Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Москва бира градоначелника

Данас се у Москви, по први пут у 10 година, одржавају непосредни избори за градоначелника. За место градоначелника претендује 6 особа: међу њима су садашњи вршилац дужности градоначелника Сергеј Собјанин и опозициони лидер Алексеј Навални.

Очекујем сигурну победу актуелног градоначелника, кога подржава и Председник Русије, Путин.

Овакав начин бирања градоначелника ваља увести поново и у српским градовима...
Одговори

Јутрос сам видео на Дојче Велеу велика репортажа о Навалнију,што ће рећи да је то антируски кандидат чим га ЕУ и запад подржава..
Одговори

Навални је директно кандидат запада, а посебно САД. Читао сам аналитички текст где се говори да су његове присталице организоване попут неке секте.
Одговори

Према прелиминираним резултатима избора за Градоначелника Москве, како јавља Глас Русије, досадашњи градоначелник Сергеј Собјанин, остаће на тој функцији, на коју га је октобра 2010 године поставио председник Русије. Он је добио 57,77% гласова.

Друго место са освојених 21,56% гласова заузео је Алексеј Навални из Републиканске партије Русије, док се на трећем месту нашао Иван Мељников из Комунистичке партије, који је освојио 8% гласова.

Још једна победа родољубиве Русије је на видику, џабе Навалном сва подршка са запада...
Одговори

Москва: Путинов кандидат поново градоначелник, прозападна опозиција тражи други круг
http://srbin.info/2013/09/moskva-putinov...rozapadna/

Очигледан је сценарио прозападног кандидата Навалног, да кад већ неће људи да гласају за њега, направи протесте и покуша неку нову "плишану револуцију" у Москви, али то поред Путина сигурно неће проћи...
Одговори

(09-09-2013, 08:04 AM)Владимир Петровић Пише:  ...
али то поред Путина сигурно неће проћи...

Добиће педерољубиви лепотан добру робију од "чекисте".
Тако то раде они којима не требају содомисти по улицама...
Одговори

Као и шта сам предпоставио, Навални ће позвати на протесте и "грађанску непослушност", јер му је то и била основна намера зашто се кандидовао, знајући да ће изгубити, али припремајући "руску јесен" (која, по мени, нема никакве шансе). Ево шта преноси Глас Америке:

Navalni poziva na proteste posle poraza
http://www.glasamerike.net/content/mosco...46026.html
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним