Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Adolf Hitler ili istine i laži(1994)
Smile 

Јел гледао неко овај...документарац?
Јел нека спрдња или шта...?
Одгледајте (ко није) па не би било лоше да мало прозборимо коју... Smile
Одговори

(21-11-2014, 05:35 PM)Pavle Пише:  

Јел гледао неко овај...документарац?
Јел нека спрдња или шта...?
Одгледајте (ко није) па не би било лоше да мало прозборимо коју... Smile
После прегледа документарца насмејао сам се дебело због једног детаља у периоду од 41:03 до 44:02 минута , спомиње се лет Апола 9 на месец , као што знамо да се посада "наводно " спустила на површину месеца у јулу 1969 године и помиње се Џ.Ф . Кенеди присуствовао самом лансирању Апола 9 на Месец а знамо да је атентат на Кенсдија извршен 1963 године 3 новембра . И сма завршница документарца да је Хитлер снимљен негде у Београду приватном видео камером ! Мени је све то мало више сумњиво али мислим да је Хитлер умро природном смрћу негде у Аргентини . Наравно да је имао двојника за сценарио самоубиства у Берлину 1945 априла месеца . Све је могуће и ништа није могуће ! Овај документарац чиста намештаљка , по мени мада има и неких логичности у вези Менгелеа и још по неких личности који су , убеђен сам пребачени у Америку .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

Да сачекамо још неког... Smile
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним