Поруке: 1,797
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
165
Нико није ни покушао оправдати,само сам констатовао!
Та група Срба је раније најавила да ће четници марширати Новим Пазаром,јел тако?Према томе ишли су да провоцирају.
Па лаж је,рецимо да је Србима забрањено ићи у Нови Пазар!Ја кад год сам тамо,не можеш проћи,поготово када је пијачни дан,од аутомобила из Новог сада,Београда,Крагујевца,Краљева итд,итд.
Кажи ти мени која је сврха Живковићевог одласка у Нови Пазар са својим присталицама,сем провокације?Балије живе доле,то јесу бивши Срби,значи ту су одвајкада и шта можеш променити а да се не пуца?Имају своју веру,серем им се у њу,имају своје обичаје,имају свој пут,те треба пустити те ствари које не можеш променити да иду својим током.Они се одвојити без крви не могу и то врло добро знају,тако да пас лаје каравани пролазе.
(Последња измена: 23-10-2014, 06:46 PM од
регул.)
Поруке: 9,125
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
AA ko je četnik Bratislav Živkovič ?
imali neki čin četničkog pokreta ili je vođa NVO "Četnika"
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Дошло време да је профитабилно бити муслиман...Араберија нафташи деле нафта-доларе за џамије и медресе а утркују се Чемерика, Руси и Европљани ко ће им дати већа љуцкиправа, више џамија...милина једна бити перигуз данас!
Међутим!
Ово је само привремено стање, Лихвари само подгревају казан док не дође до пуцања европског, америчког, па и руског, кинеског и индијског стрпљења!
А онда...."биће турком до Медине мука", што каже народна.
По нашем мишљењу први корак ће повући Француска, а крајњи циљ је да Израиљ обезбеди себи животни простор!
Лукаве су чиве а да и нами иде у рачун да се курталишемо перигуза једном за свагда...па није да не иде!
Балкан без балија и шифтара, дивота!
Па онда нека свет изађе одавле и нек угасе светло да се ми у мраку до'ватимо са браћом 'рватима!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Сулејман Угљанин тражи територијалну аутономију Санџака а од власти Србије тражи да одатле повуче Војску, полицију и тајне службе.
Председник Бошњачког националног већа тражи заштиту од ЕУ и САД.
http://sandzakpress.net/ugljanin-trazi-p...z-sandzaka
Да је Србија држава како Бог милује, да смо државу устројили као Државу Срба (националне мањине имале би иста права као што имају Срби у њиховим матичним државама), не би се постављало питање у ком делу Србије марширају "четници" или нека друга група.
Чуј, да се не наљуте балије? Е, шио му га Ђура. "Жене у црном" и вазда неких НВО окупирају београд очас посла, и... То је легитимно, то су њихова права. Педери имају свој "прајд". Еј, читаву "параду поноса"!
А Срби?
Срби не смеју шетати у старом Расу!!!
Не дају балије!?!
У Рашкој ћути балијама.
На потезу Прешева - Бујановца - Медвеђе, ћути шипцима.
У градовима ћути циганима.
Па докле иде лудило?
Ако се настави наопаким науком који је у замаху, за деценију - две, србско име неће смети да се изговара ни под Рудником.
Јел опет треба неки Ђура да понови: " И само дотле, до тог камена"...