Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
(03-05-2015, 07:10 PM)Правда Пише: За некога је смртна казна награда. Ја сам за радне логоре. Да се црнчи сваки дан да се копа по рудницима да се ради на пољима да им се нађе нека тешка физикалија. А у случају нељудског убиства или масакра да се изрекне, рецимо, 20 година логора и на крају да се јавно обеси за пример другима. Мислим да би тако некакав систем кажњавања требао да се одради. Ово да те држава издржава, да те храни и да ти даје смештај је најгора опција, много се пара троши а нема користи.
Слажем се у потпуности.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Значи Црвени Кмери, Гулази...?
Нисам за смртну казну.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 10-05-2015, 09:59 PM од
херцеговац.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
Да, али за реалну, а не умишљену кривицу. Може се то назвати и добротворним радом...
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
Тоје могуће јер је Вучић је на све спреман да скрене пажњу на своју издају.
Поруке: 163
Теме: 8
Придружен: Nov 2018
Углед:
3
Нисам за смртну казну тако да ми је ово у реду.
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Како ствари стоје Ултра нађе свог парњака. Сада не мора сам са собом да води дискусије.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Поруке: 163
Теме: 8
Придружен: Nov 2018
Углед:
3
Доживотна робија је гора од смртне казне.