Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Клизишта

Није да баш спада у политику, али шта у Србији не потпада под тај појам?
Свако ко је доживео земљотрес који се догодио пре десетак дана (подручје Косјерића), зна о чему причам. Био сам сигурно педесетак километара од епицентра земљотреса, али јачи нисам доживео у животу. А није их било мало. Није трајао дуго, али је био страховито велике снаге.
Овај земљотрес изазвао је клизишта у Србији тамо и где их никад није било. Чак и на теренима прилично удаљеним од места земљотреса. Клизишта има много више него што званични медији јављају. Једно клизиште је индиректно довело и до ове трагедије са војним хеликоптером.
Уједно, стручњаци су изјавили да је врло вероватно да је ово припремни земљотрес у овом подручју. Они очекују један велики земљотрес на територији између јужних падина Маљена (где је био епицентар овог) па чак негде до Мајевице. Рекли су дословце: "...може да се догоди за десет дана, а може и за десет година, али ће се сигурно догодити".
Играли се ово са нама ђаво или Бог, што рече она песма?!
Одговори

Нажалост прича о санирању клизишта ми делује као научна фантастика у овој земљи.

Јер у овој земљи на ренген чекаш 30-60 дана, у болницама чучавци и бубе се шетају. Кад уђете у Градску на Звездари мука вас ухвати шта је то. Влага, зидови попуцали, људи стављају ћебад на прозоре да се згреју. А то је Београд, могу мислити како је по Србији.
Да дете ставиш у вртић треба ти веза, мито.
Путеви.
Плате...
да не набрајам даље.
Мислим да нико у Србији ни не размишља о томе. Граде Бг на води, заболе их за остало.
Одговори

Цитат: Свако ко је доживео земљотрес који се догодио пре десетак дана (подручје Косјерића), зна о чему причам. Био сам сигурно педесетак километара од епицентра земљотреса, али јачи нисам доживео у животу. А није их било мало. Није трајао дуго, али је био страховито велике снаге.

А шта тек ја да кажем када сам ''дочекао'' онај замљотрес у Краљеву, и то скоро у епицентру? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Не знам шта да ти кажем, Шумадинац. Како прође?
Бојим се да ће овај који следи бити јачи од свих које памтимо.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним