Поруке: 7,859
Теме: 215
Придружен: Jul 2013
Углед:
324
Ljudi moji izbori su namešteni, oni tačno znaju koliko će ko glasova da dobije...
Dok Vučić ne odradi prljavi posao kao što su uradili Milošević,Koštunica, Tadić, neće da ga skinu.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,966
Теме: 20
Придружен: Jan 2014
Углед:
411
(10-04-2015, 06:40 PM)Ђуро Пише: (10-04-2015, 05:30 PM)Vlad Alekš Пише: Каква популарност? На прошлим изборима је добио 25% подршке у односу на читаво бирачко тело. Шта би било да на изборе изађе 70% гласача?
Ако изађе 70% бирача и да нико од тих додатних 20% не гласа за њега имао би подршку од 35% од изашлих. То му је скоро довољно за натполовичну већину. Реална је ситуација да и дио гласача који се одлуче за прекид апстиненције гласају за њега.
Мислим да СНС-у популарност расте што се види и по локалним изборима. Пуно неопредијељених ће се повести за оним што виде на телевизији.
Црно нам се пише 
Како може 35% да буде скоро довољно за натполовичну већину? Треба му још 15% плус 1 глас.
"Правићемо нови Севастопољ,
браниће нас булава и топољ!"
Поруке: 307
Теме: 21
Придружен: Feb 2015
Углед:
20
Дио гласова се губи на странке које не прођу цензус па странке имају процентуално више посланика него што су добили гласова. На прошлим изборима коалиција око СНС је освојила 48.2% гласова и 156 посланичких мјеста што је 62.4%.
Поруке: 12,765
Теме: 321
Придружен: Feb 2015
Углед:
646
Е Ђуро Ђуро...
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Поруке: 3,034
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Шта раде вУЧКо и Tadiqi на Ђинђићевом гробу?
КРЕШУ РУЖУ!!!
То је стари виц, у малој обради, али без шале, диктатор се креће Ђикијевим путем...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
(Последња измена: 01-10-2015, 07:09 AM од
Ројалист.)