Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

српски говор

Добродошли!
Мој матерњи језик је руски. Са српском сам наишао први пут. Зачудо, али у принципу, то је сасвим јасно. Тако да у мом српском не смеј, бољи одговор на моје питање.
На новчаница Југославије на доњој ивици има имена уметника и гравери. После тога штампани смањење: FEC и SC или CG. Шта они значе?
Хвала унапред.    
Одговори

(12-08-2016, 01:30 PM)Mirza Пише:  Добродошли!
Мој матерњи језик је руски. Са српском сам наишао први пут. Зачудо, али у принципу, то је сасвим јасно. Тако да у мом српском не смеј, бољи одговор на моје питање.
На новчаница Југославије на доњој ивици има имена уметника и гравери. После тога штампани смањење: FEC и SC или CG. Шта они значе?
Хвала унапред.

Dobrodošli ruski brate Mirza! Kako ste izabrali taj nadimak "Mirza"?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

И шта? Веома лепо: од една страна -- познавалац, чак наставник, с друге -- може се превести као кнез.
Одговори

Честитке излаз на женски одбојкашки финалу на Олимпијади!!!!!
Сам гледао утакмицу са Американцима.
Веома срећан због вама!!!!!!!!!!!
Одговори

Хвала на честиткама, поздрав и теби!

(12-08-2016, 01:30 PM)Mirza Пише:  Добродошли!
Хвала унапред.

Најбоље је да одговоре на оваква питања потражиш на неком уско-стручном нумизматичком форуму.

Иначе, "Мирза" је муслимански надимак у овим крајевима, тако да знаш...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним