чика каже да је фалсификат,онда је фалсификат!Црвене заставе су додате у фотошопу!

[Слика: x1.jpg.pagespeed.ic.rIDXG5QwP8.webp]
То Регул.
Одговори

Турчинов вођа баптистичке секте, Јацењук сајентолог ОТ6, Наливајченко - агент CIA
09 мај 2014 Вести

ВРШИЛАЦ дужности председника Украјине Александар Турчинов изјавио је да ће лично предводити прву свеукрајинску параду представника сексуалних мањина у Лавову одмах после завршетка председничких избора заказаних за 25. мај.
„Сви датуми су договорени, представници друштвених организација су обавештени. Могуће је да ће на паради учествовати гости из земаља ЕУ и САД. Надам се да ће нам се прикључити наше колеге из Свободе, УДАР-а и Баткившћине. Такође, волели бисмо да видимо обичне Украјинце“.
„Тешки Украјинац“, баптиста Турчинов намерава да тако снажно продемонстрира своју приврженост аморалним „европским вредностима“, иако је сасвим недавно проповедао библијске истине у улози протестантског пастора.
Али, данашњом Украјином владају секташи, хомосексуалци и агенти CIA.
Турчинов је вођа украјинске филијале „Цркве Христове“, чији је пун назив „Бостонска Црква Христова“.
ВД премијера Арсениј Јацењук је сајентолог са стажом. У секти је од 1998. године, сестра му је грађанка САД Алина Стил, сајентолог ОТ4, сам Јацењук је ОТ6 (што је веома висок статус).
ВД министра унутрашњих послова Арсен Аваков и вођа Радикалне партије Олег Љашко били су актери различитих хомосексуалних скандала.
ВД директора Службе безбедности Украјине Валентин Наливајченко је агент CIA. Како је изјавио бивши директор СБУ Александар Јакименко, Наливајченка је CIA врбовала када је радио као генерални конзул у украјинској амбасади у Вашингтону. Информације о врбовању добили су Јакименкови потчињени током истраге коју је спроводила СБУ у сарадњи с представницима тужилаштва.
Наливајченко је одржавао контакте с америчком обавештајном службом и након напуштања дипломатије. Конкретно, у периоду од 2006. до 2010. године, кад је Наливајченко већ једном руководио СБУ.
„Веза Наливајченка и других руководилаца безбедносних структура Украјине с CIA објашњава велики утицај који у овом тренутку америчке тајне службе имају на догађаје у земљи“ - истакао је Александар Јакименко.
Он је рекао да је у згради СБУ у Кијеву један спрат предат за рад припадницима CIA.
Поставља се питање: зар може бити другачији састав марионетске владе, чија је улога да по команди из САД - помоћу лажи и крви - одвоји Украјину од корена православне Руси и наметне милионима незамисливе перверзије.
Вероватно је управо због тога и настао тако јак протестни покрет против садашњих владара у Кијеву. Тај покрет америчке марионете покушавају да угуше увођењем неофашистичког режима, који не дозвољава било какве приговоре. Пример за то је трагедија у Одеси.

http://www.vidovdan.org/index.php?option...Itemid=103
Одговори

Цитат:Češki vojni promatrač OESS misije nakon puštanja iz Slavianska: "Ukrajinska vojska je pucala na nas

http://www.advance.hr/vijesti/ceski-vojn...la-na-nas/

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Е Давенпорт не званични ПРЕСЕДНИК твз држава СРБИЈЕ да се придруже ЕУ став према Русији!
Одговори

Ја саде очекивам дипломатски и психолошски притисак на Српској влади....и у твз СРПСКОЈ СТРАНОЈ МЕДИЈИ.....да Србија учестова у санкције против Русије.....занимљиво да је то стигло после посете Руса Србији.
Одговори

Не би ме зачудило да се наши властодршци придруже санкцијама. Па сјетимо се како су поступили за вријеме агресије на Либију...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 30 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним