28-01-2015, 12:50 PM
Ово у Србији не постоји.
Цитат:Велики повратак Јелене Триван
„Како је ’Политици’ потврђено у Влади Републике Србије, Јелена Триван, дугогодишња функционерка Демократске странке, именована је за в. д. директора Јавног предузећа ’Службени гласник’”, уместо досадашњег директора Радоша Љушића. Замољен да каже нешто више о овој смени, Радош Љушић само је кратко одговорио: „Влада Републике Србије именовала ме је на ову функцију, влада ме је и сменила. Више од тога не желим да говорим. Све ће се знати наредних дана.” Медији су пренели и Љушићеву изјаву поводом именовања Триванове да „има нешто јаче од политике и политичара”.
(28-01-2015, 06:03 PM)Krajisnik Пише: ...a da se prihvatis lopate?To ide valjda bez konkursa.
(29-01-2015, 01:37 PM)Бенито Пише: Мекензи, није тачно да "култура у Србији не постоји", поготово што се тиче институција. Институција има чак и више него раније. Налицкане су, а сваке године направе један или "пола пројекта", јер " нема новца".Мислим да има око 600 фестивала и сличних манифестација годишње...
Тачно је да не раде биоскопи, али то није карактеристика само Србије. Ради се о посебном феномену, а то није тема овде.
А ово што си написао за комунисте, ниси ни свестан колико си у праву.