14-08-2015, 12:55 PM
Апликације - православни мотиви
14-08-2015, 01:40 PM
Неће да отвори!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
10-11-2015, 10:47 PM
Нисам сигурна шта наслов подразумева, а линк који је г. Самарџић оставио није активан.
Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
10-11-2015, 11:19 PM
???????
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
10-11-2015, 11:35 PM
Није вам јасно што мени није јасно па питам? Боље да сте ми одговорили, већ бих поставила макар једну апликацију да не кажем мотив.

12-11-2015, 01:52 AM
(10-11-2015, 10:47 PM)Маша Пише: Нисам сигурна шта наслов подразумева, а линк који је г. Самарџић оставио није активан.
Ukucajtee na play google store latinicno Hadzi Srdjan i izaci ce Vam sve nje gove aplikacije, ima ih jako puno...
Eto Maso da ne kazes posle da nisi shvacena

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
12-11-2015, 10:49 AM
Поштовани Mekenzi,
Све сам разумела али никако једну ствар, ЗБОГ ЧЕГА НИКО НИЈЕ ОСТАВИО НИ ЈЕДАН ПРИЛОГ?
Запитала сам се, ви сте ме упутили и хвала вам због тога.
Ипак, није то то јер, поред тога што сте ми помогли, могли сте дати свој прилог теми и ја бих вас следила као свака смерна форумашица форумаша илити жена свог драгог.
НИЈЕ ЛАКО С МУШКАРЦИМА, ТАКО МИ СВЕГА!
Ајме, ни један женски смајли.
Све сам разумела али никако једну ствар, ЗБОГ ЧЕГА НИКО НИЈЕ ОСТАВИО НИ ЈЕДАН ПРИЛОГ?
Запитала сам се, ви сте ме упутили и хвала вам због тога.
Ипак, није то то јер, поред тога што сте ми помогли, могли сте дати свој прилог теми и ја бих вас следила као свака смерна форумашица форумаша илити жена свог драгог.
НИЈЕ ЛАКО С МУШКАРЦИМА, ТАКО МИ СВЕГА!
Ајме, ни један женски смајли.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)