Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Предлог СЛС да се улице масовно именују по Дражи

http://www.pogledi.rs/predlog-sls-da-se-...-po-drazi/
Одговори

Ми апсолутно подржавамо предлог!

Међутим!

Ми се залажемо да се ИСТОВРЕМЕНО спроведе уклањање имена комуно-сатанистичких зликоваца, полуписмених абаџија и ноторних алкоса са улица Београда и васцеле Србије!

Рецимо тај Бранко Ћопић, Титин дворски пјесник, је погин'о као алкос а мост по њему још носи име!

Неки Слоувенец, партизански џелат крвавих руку до рамена, Франц Розман, још увек има улицу у Бео'раду, тамо неђе подно Котеж Неимара!

И ко је тај балијандер Рифат Бурџевић, и он има улицу, сећамо се ишли смо тамо у неки Војни одсек својевремено!

Велика Дева, Алија Великана, Народни Херој Вршка Чука....све мој до мојега!

Али Шукрија....Шукрија....какво је то име?!

Међутим!

Шта'е то "Либерални савез"?

Још једна вашка обашка, или шта?

Ми кад чујемо "либерални" одма'трчим у нужник!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Бранков мост не носи име Бранка Ћопића.
Већ се из улице Бранкове излази на мост па је мост од народа добио име "Бранков".
Улица носи име Бранка Радичевића.
Бранко Ћопић је скочио са Бранковог моста.
Одговори

Ово нисам знао, извињавам се ако је тако, али маса Срба сматра да се Бранков мост зове по Бранку Ћопићу!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Срамота је ко све има улицу у Београду а да Чича нема. Погледајте само Мија Ковачевић какву улицу има. А из ње се улази у Рузвелтову. Срамота. Рузвелт. Џорџ Вашингтон. Кенеди. То је срамота. Мења се, али полако. А и народ је стока.
29. новембар нико не зове Булевар Деспота Стефана. Старије генерације још увек Булевар Краља Александра (Обреновића иначе) зову Булевар револуције.
Није то све само до власти...али биће ја мислим, табанамо полако али табанамо у том правцу.
Одговори

(03-09-2015, 06:34 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ово нисам знао, извињавам се ако је тако, али маса Срба сматра да се Бранков мост зове по Бранку Ћопићу!
Која маса... Први пут чујем. Smile
Одговори

Нами се десило и једном и више пута да кадгођ смо рекли наше мишљење о Бранку Ћопићу, да увек дође и до Бранковог моста, као по њему назвало!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним