Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Вечерас чекамо нашу нову годину.

Pljuno si na oca, majku, na djeda, babu, striceve.. Pljunuo si na kucu gde si odrastao, na detinjstvo, momscenje,na skolske drugare, zemlju koja te je othranila..

Tako si pljunuo na srpsku pravoslavnu crkvu u Kanadi, srpsku zajednicu u Kanadi, nemas ti jado ni gram morala..Postao si Rus jer su te Srbi najurili, iscerali te srbi svuda cak i na internetu te svuda oscerali sa svih patriotskih foruma..

Jedno ovde te trpimo zato sto nema admna, i.onda podjebavas i pljujes sve clanove foruma od Samardzica do Sumadinca.

Ja da sam na tvom mestu pokrio bi se usima i cutao...

Koji si ti bezveznjakovic i nesreca od coveka strasnooooo...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-01-2020, 11:30 AM)Mekenzi Пише:  Pljuno si....Tako si pljunuo....podjebavas i pljujes....strasnooooo...

Дооообро Кизо, ја "пљун'о" а ти до јуче запенушени ВОЈВОЂАНЕР и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТ, најпре си се успешно прешалтов'о, прописао Србски и почео да србујеш онако стидљиво за почетак, одкако је Крманд Чварак (из партизанске породице) претрчао код балавог!

Међутим!

Сад кад је и Крманд Чварак (из партизанске породице) приступио подписницима антисрбског апела ХАЈЛ ХИТЛЕР*, и понашање нашег Кизе се променило!

Први знак поред пута:

ЈОПЕТ ПРЕШЛО НА КРВАВУ ХРВАТСКУ ГАЈЕВИЦУ ИЛИТИ

U S T A Š I C U

Кидање

---------------------------------------

*У жаргону савремене псеудо-деснице у служби јудео-либералног глобализма број 88 значи ХАЈЛ ХИТЛЕР јер је слово 'Х' осмо слово абецеде Гњилежног Запада. Тоже ко сумња може лако да изброји подписнике и види да их НЕМА 88!

Према томе-дабоме, ПРОВАЉЕН СИ МОМАК!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

A Sta te boli k* kako pisem.

Mogu kako hocu da pisem.

Ajd propali i pijani nedovrseni rusu pljujes i vredjas je jedino sto znas ko cigojner sa pijace nista pametno od tebe..

Ajde jado bjezi u socijalno trazi drva da ti posalju i plate struju ili krades drva i struju propalice i beskucniku jadoo jadni..

Takav trulez ljudski i talog smrdi na daljinu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-01-2020, 09:04 PM)Mekenzi Пише:  Mogu kako hocu da pisem.

Јок!

НЕ МОЗЕС КАКО ХОЦЕС НЕГО КАКО ТИ КАЗЕ

Крмнад Цварак
(из партизанске породице)!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ajd kanadjanine nedovrseni Rusu odjebi...

Cibe, mozda razumes cigojnerski posto si beskucnik propalica a to smrdi na daljinu...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(19-01-2020, 01:43 AM)Mekenzi Пише:  Ajd kanadjanine nedovrseni Rusu odjebi...

Cibe, mozda razumes cigojnerski posto si beskucnik propalica a to smrdi na daljinu...

Чека', чека'....Ја НЕДОВРСЕН РУС, БЕСКУЦНИК?!

Море немо'ти да врецас, знас!

табаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=W13BieMZjTo

Бринемо шта је с'Кизом, да није узео боловање да прави ракију дуњевачу?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Sta vas briga...20 crvenih slova godisnje, 2 nove godine, jedan Boizic jos uvek, bice 2 kako stoje stvari, 1. maj se ne masi nikad, to je najveci komunisticki praznik....

Pa ne ide...kako da slavis boga a ne slavis 1. maj? Pa mora....to je "logicno".
Rostiljaju , a pre toga molili boga d anema kisa za 1. maj. Vidis...bog i 1. maj se slazu.Smile
Oni po Evropi se biju za 1. maj, ovi pivo u reku, pod kamen, da ga odnese voda, rosti;lj, pa boze pomozi....Smile

Nemam ja nista protiv za crvena slova, al taman se zalaufas da radis nesto, radnici: Stoj! Crveno slovo.
Ti cupkas u mesto taj dan, pa nastavimo....juriiiii..., taman si se zalaufao, STOJ. Crveno slovo.

Ima se slavi...mesec dana. Ko sto vlast kaci ukrase za Novu godinu u oktobru, jer posle ladni prsti...Smile i stoji do Februara. Sta se muce da ga skidaju posle za sledeci oktobar, nek stoji cele godine.Smile

Ta crvena slova su takva magija za mene...nikad ne mogu da pretpostavim odakle ce se pojave.Smile

Ko ja jedared...spremio sve... Znaci sutra idemo?
A pa ne moze.
Ja preplaseno gledam, kako ne moze, sta li sad ne valja...?
A pa sutra Ognjena Marija. Ne moze,
Dobro.

Da dodje Amer da radi tako poso tamo, ubio bi s euboio. Skratuis sebi muke i gotovo.Smile
Одговори

(20-01-2020, 08:15 PM)zstoja Пише:  Sta vas briga...20 crvenih slova godisnje, 2 nove godine, jedan Boizic jos uvek, bice 2 kako stoje stvari, 1. maj se ne masi nikad, to je najveci komunisticki praznik....

Rostiljaju , a pre toga molili boga d anema kisa za 1. maj. Vidis...bog i 1. maj se slazu.Smile
Oni po Evropi se biju za 1. maj, ovi pivo u reku, pod kamen, da ga odnese voda, rosti;lj, pa boze pomozi....Smile

Nemam ja nista protiv za crvena slova, al taman se zalaufas da radis nesto, radnici: Stoj! Crveno slovo.
Ti cupkas u mesto taj dan, pa nastavimo....juriiiii..., taman si se zalaufao, STOJ. Crveno slovo.

Ima se slavi...mesec dana. Ko sto vlast kaci ukrase za Novu godinu u oktobru, jer posle ladni prsti...Smile i stoji do Februara. Sta se muce da ga skidaju posle za sledeci oktobar, nek stoji cele godine.Smile

Ta crvena slova su takva magija za mene...nikad ne mogu da pretpostavim odakle ce se pojave.Smile

A pa ne moze.
Dobro.

Da dodje Amer da radi tako poso tamo, ubio bi s euboio. Skratuis sebi muke i gotovo.Smile

Оооо Кизоооо, не ваља ти дуњевача, овај се већ напио а ни проб'о није!

Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-01-2020, 10:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(20-01-2020, 08:15 PM)zstoja Пише:  Sta vas briga...20 crvenih slova godisnje, 2 nove godine, jedan Boizic jos uvek, bice 2 kako stoje stvari, 1. maj se ne masi nikad, to je najveci komunisticki praznik....

A pa ne moze.
Dobro.

Оооо Кизоооо, не ваља ти дуњевача, овај се већ напио а ни проб'о није!

Кидање

Pa dobro,....isponapivamo se...Smile

Ti ispruicam nesto. Mnogo vazan stvar(sto bi rekli Nislije).

Iso sam ja busom iz Toronta za Detroit, zena vec presla u Ameriku na specijalizaciju, ja cekao tamo drzavljanstvo, i radio tako u toj firmi(trpeli me).

I kazem ti ja u busu, stizemo u Ameriku na granici. Moje prvo ulazenje u AMeriku.

Pita onaj tamo Amerikanac, jel imam nesto od hrane. Nema nista.
Dobro...Posle veli otvori torbu. Ja oitvorim. On nadje keks.
Kaze, ajde izadji. Ja izadjem.

Udjemo tamo i on kaze: Reko si da nemas nista za jelo?
Reko, to je keks(Gde Srbin racuna keks u jelo!?).
A on: Ali to je hrana.
Ja cutim, sta da kazem.
Znaci, LAGAO SI.
Jao je...ti. Sta da mu kazem, zemljo otvori se.
Svi u autobusu, reko gotovo, ostavi me on, ovi odose...

Tu bivah jos malo i pustili me.

I od tad, NIKAD ih nisam salgao.

Ovde je MNOGO opasno ako slazes.

U sustini ja nisma hteo da slazem, ja samo keks nisma racunao u hranu.

Posto sam resio d aih ne lazem, a i resio sam i iz Amerike da idema na Kubu(preko Kanade), dosadno je samo iz Kanade, pitali me i iz Kanade kad smo ulzaili u Ameriku pri povratku sa Kube(bili 2 puta iz Amerike).
I tako me ona pita, gde smo bili.
Reko na Kubi, preko Kanade.
El ti znas d ami ne stojimo bas dobro sa njima?
Znam, al ja nemam drzavljanstvo samo zelenu kartu.
Ona obrnu broj, cekaj da se raspitam.
Posle spusti slusalicu i kaze: Isto ti je to. A jel imas nesto da si kupio tamo. Reko imam neki duvan za ujaka(ja ne psuim).
Slusaj, jel imas nekog u Kanadi d amu ostavis, pa on nek ti posalje?
Reko nemam.Pa dobro onda...mora ti uzmemo.
Posle malo citali bukvicu, uzeli to, ali nisu teli Kohibu d alome...mora da oni malo to testirali....Smile

I tako, nemo da lazes, to mnogo opasno овдИ. Smile
Одговори

.
ПОМОЗ'БОГ И СРЕЋАН ДАНАШЊИ СВИЈЕТЛИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА А И СИМПАТИЗЕРИМА ДОБАРДАН!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(27-01-2020, 09:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
ПОМОЗ'БОГ И СРЕЋАН ДАНАШЊИ СВИЈЕТЛИ ПРАЗНИК СВИМ СРБИМА А И СИМПАТИЗЕРИМА ДОБАРДАН!

Немаш ти ође симпатизере. Иди на "Ново видело" или "Збор", тамонак су твоји.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-01-2020, 09:51 PM)Шумадинац Пише:  Немаш ти ође симпатизере. Иди на "Ново видело" или "Збор", тамонак су твоји.

Иш!!!

табаџија

Цитат:Шибе Мура-пун си бува!

Чика Јова-Змај

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: FB-IMG-1578936601560.jpg]

Хармоника

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним