Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Златиште

Данас је на Златишту више Сарајева срушен православни крст као спомен обележје на 6.500 сарајевских Срба током рата. Срушили су га млади муслимани који су задојени мржњом од првог дана живота. Страшно да страшније не може бити. Али има неко ко гледа то све. Сви се сећате како је прошао онај који је на Косову ломио крстове са цркава и манастира током погрома 2004. године. Умирао је болно и лагано од канцера. Не може се против БОГА, браћо и сестре.

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

Довољна је била обична Спомен-плоча са местом где се могу запалити свеће за српске мученике. Две велике прекрштене цеви које су постављене са места где је ( вероватно) била артиљерија Војске Републике Српске није добра идеја. Нека је лака црна земља Србима-новомученицима у Сарајеву.
Одговори

Постоји одавно изграђен пројекат о бетонском споменику у облику крста који треба да се подигне на том месту, када је место освештано обележено је тако, но муслимани стално руше и то привремено обележје а наравно о постављању споменика нема говора.
Одговори

(06-12-2014, 06:46 PM)Pavle Пише:  Постоји одавно изграђен пројекат о бетонском споменику у облику крста који треба да се подигне на том месту, када је место освештано обележено је тако, но муслимани стално руше и то привремено обележје а наравно о постављању споменика нема говора.

Џихадисти су долазили и пре постављања крста? Када је то било отприлике? Нико ништа не јавља.
Одговори

Никакво чудо што ништа не знамо јер је у Србији медијски мрак. Љутко

Одговори

Цитат:"Ovo je privremeno rešenje, s obzirom da postoji inicijativa velikog broja građana, nevladinih organizacija i dijaspore da se na ovom lokalitetu izgrade crkva, krst i spomenik koji će ukazivati na sve strahote koje je srpski narod u Sarajevu prošao od 1992. do 1995", rekao je Košarac.
Одговори

(06-12-2014, 06:12 PM)Борко Радовић Пише:  Довољна је била обична Спомен-плоча са местом где се могу запалити свеће за српске мученике. Две велике прекрштене цеви које су постављене са места где је ( вероватно) била артиљерија Војске Републике Српске није добра идеја. Нека је лака црна земља Србима-новомученицима у Сарајеву.

Мени је ово најбоље ( привремено ) решење. Такође треба истражити да ли су се ту за време рата налазили топови ВРС. Ако јесу, ја сам први који сам против изградње цркве на том месту.
Одговори

И да се подигне спомен плоча, балијска гамад би поломила и то. Њима не треба веровати ни једну изговорену реч.

Одговори

Дал је могуће да овакви орангутани постоје. :-)
Притом и не мислим на рушење.
Одговори

Мој брате, видиш да је таквих орангутана сваким даном све вишеЈок

Одговори

(07-12-2014, 12:44 AM)Милан Грујић Пише:  
Никакво чудо што ништа не знамо јер је у Србији медијски мрак. Љутко

МОЖДА СЕ И ОВО ДЕСИЛО ЗБОГ МЕДИЈСКОГ МРАКА У СРБИЈИ ИЛИ НЕКИМА НЕМА ПОМОЋИ БЕЗ БАТИНЕ

телеграф:
"SRBI PRETUČENI U SARAJEVU: Napalo ih 20 mladića, policija ništa nije uradila!"

http://www.telegraf.rs/vesti/1590225-srb...je-uradila
Одговори

(07-12-2014, 07:39 PM)Борко Радовић Пише:  
(06-12-2014, 06:12 PM)Борко Радовић Пише:  Довољна је била обична Спомен-плоча са местом где се могу запалити свеће за српске мученике. Две велике прекрштене цеви које су постављене са места где је ( вероватно) била артиљерија Војске Републике Српске није добра идеја. Нека је лака црна земља Србима-новомученицима у Сарајеву.

Мени је ово најбоље ( привремено ) решење. Такође треба истражити да ли су се ту за време рата налазили топови ВРС. Ако јесу, ја сам први који сам против изградње цркве на том месту.

Не схватам?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(03-06-2015, 12:13 AM)херцеговац Пише:  
(07-12-2014, 07:39 PM)Борко Радовић Пише:  

Не схватам?

Ни ја не схватам, топови су легитимно оружије, ратно средство. Као гдје су биле пушке и митраљези може крст, гдје су топови не може. Па око и у Сарајеву је било свугдје свега, нема позиције у Сарајеву која није била борбени положај. Било на којој страни.
Одговори

Он вјероватно мисли да смо тим топовима убијали невине Турке, па би ту крст или црква провицирали њих.
Иначе, ако ниси знао, било је и Муслимана из Сарајева који су били војници. Они су били чак и наоружани и имали су своје јединице, и, не би вјеровао, пуцали су на Србе.

Ти њихови чувени недужни цивили су мени разнијели пола куће гранатом иако у близини није било ВРС нити војног објекта.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним