24-10-2014, 05:39 PM
(21-10-2014, 04:12 PM)херцеговац Пише: Old Canadian Club!
Како се деведесетих...хик...бурп...
Каже у лепом хотелу"Два Мокра Брата", у девет сати ујутру, звони телефон на рецепцији.
- Рецепција хотела "Два Мокра Брата", на телефону је Радмила, како могу да вам помогнем?
- Добро јутро Госпођо Радмила, на телефону су Херцеговац и регул, соба 222. Желимо само да Вас питамо у колико сати се отвара хотелски бар?
- Добро јутро Господине Херцеговац , хотелски бар се отвара тачно у пет поподне.
- Најлепше хвала Госпођо. Желим Вам пријатан дан.
Исти хотел, рецепција, подне:
- Рецепција хотела "Два Мокра Брата", на телефону је Радмила, како могу да вам помогнем?
- Е, ћао Радо, ође Херцеговац а поред мене седи регул, о'ш молим те... ми кажеш кад отварају... овај...бар...
- Добар дан Господине Херцеговац, хотелски бар ће бити отварен тачно у пет поподне.
- Е, супер. 'Фала ти до неба, Ај ћао.
Исти хотел, рецепција, три сата поподне:
- ...ззззздраво ... ммм...аче! овде хрк...овац...и регул мало прилего ту неђе ...е, 'леба ти, кад се отвара... онај... хик......бурп...бб...бар?
- Господине Херцеговац, ово је већ трећи пут да Вам то говорим. Хотелски бар се отвара тачно у пет поподне али ја не верујем да ће ВАС у таквом стању да пусте унутра.
- ... ееее...ммм..маче... ...ми ннн..нећемо унутра...бурп... ...ми 'оћемо НАПОЉЕ!!!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!