Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Црвена БРИК пропаганда

Па нисмо сви ни унијати, па ЈБГ... мало релативизације не шкоди...
Одговори

Наравно да нисмо, први ја! Нико овде није и писао о томе. Можда си то помешао са неким другим термином?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ко ће све да вас попамти који је чији...
Одговори

(27-03-2015, 01:07 AM)Нимбус Пише:  Ко ће све да вас попамти који је чији...

А ти Нимбусе, чији ли си? Јок Слажем се да су све те групације Антикомунисти. Али, поставља се питање....да ли су сви на прави начин Антикомунисти?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-03-2015, 01:15 AM)Шумадинац Пише:  

А ти Нимбусе, чији ли си? Јок Слажем се да су све те групације Антикомунисти. Али, поставља се питање....да ли су сви на прави начин Антикомунисти?

Ја....док се разни СНС, жути и жућкасти ботови такмиче ко ће бити већи "антикомуниста", бивши титовци комуно-сатанисти су побацали маске и постали оно што су оригинални комуно-сатанисти и јудео-бољшевици одувек били, ГЛОБАЛИСТИ и БЕСПЛАТНЕ КУРВЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА!

Па сад имамо ситувацију ђе се УГУЗЉУБИ ТРУЛОГ ЗАПАДА И ПРОПАЛЕ ЧЕМЕРИКЕ, ЕВРОЉУБИ, УКРОЉУБИ, ЕКУМЕНИСТИ и отворени ПАПИСТИ, бусају у груди са неким "антикомунизмом" и поносно показују орден окићен сатанистичким пентаграмима који је Труман перфидно и лицемерно доделио Србском Мученику Драгољубу као утешну надокнаду за метак и кречану!

O TEMPORA!

O MORES!

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Лако је писати на удобној фотељи, баш у тој Чемерици!

А ГДЕ СИ БИО КАДА ЈЕ ГРМЕЛО?- како је добро говорио наш народ.

Ти да си доследан ономе што пишеш, не би згазио на туђе тле, у твојој Чемерици, а камоли живео! Зато:

ОЧЕТНИЧЕЊЕ КАНАДЕ!

О Д М А Х,

С А Д А,

Т У!!!

Д М
Одговори

(27-03-2015, 01:15 AM)Шумадинац Пише:  

Што се мене тиче, ја сам :
- Монархиста
- Присталица ЈВуО као једине антифашистичке и регуларне војне организације на простору краљевине Југославије
- Политички: десни центар
- Антикомуниста
- Антититоиста
- Антиаустроугар
- Државотворно: Србијанство као вертикала српске државности.
- Православац. Од момента кад Папа крочи на тло Србије и/или дође до неке унијатске варијанте, и даље православац, али сигурно не припадник СПЦ
- Против уласка у ЕУ
- Против уласка у НАТО
- Немачка нам никад неће бити пријатељ
- Умерени русофил. (Русија се ипак води искључиво својим интересима)
- Данашњи "српски културни образац" илити културно-просветна пракса, је ултра антисрпска и поготово антисрбијанска.
- Шешељ је издајник и гелиптер.
- Ратко Младић је у војном смислу преобраћени партизан. У политичком смислу титовац, дакле издајник.
- Према Д. Љотићу имам амбивалентан став. У много чему био је у праву; није у души био издајник. Али, ипак је био квислинг, то не може да се негира. Према модерним љотанима гајим благи презир. То је неко "мрачно десничарење", у суштини салонско помодарство. Ако је трагична ситуација нагнала део Срба на локалну колаборацију (дакле колаборација која ни избиза није онога карактера каву су, рецимо, Фрацузи спроводили - до фанатичне СС дивизије), нема правдања да се данас преписују Љотићеве идеје. Да се подгрејано љотићевство пропагира као прави модел управљања након пропасти демократије је будалаштина коју нико није успео да објасни ни шта значи ни како би то могло да функционише ("сталешки систем", шта год то значило, би јелте био ефикасан начин борбе против корупције и олигархије?!).
- Прича о "триста јунака" је тућкање доконе попадије.
- Милан Недић, слично. Човек који је спасао десетине хиљада или стотине хиљада Срба. Заслужан за ликвидацију много комуниста. Да ли то може да га оправда за често превише ревносну борбу против четника? Мислим не.
- Раније навијао за Партизан. Сада навијам за БСК.
...
Принцип демократије је да се поштују различита мишљења. Дакле, не сматрам за издајника свакога ко се не слаже у свему са мном.
Све је ипак питање мере. Граница негде, макар често и не била сасвим јасно видљива, мора да постоји.
Конкретан пример је однос према Круни. Испрдање које овде може да се чита и патриотизам су једноставно инкопатибилни. Може се модерација правдати правом на слободну реч што дозвољава суштински аутошовинизам, али никако, ни под којим изговором, не можемо сматрати Перу Луковића и његове коментаторе са "е-новина" за издајнике, а део овде присутних коментатора за патриоте, а да и једни и други о Карађорђевићима ИСТО МИСЛЕ.

http://www.e-novine.com/entertainment/en...uitak.html
Одговори

Цитат: - Ратко Младић је у војном смислу преобраћени партизан. У политичком смислу титовац, дакле издајник.

Можеш ли ово подробније објаснити?

Цитат: - Према Д. Љотићу имам амбивалентан став. У много чему био је у праву; није у души био издајник. Али, ипак је био квислинг, то не може да се негира.

У чему је то много био у праву?

Д М
Одговори

(27-03-2015, 02:17 PM)Шумадинац Пише:  Цитат: - Ратко Младић је у војном смислу преобраћени партизан. У политичком смислу титовац, дакле издајник.

Можеш ли ово подробније објаснити?

Цитат: - Према Д. Љотићу имам амбивалентан став. У много чему био је у праву; није у души био издајник. Али, ипак је био квислинг, то не може да се негира.

У чему је то много био у праву?

1. То питај људе који су му много ближи били. Четнике није волео. Заклети и пореклом партизан. Пошто је његов народ био биолошки угожен, прогутао жабу и прихватио четнике, јер од потомака партизана много вајде није било.
2. Па прочитај на пример "У МЕСО!" Ко од нас то не би потписао?
...
Ама, ја теби одговорих. Сад би ти још потпитања да постављаш. Тражиш зачкољице. Па то сваком може да се нађе. Нема идеалнога.

Него, дедере, да тебе видимо. Али да не лажеш, ко што покушаваш, него да тачно и концизно напишеш шта су твоји сетоназори. Да видимо ту папазјанију:... Јок
Одговори

(27-03-2015, 02:07 PM)Нимбус Пише:  Конкретан пример је однос према Круни. Испрдање које овде може да се чита и патриотизам су једноставно инкопатибилни. Може се модерација правдати правом на слободну реч што дозвољава суштински аутошовинизам, али никако, ни под којим изговором, не можемо сматрати Перу Луковића и његове коментаторе са "е-новина" за издајнике, а део овде присутних коментатора за патриоте, а да и једни и други о Карађорђевићима ИСТО МИСЛЕ.

Aха,оће то . . .

Па онда је то добро,почињемо да се идентификујемо са нашим "престтолонаследником" . . . Ако дотични сам подржава политику Пере Луковића(додуше лајт верзију,али суштина је ту негде),што и ми јадни бедни црви поданици не би мало заличили на Перу? Smile

Ако нам наш the king каже да треба да се понашамо као силована Иранка па да идемо у свадбено коло са силоватељем(а успут смо сами криви што смо истог изазивали да нас силује) . . . Јел то тај патриотизам за добре и послушне Србе?
Јел то треба да нам буде идеја водиља?Драшковићева памет на очајном српском . . .
А то је само један од бисера . . .

А они што су 1990-те поцепали књижице СКЈ па мало пустили браде јел је било модерно(а по малом мозгу им још виори црвена застава) су тек посебна прича . . .
То што преносе свакодневно извештаје са двора ко некад са седница комитета,и острашћено бране "престолонаследника" ко што су некад Тита говори само о времену у ком су мислима заостали . . . Можда је на календару 2015. али је у глави 1972.(исте капе само се знак променио) . . . Исти жар,исто слепило само више нису другови него господа . . .

Али да не дужим . . . Ако ми је "љубав" према "престолонаследнику" еталон за патриотизам,са поносом ћу да будем аутошовиниста . . . баш по вашој мери патриотизма . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Бранке, драг си ми, и све то.
Поштујем твоју конфузију.
Желим ти поносни и удобни аутошовинистички живот у септичкој јами.
Одговори

Бранке, ако можеш само мало да се помериш да станем и ја у ту септичку.
Одговори

(27-03-2015, 03:57 PM)Павле Пише:  Бранке, ако можеш само мало да се помериш да станем и ја у ту септичку.
Господо, само се држите реда, има места за све вас.
Одговори

(27-03-2015, 03:57 PM)Павле Пише:  Бранке, ако можеш само мало да се помериш да станем и ја у ту септичку.

Добродошао у клуб . . . Smile

(27-03-2015, 03:52 PM)Нимбус Пише:  Бранке, драг си ми, и све то.
Поштујем твоју конфузију.
Желим ти поносни и удобни аутошовинистички живот у септичкој јами.

Хвала,уживаћу у септичкој јами . . .

Знам да се маторо куче не тера у лов,тако да поштујем и ја ваше мишљење . . .

Свако добро . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним