Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

Права питања за размишљање, Крајишниче, (који си се беше чудио мени како се то декларишем између осталог и као Шумадинац) су:

1) Шта ће она на трулом западу, међу сатанистима, педерима, лезбејкама, наркоманима и ко зна ким још?

2) Шта ће јој дечко Холанђанин, поред толико Руса, и беле куге у Русији?

Е кад ми одговорите, поштено, на та питања, онда ћемо даље...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:Громовник
А ти друже Просветар чини ми се да си најближи овде од свију Чемерици, што јој први не станеш за врат, но чекаш да неко други то уради уместо тебе!?

Gromovniče $ u pitanju...Jbg lepo je obezbediti porodicu decu , unučad u takvom sistemu, kao što je uređena država Kanada. Taktika je ni reč ne reći javno ali zato ovde pljuj što više možeš. Srbiju ne vide sem ovakvih foruma...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Знам ја то, само се чудим како не пропадну у земљу од толиког лицемерја, него се још 'фале тиме.

(23-07-2014, 11:31 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  ТЕШКО НАМИ, ЈА ДА ВИ КАЖЕМ, АКО СЕ НЕ СТАНЕ НОГОМ ЗАВРАТ ОВИМА!!!

МИ ЋЕМО ДА ИМ "СТАЈЕМО" НОГОМ ЗАВРАТ, А ПУТИНОВА ЋЕРКА ЋЕ ДА ИМ РАЂА ДЕЦУ. ЛЕПО БОГАМИ! САМО СЛУШАЈТЕ ОВАКВЕ И СЛИЧНЕ САВЕТЕ БРАЋО СРБИ И ДАЛЕКО ЋЕ ДА ДОГУРАМО, СВИ ЗАЈЕДНО, НАРАВНО СЕМ ДРУГА ПРОСВЕТАРА, ЈЕР ОН ЈЕ У ДАЛЕКОЈ КАНАДИ, ОДМА ТУ ДО ЧЕМЕРИКЕ Кез

Одговори

(24-07-2014, 04:44 PM)Громовник Пише:  Права питања за размишљање, Крајишниче, (који си се беше чудио мени како се то декларишем између осталог и као Шумадинац) су:

1) Шта ће она на трулом западу, међу сатанистима, педерима, лезбејкама, наркоманима и ко зна ким још?

2) Шта ће јој дечко Холанђанин, поред толико Руса, и беле куге у Русији?

Е кад ми одговорите, поштено, на та питања, онда ћемо даље...
Smatram te za pametnog i trezvenog momka i rado citam tvoje postove sa kojima se uglavnom i slazem.
-Evo nek ti odgovori Njegos
"Cud je zenska smijesna rabota!
Ne zna zena ko je kakve vjere,
stotinu ce promjeniti vjerah da ucini sto joj srce zudi.Smile
Одговори

Да нема оца, па и да се сложим с тобом...

Одговори

(24-07-2014, 04:47 PM)Mekenzi Пише:  
А ти друже Просветар чини ми се да си најближи овде од свију Чемерици, што јој први не станеш за врат, но чекаш да неко други то уради уместо тебе!?

Gromovniče $ u pitanju...Jbg lepo je obezbediti porodicu decu , unučad u takvom sistemu, kao što je uređena država Kanada. Taktika je ni reč ne reći javno ali zato ovde pljuj što više možeš. Srbiju ne vide sem ovakvih foruma...

Da samo sta su mnogi od tih ljudi iz Srbije bukvalno protjerani pa nisu ni imali sansu da prave porodicu u Srbiji.
-Sta da krenu orkestrirano da hvale Americku politiku,seru po Srbiji i podrzavaju Siptare bili bi ti drazi i blizi.Jeli tako?
Одговори

Па ових НЕОКОНА.....а ЗНАМО ко су.....како гол желите да гледате на томе....
веч раду на уведење закон од некој Руској Агресији.....

ШТА ЈЕ БУКВАЛНО ОТВОРЕНА РАТ СА РУСИЈОМ.....

Али изгледа вама занимљује Кћерка Путинова.....сад питам јели је она нашла та дечка....или тај дечко је нашао њу.....па ових на запад годинама гледају да уклоне њена оца....
Али то је стандардна пракса саде више ћеш начи деца КОМУНИЗАМ у помешаних бракова, поготово тих ко одлазу у иностранство....него оних ко су отишлих као политичких избеглице или су живилих у игњанство....

Сад ко је овде луд.....ПУТИН, РУСИЈА.....или тих НЕОКОНА, ко је БРАЗИНСКИ кумовао и њихова страна политика за последних 35 година!
Одговори

(24-07-2014, 05:09 PM)Krajisnik Пише:  
(24-07-2014, 04:47 PM)Mekenzi Пише:  

Da samo sta su mnogi od tih ljudi iz Srbije bukvalno protjerani pa nisu ni imali sansu da prave porodicu u Srbiji.
-Sta da krenu orkestrirano da hvale Americku politiku,seru po Srbiji i podrzavaju Siptare bili bi ti drazi i blizi.Jeli tako?

Prijatelju, danas je XXI vek 2014 godina a ne 45-ta. Danas si za nekoliko sati avionom iz Kanade si u Srbiji preko Frankfurta, ali jebi ga lepše je tamo par hiljada dolara penzijica, socijalno zdravstveno sigurno, nemaš propale bolnice gde za ručak imaš jedno parče sira i dva koluta salame bajate uz neki budjavi caj. Gde ne misliš da će da ti rokne plafon na glavu zbog budji od instalacija. Tamo je uređen sistem a kome se vraća u bankrotiranu i osiromašenu Srbiju.

Ovako je lepše i lakše da se se sereducka sa trulog zapada preko foruma i govori kako Srbija treba da uđe u ratove sa celim zapaqdo, jerbo su oni neki monstrumi a ti na tom zapadu i u tom sistemu kao bubreg u loju živiš i ne smeš javno niti jednom Kanađaninu da kažeš u oči usmeno, npr, kad treba da primiš penzijcu od par hiljada $ ti da kažeš državnoj službenici ovo što piše ovde ili tamo doktoru koji te leči, da kažeš da je Kanada leglo satanizma, pedera, lezbača i čega sve...

I još nešto što kaže gromovnik koji licemer treba da budes pa da radiš jedno a govoriš drugo..

Što se tiče Putinove ćerke nije lud da je školuje po nekom komunističkom sistemu normalčno da Devojka živi na zapadu kao što se Kim Dzong Il školovao u Švajcarskoj nije valjda bio lud da se školuje u S. Koreji....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-07-2014, 05:44 PM)Захумље Пише:  Али изгледа вама занимљује Кћерка Путинова.....сад питам јели је она нашла та дечка....или тај дечко је нашао њу.....па ових на запад годинама гледају да уклоне њена оца....

To isto pitam ja tebe, posto ocigledno NE ZIVE u Rusiji, vec upravo na TRULOM ZAPADU...!

Одговори

Sta se tice Prosvetara ne znam covjeka ni njegovu pricu.
Ja bi da sam na mjestu ljudi koji su preko zaradili penziju dosao u Srbiju kupio neko malo imanje daleko od ljudi i guzve i zivio kao car.Баја
Одговори

И тата би сине...

Одговори

Невероватно колико сте залуталих са темом!

Врати ти се Коста!
Врати ти се ДКО!
Врати се Сунсоловће!
Одговори

(24-07-2014, 06:21 PM)Захумље Пише:  Врати ти се Коста!

Где, у Србију? Па није луд... 5+5

Одговори

(24-07-2014, 06:21 PM)Захумље Пише:  Невероватно колико сте залуталих са темом!

Врати ти се Коста!
Врати ти се ДКО!
Врати се Сунсоловће!

Vrati se Zahumlje!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 5 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним