Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 1.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Помак у Хрватској

Један млађи историчар делимично је одступио од класичне визуре и одмах га пљују на све стране, чак и у кафами:
http://www.intermagazin.rs/hrvatski-isto...asisticki/
Одговори

Читам баш о томе. Овог младог повијесничара имају да растргну. Кад га новине оплету - завршио је каријеру заувек.
Одговори

Што се мене тиче, садашња "шкуторија" је настала на класичном геноциду и никада се није одрекла усташке идеологије. Само настављају политику Анте Старчевића и спроводе Павелићев тестамент. Не знам када је ко од вас двојице био у делу Херцеговине од Мостара до Чапљине, али тамо је усташлук толико јак да није нормално. Верујте ми да је Чапљина усташкија од самог Загреба. Својим очима сам видео споменике усташким ратним злочинцима а да не говорим о називу појединих улица. Само ми се дизала коса на глави. Сигурно сте чули за Пребиловце. Не постоји никакав путоказ ка селу и људи често погреше. Мештани су тражили да се постави путоказ али усташка власт у Чапљини не дозвољава. Једино ми, међу којима сам ја, који идемо за Пребиловце знамо где тачно треба скренути. Обојица сте чули речи нове председнице Хрватске. Мени то указује да Хрватска има велике територијалне претензије према одређеним деловима Србије и да хоће да асимилује српске повратнике. То је за мене само наставак усташке политике и ништа друго.

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

(10-01-2015, 09:31 PM)Милослав Самарџић Пише:  Један млађи историчар делимично је одступио од класичне визуре и одмах га пљују на све стране, чак и у кафами:
http://www.intermagazin.rs/hrvatski-isto...asisticki/

Интересантно, четници нису фашисти али нису ни антифашисти. Конфузна оцена али ипак помак у добром правцу.

Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Одговори

Па и није неки помак стављати Јасеновац и Сребреницу у исти кош.
Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним