[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=KwxHInqehfk[/video]
Са снимања документарца за Би-Би-Си
24-08-2013, 06:24 PM
Каква хладнокрвност, ни једно замуцкивање...Треба знати пред камерама.
25-08-2013, 09:20 AM
"Да је ово демократска држава, све би вас повешали"

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
25-08-2013, 12:12 PM
(25-08-2013, 09:20 AM)Громовник Пише: "Да је ово демократска држава, све би вас повешали"Није то ништа, у односу на догађај кад се снимало испред мокре пећине.
Неким момцима се преврнуо џип нешто пре тога, били су угрувани, а ваљда су и попили по неку. Били су у афекту, и то великом. Па не само да су псовали Би-Би-Си, него нападоше и Блажу Божића, кад је давао изјаву. Блажа је био младолик, изгледао је 20 година млађе. И ови га нападоше да није могао бити четник, каква је то превара... Тако да је снимање прекинуто, доста дуго.
25-08-2013, 10:28 PM
(25-08-2013, 12:12 PM)Милослав Самарџић Пише:(25-08-2013, 09:20 AM)Громовник Пише: "Да је ово демократска држава, све би вас повешали"Није то ништа, у односу на догађај кад се снимало испред мокре пећине.
Неким момцима се преврнуо џип нешто пре тога, били су угрувани, а ваљда су и попили по неку. Били су у афекту, и то великом. Па не само да су псовали Би-Би-Си, него нападоше и Блажу Божића, кад је давао изјаву. Блажа је био младолик, изгледао је 20 година млађе. И ови га нападоше да није могао бити четник, каква је то превара... Тако да је снимање прекинуто, доста дуго.
Одмах ми је било мало необично да сте снимали 2006. године, а да се после седам година посао завршава. Кад оно посвађали се...Па од ових наших Срба свашта се може очекивати. Био си одличан, веротатно си и ти дрмнуо неку кад си овако смирен и ладан као шприцер. Видећемо како је испало у документарцу.
25-08-2013, 11:19 PM
Динчићу, ово нема везе са овим документарцима које сада радимо.
У овом случају, звала ме је екипа Би-Би-Сија и питала да ли бих дао интервју за филм о 2. св. рату. Онда су ми послали питања, ја одговоре, па ужи круг питања, итд. Доста дуго је то трајало. После припрема, заказали су снимање, на Равној Гори, баш кад је највећа гужва, у суботу око 13. маја. Тада су снимили и Блажу Божића, а знам да су снимали и Титовог генерала Стевана Мирковића и још неке комунисте.
Жена која се види на снимку је из Лондона, продуцент, иначе наше горе лист. На мене је оставила одличан утисак, сјајно ради свој посао.
После се одужило, питао сам неколико пута њиховог представника у БГ кад ће филм... и тако нема га још.
Исто овако има и за ТВ Љубљана и такође се не зна кад ће... Ту немам снимак. Али имам један за РТС, који такође није емитован, негде из 2005. Можда ћемо и то да поставимо.
Кад смо већ почели, од свега тога највише ми је жао што нису емитовали емисију - интервју, о књизи ''Тајне 'Вукове реформе''' (РТС). То је било негде 1998.
У овом случају, звала ме је екипа Би-Би-Сија и питала да ли бих дао интервју за филм о 2. св. рату. Онда су ми послали питања, ја одговоре, па ужи круг питања, итд. Доста дуго је то трајало. После припрема, заказали су снимање, на Равној Гори, баш кад је највећа гужва, у суботу око 13. маја. Тада су снимили и Блажу Божића, а знам да су снимали и Титовог генерала Стевана Мирковића и још неке комунисте.
Жена која се види на снимку је из Лондона, продуцент, иначе наше горе лист. На мене је оставила одличан утисак, сјајно ради свој посао.
После се одужило, питао сам неколико пута њиховог представника у БГ кад ће филм... и тако нема га још.
Исто овако има и за ТВ Љубљана и такође се не зна кад ће... Ту немам снимак. Али имам један за РТС, који такође није емитован, негде из 2005. Можда ћемо и то да поставимо.
Кад смо већ почели, од свега тога највише ми је жао што нису емитовали емисију - интервју, о књизи ''Тајне 'Вукове реформе''' (РТС). То је било негде 1998.
25-08-2013, 11:24 PM
(25-08-2013, 10:28 PM)Александар Динчић Пише: Био си одличан, веротатно си и ти дрмнуо неку кад си овако смирен и ладан као шприцер. Видећемо како је испало у документарцу.Ма јок, него то зависи од много фактора. Ова жена феноменално води целу ствар. Оно како смо снимили тебе и Крсмановића прошле године је контра пример.
А и нисам баш смирен, видиш да стално нешто мајем лево десно. Морао је камерман напред-назад.
Кажу да је то мајање донекле ОК, нарочито од кад су снимили британске историчаре. Они су тотално `ладни, као фотографије, само им се уста померају. Кажу да тек то не ваља, није филмично.
Све у свему, компликована ствар, много је теже него писање књига (барем мени, а видећемо за тебе).
26-08-2013, 12:48 PM
26-08-2013, 11:19 PM
(25-08-2013, 11:19 PM)Милослав Самарџић Пише: а знам да су снимали и Титовог генерала Стевана Мирковића и још неке комунисте.Не могу да верујем. Њега су требали да питају о распаду ЈНА, јер је он директан кривац, као начелник штаба није знао шта се спрема по републикама. И то је требало повезати са војском у којој се борио. Како створена тако расформирана. Само се ту може извући истина од овог назови генерала.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)