Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Каталонија- Космет

Мекензи кад Администратори ладе јаја Љутко Уништиће форум
Одговори

(28-10-2017, 11:35 PM)Mekenzi Пише:  Lik na forumu samo napada uticajne forumaše.

КидањеКидањеКидање

А ти си као тај утицајни и бот. КидањеКидање

Па сад си ми написао да сам будала а кукаш да ја тебе вређам.

Не сећам се да сам имао неке тешке полемике изузев с тобом , твојим пријатељем из Канаде који прети неким чекићима и ботом. И да једном са Капетаном.

С тим што ја тебе нисам дирао већ си ти мене називао копијом и убеђивао људе да сам други налог Шумадинца . Кад ти је Самарџић рекао да ниси у праву, ниси нашао за сходно да признаш грешку него си и даље наваљивао. И немој да ти падне напамет да ме поново називаш будалом.
Одговори

Hajde da se smirimo.Nemam nameru da budem neka baba smirulja ili policajac što red zavodi,ali vidim da se cela prošla stranica pretvorila u tešku svađu.
Ne ulatim u to ko je kiv i ko je započeo jer se očigledno vidi da ovaj "rat" ima dublje korene na drugim temama,a ja u to ne bih da čeprkam.
Tema je povezanost Katalonije sa slučajem Kosova,vratimo se na nju.

Načuo sam da jedna skandinavska zemlja hoće da peizna nezavisnost Katalonije i time bude prva država koja je priznala Kataloniju.
Zna li neko o kojoj se skandinavskoj zemlji radi ?

Dobro je to za Hitlera.Treba da otvorimo temu na forumu "Da li je Hitler imao sifilis" Креза Кидање

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Финска је већ признала независност Каталоније, ако не грешим?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(29-10-2017, 10:51 AM)Громовник Пише:  Финска је већ признала независност Каталоније, ако не грешим?

Već ?
U Dnevniku su rekli da planira da prizna,to nešto preko noći priznali.

Vrlo zanimljiva situacija.

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Цитат:Каталонија- Космет

Имали су Срби са простора данашње хрватске загарантована права, па су покушали да омеђе неке од својих територија у САО и касније РС Крајину. У том процесу и тамо се десио Референдум, међутим данас то "Српској" јавности није интересантно.
Одговори

Шпански амбасадор у НАТО тражио од злочинца Харадинаја да се не представља као премијер

у Вести, 31. октобра 2017.

Окупиране територије – Амбасадор Шпаније у НАТО Мигел Агире де Карсер, затражио је током посете делегације Северноатлантске алијансе бази Кфора Драгодан у Приштини, од шиптарских званичника да се не представљају функцијама које обављају, као и да представници шиптарских безбедносних снага буду без униформи јер Шпанија не признаје „независност Косова“, због чега ове личности за њих немају званичан статус.

Како преноси приштински „Експрес“, током посете која се догодила прошле недеље, он је од ратног злочинца Рамуша Харадинаја затражио да се не представља као премијер, као и од других косовских званичника да се не представљају функцијама које обављају, а од представника Тачијеве војске снага да буду без униформи.

Лист наводи да је то био дан када је Шпанија била суочена са независношћу Каталоније, а шпански амбасадор у НАТО је поставио услове под којима званичници косовских институција могу да присуствују састанку са амбасадорима НАТО-а.

Извори „Екпреса“ указују да је Харадинај на то одговорио одбијањем да присуствује састанку, а потом и одбијањем да учествује на заједничкој конференцији са високим званичницима НАТО у штабу Кфора.

Делегацију НАТО-а предводила је заменица генералног секретара НАТО-а Роуз Гетемилер, која се састала са Хашимом Тачијем.

Она се, како наводи „Експрес“, обраћала шиптарским званичницима само личним именима, не помињући њихове функције и водећи рачуна да се не прејудицира ништа о статусу окупираних територија.

Шпанија није признала једнострано проглашену независност окупираних територија, уз још четири земље ЕУ.
Одговори
Photo 

[Слика: q_Fw_OPXnurk.jpg]

Лудилу се не види крај. Шок
Одговори

U potpunosti podržavam ovu parolu.

Одговори

(06-11-2017, 02:21 PM)Andrejevic Пише:  U potpunosti podržavam ovu parolu.

Ваистину!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним