Поруке: 9,124
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Današnji Kurir
Priznajem da sam tokom svih ovih godina osećao da sam pod pritiskom i ucenjivan da izbacim svaku ozbiljniju kritiku na račun Vlade i premijera.
Svakome od vas je poznata situacija kad stigne „molba“ da se ovo ili ono ne pusti u javnost ili da se napravi priča o nečemu. Toga je bilo i ranije. Žalosno je da se to pretvorilo u autocenzuru kao nikad do sada u našoj bliskoj istoriji. Novinari više ne nude samostalno kritičke teme, ne zna se ko je u sopstvenoj redakciji pod kakvim ličnim pritiskom i ucenom.
Više na:
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/aleksa...ak-2008557
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
373
Na Pinku upravo rat u toku...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 189
Теме: 5
Придружен: Nov 2014
Углед:
11
На РТС-у, 1. програм, је данас посветио готово цијели сат програма хрватском ТВ лицу, Оливеру Млакару. Интересује ме, да ли неко зна за обрнути случај, односно, да се на неком хрватском каналу посветило оволико пажње неком популарном Србину.
Углед:
373
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,515
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,054
Sto rece Fajgelj, saliti se na racun Srba sa Kosova je isto sto i saliti se na racun Jevreja iz Ausvica.
Znam Kesica i sve je tacno u ovom tekstu gore. Osim emisije u kojoj je Sergej Trifunovic odigrao Edi Ramu, koja je bila pravo remekdelo, ostalo je licilo na humoristicke programe tipa Veselo vece.
Milan Gutovic, sa likom Sojica, je do sada neprevazidjeni satiricni kriticar u novije vreme.
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Том Сергеју сам јебао матер на овом сајму књига.
Дошао на сајам са својим башибозуком и изругује се нашим књигама, рекох му узми Маркса јебао те он или обуци мајицу са јованом дивљаком па шетај Сарајевом па вичи правда за дедицу!
Ђубре једно!
Више је поштовања према Чичи показао онај 'наш' вехабија прошле године. Онај Србин што је превјерио, а сада је у редовима Девле тј. ИД како их американци зову.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 28-11-2015, 01:57 PM од
херцеговац.)
Углед:
373
Od kada je to medijska kritika postala drzavni udar ????
Bog te danas na konferenciji za stampu Neše sline svi odredi policije u full opremi...
Vođa sam sebe pozvao u policiju na poligraf...
Danas na pinku cedo dan D.J.V. i drzavni udar...
Koja šizofrenija u vlasti, ovo nikad nije bilo.
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(02-08-2015, 01:01 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (02-08-2015, 10:59 AM)Mekenzi Пише: Nego, kad dođete navlas',
Da li će pučina moći da dolazi na poglede ili i to gasite..
ПОГЛЕДЕ ће да сачувамо ма тебе ће да угасимо!
Међутим!
Ми смо мека срца, моћ'еш да гледаш кроз кибицфенстер како ми диванимо ође!

Милоклиз Чмарић има доста заједничког са Великим Војводом, јес'да су као материја и антиматерија ама обијица бедно и мизерно завршавају своје блиставе каријере из младости у ријалитима режима балавог Вучића као његови
УГУЗЉУБИ!
Страшно човече!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!