Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pao vojni helikopter sedmoro poginulo

Au Kakva tuga.
Vojni helikopter MI-17 koji je spašavao bebu iz Raške noćas se srušio kod Aerodroma "Surčin" nije mogao da sleti zbog guste magle, kako kažu zbog nedostaka goriva..

NEKA JE VEČNA SLAVA POGINULIM HEROJIMA...

Sad analiza,

Kako je bre moguće da vojni helikopter satima i satima kruži iznad Beograda iako je gusta magla. Postoje valjda u nekim vojnim planovima mape za alternativna sletanja u slučaju rata ili ovakvih situacija, neke njive, polja gde helikopter može bezbedno da se spusti. Pa bre 99 su sletali bez problema kada nas je nato gonio a ne sad kada nema nikog u vazduhu

Drugo magla u BG je bila velika zaista, ako su to znali zašto helikopter nisu preusmerili u neka druga mesta na Niški aerodrom, Kraljevo, Užice gde je mogao bez problema da se spusti..

Treće, Ako je već morao u bg da sleti mogli su reflektore da upale ili da improvizuju sa raznim reflektorima pistu, koliko sam čuo na rts a zvezdinom stadionu su bili upaljeni reflektori ali kasno...

Sve u svemu meni ovde nešto debelo smrdi, jer sigurno iskusan pilot nebi držao toliko avion u vazduhu...

Po meni u pitanju je neki kvar na avionu koji je doveo do pada. Pogotovo što je avijacia zastarela i polusposbna. Svako ko zna u okolini batajnice i surčina ima stotine njiva i poljana gde helikopter moze bez problema da sleti.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

99 oborili smo nevidljivi ta usrana "komunisticka", jugoslovenska vojska sa njiva i ambara sprangijala ga po sred pade americki ponos.Neobrazovani partizani usrasli se u stelt.Danas u"miru"izgubismo vise pilota i tehnike nego za vreme agresije, kako nas veliki Srbi vode, demokrate, ravnogorci Draskkovica Vuka, monarhisti sa kokaradada verni Karadjordjevicima u Dvoru Belom, udovica onog mamlaza Djindjuterije itd.Jasta da je kvar pa nece drzava da ide protiv sebe, izgovor ce biti magla i slepilo pilota.Poslog meseca ubio se pilot lovac miga 21.
Одговори

Занимљиво је да је већ била унапред спремљена лаж да је слетео и да га је министар дочекао . . .

http://bktvnews.com/novorodence-evakuisa...-u-beograd
Такве вести су биле на свим порталима али су напрасно скинуте . . .

[Слика: CACfrKBUIAEbNcH.png]

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Падају летилице и у најразвијенијим земљама, посебно хеликоптери.
Е сад, зашто је потребно више од 12 сати да се објави има ли преживелих, то је сасвим друго питање.

Кружење изнад Београда или Сурчина веома је чудно, посебно ако је истина да су били упаљени рефлектори над Мараканом и Партизановим стадионом. Посебно је чудно што се провлачи прича како је нестало горива и да је то узрок пада. Па, ко управља војним хеликоптером, професионалац или волонтер?

Надајмо се да ће надлежни у току дана изаћи са детаљним информацијама о трагедији.
Одговори

(14-03-2015, 11:31 AM)Јеремија Пише:  Кружење изнад Београда или Сурчина веома је чудно, посебно ако је истина да су били упаљени рефлектори над Мараканом и Партизановим стадионом. Посебно је чудно што се провлачи прича како је нестало горива и да је то узрок пада. Па, ко управља војним хеликоптером, професионалац или волонтер?

Ми 17 може да слети на било коју ливаду у Србији,тако да за кружење изнад Београда и нема неког логичног објашњења . . .

Бојим се да су настрадали у хелихоптеру жртве жеље Вучићевих министара(Златибора Лончара,који је из Бог те пита ког разлога дошао на аеродром) за сликањем . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Вечнаја памјат погинулим херојима који су спашавали недужну бебу!!!

Надам се да ће власт прогласити дане жалости у Србији...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(14-03-2015, 12:05 PM)Бранке Пише:  
(14-03-2015, 11:31 AM)Јеремија Пише:  Кружење изнад Београда или Сурчина веома је чудно, посебно ако је истина да су били упаљени рефлектори над Мараканом и Партизановим стадионом. Посебно је чудно што се провлачи прича како је нестало горива и да је то узрок пада. Па, ко управља војним хеликоптером, професионалац или волонтер?

Ми 17 може да слети на било коју ливаду у Србији,тако да за кружење изнад Београда и нема неког логичног објашњења . . .

Бојим се да су настрадали у хелихоптеру жртве жеље Вучићевих министара(Златибора Лончара,који је из Бог те пита ког разлога дошао на аеродром) за сликањем . . .

Vidite li bre koji su ti Vučićevi ministri blago rečeno budaletine, tj. majmuni koji jure popularnost, medije, da bi izašli sutra na naslovnim stranama.

Prvo onaj Feketić, od toga sve medijske akcije "hrabre vlade" se prate na život i smrt, ministri heroji, glupiraju se.
Juče dr. Slina skače iz kola hapsi otmičare.

i Sinoć radi popularnosti te bolumenta koja se skupila na aerodromu, mediji već izenli u etar kako je beba spašena herojskim činom keramičara, i lažnog doktora. I šta se desi neko iz kontrole letenja forsira, forsira pilota da se sleti na aerodrom jer su tamo mediji i politička bolumenta koji hoće da snime taj herojski čin. Nažalost pilot videvši kakva je situacija verovatno tražio drugu lokaciju i tada se neko seti zvezdinog stadiona, i tada je već bilo kasno, rezervoar prazan...

[Слика: zmxtfd.jpg]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Добро је кад твој Тадић није на исти начин сакупљао политичке поене. Заборавили смо његове одласке на београдске маратоне, на Ђоковићеве мечеве (после пораза на изборима није отишао ни на један више), одлука да усвоји повређену керушу Милу (коју није усвојио)...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(14-03-2015, 01:23 PM)Николај Пише:  Добро је кад твој Тадић није на исти начин сакупљао политичке поене. Заборавили смо његове одласке на београдске маратоне, на Ђоковићеве мечеве (после пораза на изборима није отишао ни на један више), одлука да усвоји повређену керушу Милу (коју није усвојио)...

Ti zaboravljenog Tadića i kerušu milu spominješ kada su danas izgiinuli najbolji vojni piloti i doktori..Niđe veze što bi rekli.

Alal ti vera..Сирома'

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Власт је прогласила недељу 15. март 2015. за Дан жалости у Србији, поводом трагичне погибије седморо људи у удесу хеликоптера.

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(14-03-2015, 01:44 PM)Mekenzi Пише:  
(14-03-2015, 01:23 PM)Николај Пише:  Добро је кад твој Тадић није на исти начин сакупљао политичке поене. Заборавили смо његове одласке на београдске маратоне, на Ђоковићеве мечеве (после пораза на изборима није отишао ни на један више), одлука да усвоји повређену керушу Милу (коју није усвојио)...

Ti zaboravljenog Tadića i kerušu milu spominješ kada su danas izgiinuli najbolji vojni piloti i doktori..Niđe veze što bi rekli.

Alal ti vera..Сирома'

Алал теби вера кад си и данашњу трагедију људи искористио за политичку пропаганду против власти. Само то, па је довољно, а камоли што ниси био толико "савестан" када су твоје лопуже радиле исто то до пре неколико година.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Још ми је грђа и луђа ова отмица детета у сред Београда!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(14-03-2015, 02:03 PM)Николај Пише:  

Alal ti vera..Сирома'

Алал теби вера кад си и данашњу трагедију људи искористио за политичку пропаганду против власти. Само то, па је довољно, а камоли што ниси био толико "савестан" када су твоје лопуже радиле исто то до пре неколико година.

Брате,није ово пропаганда против власти,ако хеликоптер није доживео неки квар у лету кривица је оних са земље . . . А питање је зашто војни хеликотпер витла изнад Београда уместо да слети на било које најближе игралиште у околини . . .

И шта тражи министар на аеродрому при рутинској операцији спасавања?Јел дошао да се слика ко колега му који сат раније(не желим да верујем да је оно намештена представа,али ако је истина отпичари су комплетни идиоти) . . .

(„Држава“)

Одговори

(14-03-2015, 02:03 PM)Николај Пише:  

Alal ti vera..Сирома'

Kakve moje "lopuže" jesi ti normalan. Jesi svestan da je danas je 2015 godina, Vučić je na vlasti od 2012 godine.

Povezuješ kerušu milu, tadićev maraton, Đokovića što je bilo pre cirka 5-10 godina sa ovom velikom tragedijom danas Jesi ti psihički čist???

Inače ne koristim propagandu. A za ovakvu nesreću u ozbiljnim zemljama pada Vlada a ministri podnose ostavke zbog moralne odgovornosti...

Još jednom, slava herojima

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним