Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Како би по Просветару Србија требало да изгледа

Просветарова визија Србије је расута на неколико тема па отварам посебну тему да све скупимо на једном мјесту.

На почетку питање за Просветара шта мисли о православним кибуцима? Људи се скупе да раде нешто, друже се и моле се богу. Нешто као Ора из Титовог времена само мањег обима и са јаком вјерском компонентом. Тако би се Срби из цијелог свијета упознавали, дружили и учвршћивали у вјери. А нешто би и урадили.
Одговори

Мала дигресија:

Стао ђак пред Вуков споменик па вели:

-Ех Ђуро, Ђуро...због твог "Горског вијенца" ја падох на испиту из србске књижевности!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Imam pitanje:
Šta se podrazumeva pod 300 hrabrih?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Претварате форум у циркус.
Одговори

Мени су Просветарови ставови занимљиви. Слажем се са ставовима о књижевном језику и писму али се не слажем са ставом о државном уређењу.
Одговори

(28-08-2015, 01:02 PM)Ђуро Пише:  Мени су Просветарови ставови занимљиви. Слажем се са ставовима о књижевном језику и писму али се не слажем са ставом о државном уређењу.

Ђуро кад МИ дођемо навлас'не да ће се слажеш но ће да тражиш још!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Kad počne prosvetar da se sveti Srbima kad dođe na vlas', ima da bude gora klanica nego kod Brke 50-ih godina.

Živu glavu će samo sačuvati 300 hrabrih. Ako niste u tih 300 vešanje u sred terazija ili metak u čelo.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-08-2015, 06:25 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ђуро кад МИ дођемо навлас'не да ће се слажеш но ће да тражиш још!

Хоћу ли имати неку протекцију пошто сам са форума? Јок
Одговори

(28-08-2015, 09:02 PM)Ђуро Пише:  
(28-08-2015, 06:25 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ђуро кад МИ дођемо навлас'не да ће се слажеш но ће да тражиш још!

Хоћу ли имати неку протекцију пошто сам са форума? Јок

Pazi, samo sa foruma je gosn' Samardžić zaštićen (nisam siguran dal' spada u 300 hrabrih) jer će on kad Prosvetar dođe na vlas' biti ministar zadužen za kulturu.

Za ostale teško, ako nemaš krs' i ako se ne svidiš prosvetaru teško. Možda će imati neki popust za nas sa forma, neće nas streljati al radni logor ne gine.Smile

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма нема фрке за вас, у првом налету само ће да проћерамо кроз топлог зеца латин'чаре и носиоце Обама фризура и ташница-педеруша преко груди!

Остали могу да спавају мирно!

.

.

.

До даљшег...

табаџијатабаџијатабаџија

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(03-09-2015, 03:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ма нема фрке за вас, у првом налету само ће да проћерамо кроз топлог зеца латин'чаре и носиоце Обама фризура и ташница-педеруша преко груди!

Кидање

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Еве га...

[Слика: Korea-style-Men-messenger-bags-Small-Sho...s-Mini.jpg]

....само му још Обама фризура фали!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ovako ja zamišljam prosvetara kad dođe ođe na vlas'.. Јок

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(03-09-2015, 03:53 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Еве га...

[Слика: Korea-style-Men-messenger-bags-Small-Sho...s-Mini.jpg]

....само му још Обама фризура фали!

Ово је бре наш четник, погледај како поносно носи лобању са укрштеним костима, ти би побио и наше људе....

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним