Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Две горостаскиње

Ја се пардонирам,али реци овом малом рабу божијем шта си тела?Мој мозак још није усавршио језик шифри,те није у стању расчланити твоје умно писаније и поруку коју му шаљеш између редова.Шта да радим кад је била та лекција,побегао сам са часа,те сам испустио ту фундаменталну лекцију,а самим тим и тумачење мелиоризације теризације на бази антиципативне динамике.Унапред понизно захвалан.

Извини ви очигледно имаш тешку битку са својом тастином!

Савет
У живот таких особе тешко пролазе!
Одговори

(06-10-2014, 08:59 PM)Захумље Пише:  Ја се пардонирам,али реци овом малом рабу божијем шта си тела?Мој мозак још није усавршио језик шифри,те није у стању расчланити твоје умно писаније и поруку коју му шаљеш између редова.Шта да радим кад је била та лекција,побегао сам са часа,те сам испустио ту фундаменталну лекцију,а самим тим и тумачење мелиоризације теризације на бази антиципативне динамике.Унапред понизно захвалан.

Извини ви очигледно имаш тешку битку са својом тастином!

Савет
У живот таких особе тешко пролазе!

Не знам из чега видиш да имам неку тешку битку,па још са таштином?Цео живот водим тешке битке које сам углавном био на пола корака да добијем.Само сам те на твом језику питао шта је поента оног линка који си поставио?Ја врло добро знам где могу писати а где не!Знам шта знам и колико знам и где могу бранити то што знам!А "таких" особе као што сам ја ни не очекују да пролазе лако.
Елем да ти поједноставим,шта је поента оног линка?Хвала.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним