Поруке: 9,116
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
U poslednjih više od dva meseca otvorio si na ovom podformu sledeće teme:
Русија, ИРАК, Молдолва, Израел, Индија, Монголе и Азије, Естонија, Литванија, Латвија, Алђирија/Тунизија,...
Na svakom od njih nemaš više od 10 topica i to gde imaš tu se sam sa sobom dopisuješ...
Brate, smanji malo to otvaranje tema raznih država, NE VODI NIČEMU a zagušuje forum...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 04-09-2014, 09:47 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Ја мислим да ће ми ово бити можда поседне одговор теби........разлог је јасан!
Ове теме су доста били на стари форум.....
Али Самарџић у његовој генијализам.....није ни једну тему оставио.....
Индија
Је била отворена од кад је Јакоб Ротчилда тамо почео да улаже у "храни".....тако раније или касније због брох народа и разна домаћа народ.....очекивам иделогије, сеператизам, и мало сукобљавање...у неким местима то је наследна у нека ранија политика 1% у нека ранија времена.....тако теме је наследна.....
Молдова
Сам заборавио да сам веч отворио....грешку признам
Теме је актуелна поготово око проблеме са Транзнистрија Руси и са Молдавци.....где се раније сукобљавало и то оружано....
Динамике хладног ратовање.....оваких места добијају новог значај....
Тако теме је намерно отворена да прати таке догођаја
Алђирија/Тунизија.....још нисам отворио Мороко
Отворена....део северно африке.....
Алђирија/Тунизија.....још нисам отворио Мороко
Отворена....део северно африке.....геостратегично.....има уље.....је био део Рим...па Ромеоско Царство....
Има потенцијал да се радикализује......одма је ту на медитеран...веч су изкусиле нереде....тако је лакше....да ту поново деси.....
Одма је крај Либије....где се Ратује.....
Естонија, Литванија, Латвија
Има доста не регистрована Руско становнишства.....што се етнично чисти.....
Због хладно рата оних имају нове динамике
Теме прати сва та дешавање.....
За мене теме ја места за колекције озбилне инфомације......не нека спотана заборавне Чекркачке кафанске изјаве.......
(Последња измена: 04-09-2014, 10:20 PM од
Захумље.)
Поруке: 14,496
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,034
Изгласали су низ британских агената. Како само бале овдашњи титоисти. Слично као када је Обама победио.
Ово је одговор на гасни споразум између Русије и Турске. Сад ће овај пиончић да се представља као Путинов пријатељ, али заштитник интереса Грка од "неоосманске" Турске. Тако да гас неће проћи ни одоздо.
Углед:
3,034
Биће ту фрке. И праве и намештене.
Путин је повукао радикалан потез са Турцима. Англи ће повући своје старе,а и нове везе и у Грчкој и у Турској да зауставе то.
Све стари слаткиши, само нова паковања.
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
Meni ovi iz Sirize deluju kao mešavina nekih novih komunista i populista. Kopulisti ili pomunisti, pitanje je sad.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Сад видјех да је онај комунистички пацов Ципрас одбио са положи православну заклетву. Ништа чудно од човјека који се залаже за права педера, коме је идол злочинац и убица Че Гевара, који критикује прошлу власт "због недовољно доброг односа према имигрантима" (као да Атина и још неки већи градови већ нису пуни афро-азијског шљама).
Тек ми никако не иде у главу маса слијепих и наивних Срба који у том типу виде антиглобалисту и честитају му побједу. Гдје је тај комунистички олош био када су браћа из Златне Зоре слали добровољце у Републику Српску, када су организовали протесте против независности Косова, када су сакупљали помоћ за поплављене у Србији...? И наравно, треба поменути да је Ципрас у сјајним односима са Вучићевом подгузном мувом Александром Вулином.
Паметном доста...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Углед:
3,034
Мада видим да је Шешељ одушевљен победом Сиризе. Вели човек, да је то крај ЕУ.
Можда и јесте, али није то битно. Битан је наставак доминације британских интереса у Средоземљу. Што је за Грке сигурно боље него немачки утицај. Проблем је у томе што је то сигуран показатељ да овде титоисти никад неће пасти са власти. Док Срба не нестане.
Није ми јасно како Шешељ замишља да ће овде доћи до продора руског утицаја, који он наводно жели, ако не буде и немачког. Но, ипак је то велики интелектуалац за нас обичне смртнике.
Углед:
3,034
Закувало и у Македонији, посета Бајдена Бугарској, а Вучић кука због своје популарности у односу на Сиризу...
Почео је коначни обрачун. Притисак Англо-Сакса на Германе(ЕУ) да ударе јаче на Русију. Вучић ће морати да одлучи, тешко ће сада да му помогну његови"немачки пријатељи". Мораће да призна Косово, а онда ће га шутнути, као по обичају.
Поруке: 496
Теме: 40
Углед:
98
Цитат:Atina -- Nova levičarska vlada Grčke obećala je da će istopolnim parovima dati legalan status.
To je odgovor na odluku Suda za ljudska prava Saveta Evrope iz 2013. godine kojom je Atina osuđena zbog diskriminacije.
Ministar pravosuđa Nikolaos Paraskevopulos rekao je danas u Skupštini Grčke da bi "građansko partnerstvo", uvedeno u Grčkoj 2008, moglo biti prošireno i na homoseksualne parove, ali nije rekao kada.
И очекивао сам ће се показати који су прави циљеви господе из Сорошизе, мада не за овако кратко вријеме...
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 9,116
Теме: 234
Углед:
373
Ma to sa Sirizom je farsa. Isti k*c samo drugo pakovanje.
Niti će da napuste EU niti će smeti da prekinu otplatu dugova.
Niti je Cipras neki novi desničar ili neki novi Če.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.