Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Biografija Tomislava Nikolića: KRVAVA BAJKA

[Слика: krvava-bajka1.jpg?w=212&h=300]

ПОЛИТИЧКИ ПОРТРЕТ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА
КРВАВА БАЈКА

Садржај

1. КАКО СЕ КАЛИО ПРЕВАРАНТ
Ако човек поклекне и изда своје принципе, најбоље да престане да се бави политиком (1997.) Муж и жена живе 30 година у браку, па се разведу и никада нисте сигурни какво је то искушење пред којим ће неко да поклекне (1997.) Оно што је највредније код нас, шаљемо у битку у Хаг (2003.) Србија је отишла далеко откад је Шешељ у Хагу (2009.)

2. КАКО ЈЕ СИЗИФ РАЗБИО И ПРОДАО КАМЕН
Ја знам само једно, да изван СРС-а за мене друге не постоје (1997.) Ја ћу увек поштовати одлуке Српске радикалне странке, ја сам војник своје странке (1997.) Ја заступам Шешељеву идеологију, његово схватање поштења, правде, националног поноса (фебруар 2008.) На СРС сам ставио тачку, чак и у души (септембар 2008.)

3. SERBIAN PROGRESSIVE BETRAYERS
Да ли ћу напустити СРС? То је као да ме питате да ли планирам да полажем пилотски испит, а ја немам појма да пилотирам (мај 2008.) Мени није место у СРС (септембар 2008.) Американци су према Србима доказали да су зверски народ (1999.) Ако Бог да, одох у Америку (2010.) Европа је смрт (2001.) Испунићемо све услове Европске уније (2011.)

4. ОБАРАЊЕ ИДОЛА
Ја судбину своје породице стављам драге воље у Шешељеве руке (1997.) Ја сам најбољи ђак Војислава Шешеља и ја сам онај који ће вечито да спроводи идеје Војислава Шешеља (2004.) Шешељ је спреман да организује чак и да ме неко убије (2008.) Баш ме брига за Шешеља. Ја сам раније познавао једног човека који се тако звао (2010.)

5. КОЛИКО КОШТА СРЦЕ СРБИЈЕ?
Са задовољством бих учествовао у одбрани Србије, по цену и да погинем. Ништа ми не би било драже него да бар један НАТО авион ја оборим (1998.) Припитомити светског полицајца, Америку, и све те србождере са Запада, веома је тежак задатак (1998.) Међународна заједница брине о Србима на Косову и неће било шта лоше да им се деси (2011.)

6. ВОЈВОДА, КАРЛИН САРАДНИК
Хашки трибунал је створен са изричитом жељом да се Србија и српски народ осуде за овај рат (1997.) Нећу да се бавим политиком ако морам некога да изручим у Хаг (2003.) Не постоји ниједна мука на коју би требало да ме ставе па да откријем где се налази Ратко Младић (2004.) Да ли бих Хагу предао Младића? Јесте, испунио бих обавезе! (2010.)

7. МАФИЈАШ ЂИНЂИЋ, МОЈ ПРИЈАТЕЉ
Ми Ђинђића називамо оцеубицом. Мићуновића је скинуо на бруталан начин (1997.) Ђинђић је подржавао бомбардовање, он је српски Хомеини (1999.) Ђинђићева мафија је извршила два атентата на Вука Драшковића, ликвидирала Баџу, Стамболића и многе друге људе (2001.) Са Зораном Ђинђићем сам био пријатељ још од 1986. године (2009.)

Knjiga u pripremi

http://predragpopovic.wordpress.com/2013...ava-bajka/

Dvougao: Томислав Николић vs Tomislav Nikolić

http://facebookreporter.org/%D0%B4%D0%B2...%B5%D0%BE/
Одговори

Овог ни Нушић не би могао да измисли...
Одговори

У праву си Милославе, ни Нушић, ни Домановић, не би могли да замисле овакав развој догађаја, штета је што немамо данас сатиричаре попут њих, мада је новинар Предраг Поповић на добром пут да их стигне, све пописујући факте...
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним