Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТВ серија "Крај династије Обреновића"

На РТС1 се приказује серија "Крај династије Обреновића" у режији Саве Мрмака а у главним улогама Тихомир Станић (ДС) и Љиљана Благојевић.
Шта ли горум мисли о овој ТВ серији ?
Одговори

Мало је обојена на Карађорђевиће, што сам старији то више схватам то.
Али у суштини није лоша серија, сем што Аписа избацује у први план завереника а мислим да је Антић имао већу улогу.

Сценарио је писао Путник.
Одговори

Обзиром на то каква нам је национална кинематографија, ова серија је право национално благо.

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Мислим да је генерално серија добро одрађена. Глума је била одлична сви глумци су се добро снашли.
Одговори

(13-11-2018, 04:11 PM)Сиви Вук Пише:  Мислим да је генерално серија добро одрађена. Глума је била одлична сви глумци су се добро снашли.

Да и то у продукцији "ТВ Бастиље". Глумци и глумице су добри као сценографија.
Енглески посланик Бонхам у Београду који се "згражава" због убиства краљевског пара Обреновић док се на терор Албанаца на КиМ је Енглеска равнодушна као и данас ( и не дај Боже сутра ). РТС је подсетио на једну од "Мајски преврат" као једну од највећих срамота у историји српског народа.

Међутим ту си и детаљи. Иако се серија зове "Пад династије Обреновића" то није био распад Србије који је Сава Мрмак представио у шпици у коме се види распад српског националног грба.

[img][Слика: spicapaddinastijeobranovic.png][/img]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним