Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 4.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЈОШ ЈЕДНА ВАШКА ОБАШКА!

(08-10-2016, 08:36 AM)Брада Пише:  бла, бла, трућ...кидно си од војске у бијели свијет....бла, бла, трућ, трућ....ми смо овдје већином титоисти, а реци ти мени јеси ли ти био Титов Пионир? А? Скојевац

Јел'ти то нами спочитаваш што сам "кидн'о од ВОЈСКЕ" а не питаш се ЧИЈА је то "ВОЈСКА" онда била?

Наша сигурно није, а твоја?

Па ви послен чудно што се нами чини да већина Новосрба још увек носи невидљиву титовку на усијаним главама!

На ову седу главу ТИТОВКА ОКУПАТОРСКЕ

J N A

никад села није, па ни она пионирска, а ми својевремено одбисмо да идемо и на њихове "добровољне" радне акције пред целим разредом, јер се прочуло да титовци тамо сипају ђеци бром у јогурт!

Међутим!

Ко зна шта су све сипали и давали на тим акцијама Шамац-Сарајево итд., јербо Јосип је 'давно липс'о а Србадија га се још увек радо сећа, кућа смећа редовно посећена и очувана, а и споменике му јопет дижу!

Себи убраду:

Тагата је наша поголема!

ПС

БРАДО И ОСТАЛИ КОЈИ ИСТО ЧИНИТЕ:

НЕМА ПОТРЕБЕ ДА ПОНАВЉАТЕ ЦЕО ТЕКСТ, ПА И СЛИКЕ, КАД ЦИТИРАТЕ ПИТАЊЕ САГОВОРНИКА, ТИМЕ САМО НЕПОТРЕБНО ОПТЕРЕЋУЈЕТЕ ФОРУМ!

Паметном доста!

(08-10-2016, 02:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па највећи НЕПРИЈАТЕЉ СРБА.....су буквално њихове владе што су стране у сваком обликом!

Потписујемо!

Међутим!

Новосрби ГЛАСАЈУ ЗА ТЕ ВЛАДЕ, ВЕЋИНСКИ, ОДЛУЧНО, КОМУНИСТИЧКИ... И ТО ОД ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА ПА НАОВАМО, И ТО СВАКИ ПУТ ЗА СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ!

Шта'ш....научило тако од времена Јосиповог да само уже у тор и заокружи ВЛАСТ!

Шта'ш....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(08-10-2016, 02:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(08-10-2016, 08:36 AM)Брада Пише:  бла, бла, трућ...кидно си од војске у бијели свијет....бла, бла, трућ, трућ....ми смо овдје већином титоисти, а реци ти мени јеси ли ти био Титов Пионир? А? Скојевац

Јел'ти то нами спочитаваш што сам "кидн'о од ВОЈСКЕ" а не питаш се ЧИЈА је то "ВОЈСКА" онда била?

Па ви послен чудно што се нами чини да већина Новосрба још увек носи невидљиву титовку на усијаним главама!

J N A

никад села није, па ни она пионирска, а ми својевремено одбисмо да идемо и на њихове "добровољне" радне акције пред целим разредом, јер се прочуло да титовци тамо сипају ђеци бром у јогурт!

Pobego od JNA tobože neće titovku da nosi.

Digoše se ustaše i balije 90-ih udariše na nejač kad je video koje s*nje brž bolje nazad za Kandu. Đe glavu da izgubi za Srbiju. Nije hteo ni kokardu da nosi..

a nije ni kanadsku vojnu kapu nosio..

Elem,

Jerbo čovek pacifista, pušku u ruci nije držao niti prošao vojnu obuku, hoće da diže revolucije, puč, vojne i državne udare i pravi šah mat strategije....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

На Шамац-Сарајево.....ту су послали Жене/Девојке из вечито Четничка места! И ту су КОМУНИСТИ стигли насилно да их черају!

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
2006 - MySQL server has gone away
Query:
SELECT COUNT(*) AS queue_size FROM mybb_mailqueue
Одговори

(08-10-2016, 02:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па Руси су одавно рекли да оних немогу да буду већи Срби од сами Срби.

Али верујем да оних немогу да верују да које мере су налседници КОМУНИСТЕ свију врста припремљених да продају и земљу и људе.

И 1999. се повукли са Приштинског аеродрома. Шта смо ми требали тада да радимо, да будемо већи Руси од Руса?

Ево сад имамо Путина (који није наследник комуниста Rolleyes ) да води неку политику пасивне подршке према Србији, и ништа више. И то више због својих интереса и терања контре западу, него од стварне помоћи.

А Србија у стању у којем је, наравно да не може без стране подршке да преживи. Па где не помаже Рус, помаже латин, тако што 10 пута да, а 100 пута извуче путем економско-финансијске "сарадње" коју тренутно имамо са западом.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(08-10-2016, 02:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па Руси су одавно рекли да оних немогу да буду већи Срби од сами Срби.

Али верујем да оних немогу да верују да које мере су налседници КОМУНИСТЕ свију врста припремљених да продају и земљу и људе.

(08-10-2016, 02:56 PM)Mekenzi Пише:  бла, бла, трућ, трућ...pušku u ruci nije držao niti prošao vojnu obuku, hoće da diže revolucije, puč, vojne i državne udare i pravi šah mat strategije....трућ...

Кизо да ти шапнем да не чују људи, срамота бре....пази овако:

1.
НИ ИНЖЕЊЕРИ НИ АРХИТЕКТЕ НЕ МЕШАЈУ МАЛТЕР НИТ'ТУЦАЈУ КАМЕН ПА ЈОПЕТ СЕ ПО ЊИХОВИМ ПЛАНОВИМА КУЋЕ, МОСТОВИ И ХИДРОЦЕНТРАЛЕ ГРАДЕ, А НЕ ПО МИСЛЕНИЈУ НЕКОГ СЕОСКОГ ДУНЂЕРА!

2.
НАУЧНИЦИ КОЈИ ШИЉУ ВАСИОНСКЕ БРОДОВЕ У СВЕМИР, НА БАВЕ СЕ ШВАЈСОВАЊЕМ И ФАРБАЊЕМ МЕТАЛА ИСТИХ БРОДОВА НО СЕДЕ У СВОЈИМ КАБИНЕТИМА ПРЕД КОМПЈУТОРИМА!

3.
ИСТО ВАЖИ ЗА ДИРИГЕНТА ОРКЕСТРА КОЈИ НЕ МОРА ДА ЗНА ДА СВИРА У ГАЈДЕ ИЛИ У ТАМБУРЕ!

Закључак:

Трућање и празна демагогија је мајка свих интернет-форума диљем планете!

Јок

Међутим!

Што се нашег познанија руковања ватреним оружијем тиче, част ни је обавестити вас да ми поседујемо ође 6 (и словима ШЕСТ) пушаках, које нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини а не у виртујелној, к'о Четник-почетник Вука олињалог, Брада овдашњи!

'Номад одосмо на пецање без пушке ну кад се смрче и кад почеше вуци около да завијају ми се заветовсамо да никад више изкуће не изљегнемо а да није пуна пушка орамо окачена!

Тако и би до дан-дањи!

(08-10-2016, 02:56 PM)Mekenzi Пише:  бла, бла, трућ, трућ....Nije hteo ni kokardu da nosi...трт

Да си ти жив и здрав, кад смо ми носили Кокарду (додуше не баш јавно на Теразијама) твој ћаћа није знао ни шта је то!

У то време, неке далеке '68-е, Дана је покушавала да извуче Вука из Козарачког кола а "велики демократа" и данас највећи угузљуб Трулог Запада, матори Мићуновић, мењао је назив Философског Факултета у "Црвени Университет Карл Маркс" (иначе лажно име сина чифутског рабаја Кисела Леви-Мордекаја)!

Иначе, неке комуњаре Јоже Амброза па послен и титића без покрића, и ође и тамо, називали су подругљиво Србску Кокарду "располућена кокош"!

Сад су то све демократе, љуцкоправаши и хипер угузљуби Трулежног Запада, а најтежи међу њима је Крмнад Чварак (из партизанске породице)!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: WYko7eS.gif]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(08-10-2016, 02:30 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Јел'ти то нами спочитаваш што сам "кидн'о од ВОЈСКЕ" а не питаш се ЧИЈА је то "ВОЈСКА" онда била?

J N A

Шта'ш....

Да, да, сједа глава и те варијанте, а не постоји дјете у Југославији од 1946 до 1989 које није било у Пионирима, сад још и лажеш. Ајд настави са тим па нам овдје реци што не дође 1992 међу ове:
Српска Војска Крајине, основана у Марту 1992.године
[Слика: SVK.jpg]image hosting gif

Војска Републике Српске, основана 12.Маја 1992.:
[Слика: VRS_amblem_1.jpg]photo share

Војска Југославије, основана 20.Маја 1992:
[Слика: images.jpg]image hosting

Нема ниђе петокраке и титовке.
Мада би те ови задњи или затворили као дезертера или оћерали зато што ниси држављанин, или немаш папире или си стар или "наша земља није у рату" и сл.
Одговори

(08-10-2016, 06:54 PM)Брада Пише:  Да, да, сједа глава и те варијанте, а не постоји дјете у Југославији од 1946 до 1989 које није било у Пионирима, сад још и лажеш.

То формално и аутоматско чланство у Титове пионире и касније у његовом Савезу социјалистичке омлаТине, није повлачило обавезу у целој земљи да се сутим титовкама маршира у нашој основној школи шумљанској код Ивањице, ђе је учитељ још увек прутом каштиговао ђецу због незнања, реакционарски остатак буржоаске прошлости!

Углавном, да смо ИКАД ту титовку наглаву ставили то бисмо засигурно памтили а тога се не сећам као ни "пионирске заклетве" коју су морали да знају напамет у Бео'раду и већим градовима!

Сећам се једино да смо ми користили израз "часна пионирска реч" само и једино спрдачине ради!

Први наш директни сусрет са титоизмом беше већ поменуто наше одбијање да идемо на "добровољну" радну акцију због брома у јогурту!

Такође кажу да су СВИ, СВИ, СВИ, у СФР Шугославији добијали следовања америчких јаја у праху, које је народ поспрдно звао "Труманова јаја", као и амерички жуто-црвенкасти сир у великим конзервама...е па видиш, МИ НИСМО, и на томе мрцу Јосиповом хвала, ко зна шта је све било у том прашку и сиру!

Такође тврде да су СВИ, СВИ, СВИ, у СФР Шугославији, иали здравствено осигурање, Е ПА НИ ТО НИЈЕ ТАЧНО!

(08-10-2016, 06:54 PM)Брада Пише:  Ајд настави са тим па нам овдје реци што не дође 1992 међу ове:

Српска Војска Крајине, основана у Марту 1992.године

Војска Републике Српске, основана 12.Маја 1992.:

Војска Југославије, основана 20.Маја 1992:

Нема ниђе петокраке и титовке.
Мада би те ови задњи или затворили као дезертера или оћерали зато што ниси држављанин, или немаш папире или си стар или "наша земља није у рату" и сл.[/b]

Ми би у нашим годинама могли само да љуштимо кромпир у тим војскама ну нашли смо начина да евентуални инвалидски штап заменимо са просјачким штапом, због чега се горко кајемо, не због пара но због постигнутог учинка тамо!

А што се тиче докумената ми смо пасош Јосипов ицепали одма'чим смо ође уљегли, а пасош Соједињеног Војмо-Крајишког Краљевства Сербског још увек чекамо!

Међутим!

Те значке и Кокарде из тијех година не значе да се много нешто променило у главама тамо те '92-е, неки су добили и куршум у леђа, зна се...(ти си очигледно био "подобан"), а неки добротвори одавде који су милионе слали као помоћ, нису смели ни могли лично да дођу јер је у Шугославији титића без покрића још увек био на снази списак "домаћих издајника и државних непријатеља"!

Код такозваних "хрвата", Злоувенаца и осталих тога није било, само у Срба!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Значи био си пионир, ниси се борио у Српским војскама, живиш у иностранству, неко те је одавде заврно за паре у ратно вријеме, подржаваш Шешеља, залажеш се да Русима будемо кусур и да се временом у њих претопимо . . . брате тешка ти ова твоја просвета.
Прије свега ти неваља Русофилија (иако је то у нас болест најмилија), овдје је на форуму један из емиграције написао добар комантар у вези болештине ЛЕЧИТИ ЛЕЧИТИ ЛЕЧИТИ
хихихи

(08-10-2016, 10:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  (ти си очигледно био "подобан")

Ко ти је реко за ово? Шок (да се ниси повезао са Борићем, он је био мој школски и сад је у Онтарију Баја ). Био сам углавном подобан, знаш оно врло добар-4,кад дође ред на мене будем редар, мање више добро владање и сл.
Одговори

(09-10-2016, 08:01 AM)Брада Пише:  
(08-10-2016, 10:32 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  (ти си очигледно био "подобан")

Ко ти је реко за ово? Шок (да се ниси повезао са Борићем, он је био мој школски и сад је у Онтарију Баја ).

Па ја....Борић нам је све испричао о теби и како си био пионир Јосипов и омладинац-скојевац па како си постао члан Сав'за у војсци ђе си носио ТИТОВКУ са пентаграмом, ну ми нећемо то јавно да износимо ође, сад си Четник, додуше Вуков ал'ајд'сад, носиш Браду и тако то....па нећемо да ти кваримо имиџ ође, постао си видим, и каплар и добио чварак, па нек'је са срећом!

Јок

Међутим!

Ми би овом приликом само да поновимо питање које је Гос'н Самарџић номад поставио, па каже:

Цитат:19-09-2015, 05:40 PM Порука: #6
Милослав Самарџић
[Слика: avatar_2.jpg?dateline=1373665103]
Администратор
Порука: 5,721
Придружен: Jul 2013
Углед: 217
RE: РЕФОРМА РЕФОРМЕ КРИМО-КАТОЛИКА ВУКА
(19-09-2015 01:22 PM)

Брада Пише:
бла, бла, трућ, трућ, и тако даље...
--------------------------------------------------------
Које си годиште?

Даклем стваааарно, Брадо

КОЈЕ СИ ГОДИШТЕ БРЕ?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(09-10-2016, 01:19 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Па ја....Борић нам је све испричао о теби и како си био пионир Јосипов и омладинац-скојевац па како си постао члан Сав'за у војсци ђе си носио ТИТОВКУ са пентаграмом, ну ми нећемо то јавно да износимо ође, сад си Четник, додуше Вуков ал'ајд'сад, носиш Браду и тако то....па нећемо да ти кваримо имиџ ође, постао си видим, и каплар и добио чварак, па нек'је са срећом!

Јок

Међутим!

Ми би овом приликом само да поновимо питање које је Гос'н Самарџић номад поставио, па каже:

Цитат:19-09-2015, 05:40 PM Порука: #6
Милослав Самарџић
[Слика: avatar_2.jpg?dateline=1373665103]
Администратор
Порука: 5,721
Придружен: Jul 2013
Углед: 217
RE: РЕФОРМА РЕФОРМЕ КРИМО-КАТОЛИКА ВУКА
(19-09-2015 01:22 PM)

Брада Пише:
бла, бла, трућ, трућ, и тако даље...
--------------------------------------------------------
Које си годиште?

Даклем стваааарно, Брадо

КОЈЕ СИ ГОДИШТЕ БРЕ?

Рођен посље тита, међутим закачише ме пионири. То би ти требало бити доста.
Нека те Деда, поштовање! "we may 'agree to disagree".

Вратимо се теми, знаш ли за овог препородитеља?:

[Слика: 13230255_1031221700290478_8301787975640691281_n.jpg]upload pics
Игор Д. Јакшић - Народна јака Србија, кандидат за преЦедника. Који по реду 5+5 ?
Одговори

Цитат:Међутим!

Што се нашег познанија руковања ватреним оружијем тиче, част ни је обавестити вас да ми поседујемо ође 6 (и словима ШЕСТ) пушаках, које нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини а не у виртујелној, к'о Четник-почетник Вука олињалог, Брада овдашњи!

'Номад одосмо на пецање без пушке ну кад се смрче и кад почеше вуци около да завијају ми се заветовсамо да никад више изкуће не изљегнемо а да није пуна пушка орамо окачена!

Kanada je drzava zakona, ima te li vi dozvole za nosenje oružja.

Takođe mi smo ođe upućeni da su kanadski kurjaci zakonom zaštićeni i da ne smeju tek tako da se ubijaju..

Nemo da Vam na vrata zakucaju agenti za ljudska i životinjska prava. Tipa animals police.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ти изгледа нијеси чуо за

THE FREEMAN MOVEMENT, OR SOVEREIGN CITIZENS ?!

Ако, ако....блажени нишчи Духом јербо на њима је Царство небеско!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(12-10-2016, 09:21 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ти изгледа нијеси чуо за

THE FREEMAN MOVEMENT, OR SOVEREIGN CITIZENS ?!

Not yet.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним