08-10-2016, 02:30 PM
(08-10-2016, 08:36 AM)Брада Пише: бла, бла, трућ...кидно си од војске у бијели свијет....бла, бла, трућ, трућ....ми смо овдје већином титоисти, а реци ти мени јеси ли ти био Титов Пионир? А?
Јел'ти то нами спочитаваш што сам "кидн'о од ВОЈСКЕ" а не питаш се ЧИЈА је то "ВОЈСКА" онда била?
Наша сигурно није, а твоја?
Па ви послен чудно што се нами чини да већина Новосрба још увек носи невидљиву титовку на усијаним главама!
На ову седу главу ТИТОВКА ОКУПАТОРСКЕ
J N A
никад села није, па ни она пионирска, а ми својевремено одбисмо да идемо и на њихове "добровољне" радне акције пред целим разредом, јер се прочуло да титовци тамо сипају ђеци бром у јогурт!
Међутим!
Ко зна шта су све сипали и давали на тим акцијама Шамац-Сарајево итд., јербо Јосип је 'давно липс'о а Србадија га се још увек радо сећа, кућа смећа редовно посећена и очувана, а и споменике му јопет дижу!
Себи убраду:
Тагата је наша поголема!
ПС
БРАДО И ОСТАЛИ КОЈИ ИСТО ЧИНИТЕ:
НЕМА ПОТРЕБЕ ДА ПОНАВЉАТЕ ЦЕО ТЕКСТ, ПА И СЛИКЕ, КАД ЦИТИРАТЕ ПИТАЊЕ САГОВОРНИКА, ТИМЕ САМО НЕПОТРЕБНО ОПТЕРЕЋУЈЕТЕ ФОРУМ!
Паметном доста!
(08-10-2016, 02:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Па највећи НЕПРИЈАТЕЉ СРБА.....су буквално њихове владе што су стране у сваком обликом!
Потписујемо!
Међутим!
Новосрби ГЛАСАЈУ ЗА ТЕ ВЛАДЕ, ВЕЋИНСКИ, ОДЛУЧНО, КОМУНИСТИЧКИ... И ТО ОД ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА ПА НАОВАМО, И ТО СВАКИ ПУТ ЗА СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ!
Шта'ш....научило тако од времена Јосиповог да само уже у тор и заокружи ВЛАСТ!
Шта'ш....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!