Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Владари Истока- најомраженији на Западу

Сетих се нешто Лепог Боре, нема га одавно, и његове теорије о Стаљину. Нека ова тема буде омаж његовим теоријама.
Навешћу два најчешћа имена омрзнута на Западу: Иван "Грозни" (Страшни) и Стаљин.
Одговори

Ја сам увек сумњао да је Лепи Бора у ствари Паја са старог форума. Smile

Невероватно је да човек са толико уписа не пређе на нови форум.
Паја је први извалио Мекензија и ја мислим да је он заслужан за надимак који тренутно носи на овом форуму. SmileSmile

И дан данас одем на стари форум и читам та препуцавања. Просветар напада запад а Дарко и Мекензи га напињу да се врати.
Пре три године!! Кидање
Одговори

Зар се Просветар није вратио у Србију?

Ал' озбиљно! 5+5 Кидање

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

http://www.pogledi.rs/imperija-ili-neoph...razavanja/
Одговори

(03-02-2015, 04:07 PM)Бенито Пише:  Сетих се нешто Лепог Боре, нема га одавно, и његове теорије о Стаљину. Нека ова тема буде омаж његовим теоријама.
Навешћу два најчешћа имена омрзнута на Западу: Иван "Грозни" (Страшни) и Стаљин.

Не бих се сложио у потпуности. Медијска и политичко-интелектуална елита на Западу највише мрзи Путина па тек онда "Стаљина". Јер је Џугашвили победник.
Колико сам ја приметио Запад не може да поднесе цара Николаја II Романова.

С друге стране иста "екипа" обожава Тротског а не згражавају се много
ни Лењиновим ликом и делом.
Одговори

Ивана Грозног нападају а Петра Великог хвале иако има много сличности између њих двојице. Петар је убио свог сина исто као иван свог. Обојица су владали апсолутистички и покушавали да изведу неке своје реформе. Петар је отварио Русију према западу али је и Иван отворио луку Архангелск за енглеске трговце. Разлика између њих је што је Петар прихвата све са запада док је Иван само искористиозапад док му је требало.
Одговори

https://balkanskageopolitika.com/2019/09...ne-linije/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним