У вези са кукњавом на овом форуму како, ето,
МИ вами не дамо да срушите балавог јербо бива, "оспоравамо идеју ДВЕРИ да се уједини са ДЈБ", иначе
ТРОЈАНСКОМ КОЊИНОМ ТРУЛОГ ЗАПАДА, можемо само да цитирамо великог америчког мислиоца Патрика Бјукенена,
КОЈИ ОСПОРАВА ВРЕДНОСТИ ДЕМОНОКРАТИЈЕ НАСУПРОТ ВАСКРСА НАЦИОНАЛИЗМА, то јест
НЕГИРА СИТЕМ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС КАД ЈЕ У ПИТАЊУ ОЧУВАЊЕ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА, па каже:
Цитат:ПАТРИК БЈУКЕНЕН:
Национализам уништава нови светски поредак
НОВИ МАРШ НАЦИОНАЛИЗМА
Пошто је национализам поцепао Југославију и СССР у 90-тим, па допринео и британском отцепљењу од ЕУ и тријумфу Доналда Трампа, утисак је да та фундаментална сила поново маршира.
Иако је Америка рођена из сецесије, амерички естаблишмент је од краја Хладног рата далеко више био транснационално и глобалистички оријентисан него што је наступао као велики промотер стварања нових држава. Можда због тога што је Нови светски поредак, који је Буш прогласио 1991, САД видео као беневолентног глобалног хегемона.
Изгледа да национализам Бушовом Новом светском поретку ради исто оно што је урадио и Совјетском Савезу Михаила Горбачова.
ПАТРИК БЈУКЕНЕН:
Национализам је победио демократију!
Све већи број народа сматра да је најбољи политички систем онај који најбоље штити и чува јединствени карактер нације
„Развијени свет хвали западни демократски систем као безмално савршен и најсупериорнији политички систем за управљање земљом“, руга се кинеска званична новинска агенција. „Међутим, оно што се данас догађа у Сједињеним Државама навешће више људи широм света да размисле о одрживости и легитимитету тако хаотичног политичког система.“
Цео свет је чуо речи Пекинга о обустави рада владе САД, јер у тим речима има истине.
Судећи по Фридом хаусу, демократија је већ неколико година у повлачењу. Државе у свету све мање најсјајнију глобалну демократију – Сједињене Америчке Државе – виде као најбољи модел за очување и заштиту онога што им је најдрагоценије.
ОДБАЦИВАЊЕ ЛИБЕРАЛНИХ ВРЕДНОСТИ
Кина је можда једнопартијска комунистичка држава која ограничава слободу говора, религије и штампе, заштитних знакова демократије. Али Пекинг је ипак успео да кинеском народу обезбеди нешто на шта ће бити поносан – статус суперсиле која баца рукавицу у лице моћним Сједињеним Државама.
Исто вреди и за Руски Народ.
После понижења из Јељцинове ере, Руси су се окупили око Владимира Путина, аутократе који је за 18 година власти повратио Крим и Русији вратио статус велике силе која успева да парира Американцима.
Осврнимо се и на „либералне“ демократије у Централној и Источној Европи – Чешку Републику, Пољску, Аустрију и Мађарску.
Како би очувале свој национални карактер и идентитет ове земље су одбиле да прихвате избеглице из Африке и Блиског истока, не марећи што то можда није у складу са либералним демократским вредностима ЕУ.
Разлог је само један, и не, НЕ ради се о економији, глупане (алузија на чувени слоган „It’s the economy, stupid“ из предизборне кампање Била Клинтона 1992. године; прим. прев).
Разлог је племенски!
Најмањи заједнички садржалац за ове земље је жеља да се нација стави на прво место, а да најбољи политички систем буде онај који најбоље штити и чува јединствени карактер нације.
Национализам је победио демократију!
Сетите се да Доналд Трамп није изабран јер је обећао да ће Америку учинити још демократичнијом, већ да ће је „учинити поново великом“.
А то је:
ПИТАЊЕ У КОРЕНУ СВИХ ПИТАЊА
Све се вртело око питања коме би требало дозволити да буде Американац. Заиста, шта то изазива поделу у ставовима око теме „отворених граница“ за мигранте ако не питање будућности етничког састава Сједињених Држава?
Размислите само која су питања потресала нашу земљу у последњих неколико месеци. Бели полицајци. Протести NFL играча. Скрнављење и уклањање статуа Колумба, Лија и Џексона. Сукоб Антифе и алтернативне деснице у Шарлотсвилу. Председникова изјава о „вукојебинама“. Целонедељне телевизијске тираде и бунцања о „расисти“ Трампу.
Зар све ово нису питања расе, културе и идентитета?
У нашем свету, међутим, све више људи с правом верује да ИСТИНА егзистира независно од тога да ли је људи прихватају или одбацују.
Постоје питања – као што је очување јединства Народа и Државе – која су превише важна да би о њима одлуке доносила привремена већина.
И да овом приликом цитирамо нашу маленкост са једног другог форума а приликом дискусије са једном комуњаром старом, па ка'е:
ИСТИНА ЈЕ К'О КРЦУНОВАЧА*, КАД ЈЕ КОНЗУМИРАШ-ЖЕЖЕ!!!
--------------------------------
*Крцуновача = ракија коју сама прави дотична комуна у Торонти и шире),
Ми откривамо све више истомишљеника и с'ове и с'оне стране гледе нашег изврагавања руглу болесне идеје доконих енглеских лордова из 19-ог века која је прихваћена и здушно финансирана од Интернационалне Лихварске Хидре!
Наиме ради се о "светој крави" догми интернационалних банкстера под именом
ЛИБЕРАЛНА ДЕМОКРАТИЈА, која функционише на Трулом Западу кроз шему
1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС!
А ТО ЗНАЧИ ДА
ЈЕДАН ПРОФЕСОР УНИВЕРЗИТЕТА И ПОСЛЕДЊИ ПОЛУПИСМЕНИ ЦИГОЈНЕР ИМАЈУ ИСТИ УТИЦАЈ НА БУДУЋНОСТ ДРЖАВЕ И НАЦИЈЕ, ТО ЈЕСТ ОБОЈИЦА ИМАЈУ ПО ЈЕДАН ГЛАС НА РАСПОЛОЖЕЊУ!
Ми се ваистину дивимо онима који још увек верују у ову шарену лажу болесног Трулежног Запада!
Признајемо, MEA CULPA, MEA CULPA, да смо и ми били жртвом те сумануте идеје кад смо убјежали 'вамо на Трули Запад из ондашње СФР Шугославије пре 40 канадских зима, ну пошто смо човек урођено бистар из Ерског краја миле нам Отаџбине, убрзо смо схватили ту шему, ну шта'ш...из ове се коже не може сем да млађима пренесемо поруку!
Међутим!
„Грађанска“ демократија нуди избор свега и свачега,
али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Брат Младен Обрадовић је то лепо објаснио, ПРВИ УСТАНАК СУ ПОДИГЛИ,
И У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ВОЖДА КАРАЂОРЂА ИЗВИКАЛИ, (а не изгласали) , 50, И СЛОВИМА
П Е Д Е С Е Т,
ВИЂЕНИХ ЉУДИ!
ДА СЕ ГЛАСАЛО ПО ШЕМИ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!!!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
ДЕМОКРАТИЈО, ДЕМОКРАТИЈО,
СКУПО САМ ТЕ ПЛАТИО,
ДУГЕ ЗИМЕ ПАТИО,
ПРАЗНУ СЛАМУ МЛАТИО,
ДОК САМ ТЕБЕ СХВАТИО!
РАДО БИХ ТЕ ВРАТИО,
И ЈОШ БИ'ДОПЛАТИО!
СПАС ЗА ДАНАШЊУ СРБИЈУ ЈЕСТЕ НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ, 'АПШЕЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧАРА И ВАСПОСТАВЉАЊЕ
ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ
СА КРАЉЕМ-ВОЈНИКОМ НА ЧЕЛУ!
СРБИЈА ЈЕ НА ИЗДИСАЈУ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ ДА СЕ СВАКИ АНТИПРОТИВНИК КОНСУЛТУЈЕ!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!
МИ СЕ ДАКЛЕМ, ЗАЛАЖЕМО ЗА ДОЛАЗАК НАВЛАС' ПО ПЕЛЦЕРУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА, ТО ЈЕСТ ЗА МАЈСКИ ПРЕВРАТ, ПРОМЕНУ ПРО-ЗАПАДНЕ ПОЛИТИКЕ ЊЕМЧУРА ОБРЕНОВИЋА И ОКРЕТАЊЕ РУСИЈИ!
Међутим!
Ми не би да прљамо свијетло оружје да се данашња СНС багра побије к'о што су присталице њемчура Обреновића масовно побијене после Мајског Преврата!
Довољно је по'апсити и послати на вишегодишњу робију по кратком поступку!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ ЗА ПРЕВРАТ И ДОЛАЗАК НА СРБСКИ ТРОН КРАЉА-ВОЈНИКА, ИЛИ ПАК ПРИВРЕМЕНО
МЈАСТОБЉУСТИТЕЉА ТРОНА СЕРБСКЈАГО
А ПО УГЛЕДУ НА ДОЛАЗАК НАВЛАС'У СРБИЈУ КРАЉА ПЕТРА ОСЛОБОДИОЦА!
Послен ће лако да фингирамо демонократију ради света, кад претходно обавимо пос'о!
Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!
ПАРЛАМЕНТАРНА или
БЛА-БЛА-МЕНТАРНА МОНАРХИЈА У ДЕМОНОКРАТИЈАМА ТРУЛОГ ЗАПАДА, ЛИЧИ НА ПРАВУ ИНДО-ЕВРОПСКУ МОНАРХИЈУ КАО ШТО ВАМПИР ЛИЧИ НА ЖИВА ЧОВЕКА!
Демонократски политичари кад расправљају о Монархији,
подсећају на скуп ловокрадица који одлучује о будућности ловочувара!
Ми рекосмо и Душу спасисмо!
Ми би да јоште једном поновимо шта нам ваља чинити:
1.
УКИНУТИ „ЋОРАВУ КУТИЈУ” И РЕПУБЛИКУ, ДЕКРЕТОМ, БЕЗ ГЛАСАЊА-ОДМАХ,САД, ТУ И ХИТНО!
2.
ЗАВРШИТИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА СА ЈУГОСЛАВИЈОМ, ДРУГИМ РЕЧИМА УКИНУТИ ПРАВНО КРАЉЕВИНУ ЈУГОСЛАВИЈУ И СВЕ ПРЕТЕНДЕНТЕ НА ЈУГОСЛОВЕНСКИ ПРЕСТО УПУТИТИ ДА СЕ ОБРАТЕ НА „ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ”!
3.
ВАСПОСТАВИТИ ПРАВНО ВОЈНИЧКУ КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ ОД ПРЕ ПРОГЛАШЕЊА КРАЉЕВИНЕ СХС!
4.
ВАСПОСТАВИТИ ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО СРБСКО СХОДНО ЗАВЕТУ БЛАЖЕНОПОЧИВШЕГ И ПО СТАРЕШИНСТВОМ НАЈСТАРИЈЕГ ЧЛАНА СВЕТЛОГ КАРАЂОРЂЕВИЋА ДОМА, ЊЕГОВОГ КРАЉЕВСКОГ ВИСОЧАНСТВА ГОСПОДАРА И КЊАЗА АЛЕКСАНДРА, КЊАЗА ПАВЛА, КАРАЂОРЂЕВИЋА.
5.
ОДРЕДИТИ РОК ОД ДЕСЕТ ГОДИНА ДА СЕ ИМЕНУЈЕ МИЛОШЋУ БОЖИЈОМ И ВОЉОМ НАРОДНОМ СРБСКИ МОНАРХ-ВОЈНИК КОЈИ ЋЕ БИТИ ДОСТОЈАН ДА БУДЕ МИРОМ СВЕТИМ ПОМАЗАН И ДА КАО БОЖИЈИ ПОМАЗАНИК ПОНЕСЕ ТЕШКУ КРУНУ ПЕТРА МРКОЊИЋА НАЧИЊЕНУ ОД ДРШКЕ ТОПА ВОЖДА КАРАЂОРЂА.
6.
СА БЛАГОСЛОВОМ ВАСКРСЛЕ СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ И СОГЛАСЈЕМ СРБСКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА УКИНУТИ ДЕЛОВАЊЕ СВИХ ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА НА ДЕСЕТ ГОДИНА И ВАСПОСТАВИТИ ВОЈНУ ВЛАДУ НАРОДНОГ СПАСА И ЈЕДИНСТВА, У КОЈУ БИ УШЛИ СВИ НАЈУМНИЈИ И НАЈСПОСОБНИЈИ СРБИ ИЗ СВИХ СРБСКИХ ПРОФЕСИОНАЛНИХ УСТАНОВА И ПРИВРЕДНИХ ГРАНА.
7.
УКАЗОМ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА И У ЈЕДНОМИСЛИЈУ СА ВАСКРСЛОМ СРБСКОМ ЦРКВОМ ЗАЛЕДИТИ И ПОНИШТИТИ СВАКУ ПОЛЕМИКУ О ПРИСТУПАЊУ ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ А У СПОЉНОЈ ПОЛИТИЦИ ВАСПОСТАВИТИ НАЈЧВРШЋЕ ВЕЗЕ И
И Н Т Е Г Р А Ц И Ј У
ДО ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ, СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ.
ОВАКО МИ ВИДИМО СПАС СРБСКОГ НАРОДА
У ОВОМ МОМЕНТУ!
НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!
Дакле да закључимо:
Аз.
ВОЈНИ УДАР И ПРЕВРАТ, ОДМАХ, САДА, ТУ!
Буки.
ПОКАЈАЊЕ.
Вједи.
ОБОЖЕЊЕ .
Глагољ.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈНЕ МОНАРХИЈЕ И СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ НАМЕСНИШТВА.
Добро.
РАСПУШТАЊЕ СКУПШТИНЕ И ЗАБРАНА ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА.
Јест.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ ВОЈО-КРАЈИШКЕ КРАЉЕВСКЕ СКУПШТИНЕ СРБСКИХ СТАЛЕЖА.
Живјете.
ВАСПОСТАВЉАЊЕ СРБСКОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСКОГ ЗАКОНИКА.
ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!
ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!
ЉУБИТЕ СРБСТВО!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!
ЖИВЕЛА СРБСКА ВОЈНО-КРАЈИШКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!
ЖИВЕЛО СРБСКО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!
С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА И СРБСКО ОТАЧАСТВО!
НА МНОГАЈА ЉЕТА!
Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни среће без Бога, без Краља и без Дома!!!
Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Војник и Домаћин, који би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:
„Rex est qui est nihil metuit” - „Краљ је онај, који се ничега не боји”!
Без Бога - ни преко прага!
Без Краља - ништа не ваља!
Без Дома - судба содома!
Свети Николај
СРБСКИ, Охридски и Жички!