Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Погледи'' на Сајму књига

Цитат:Газда Живко је један хоштаплер који је 1944. изашао на Равну Гору очекујући првоборачку и да му се озакони послије рата све оно синдикално што је нелегално отуђио прије борби.

По чему је друкчији од стотина други, нарочито оне стоке у Лондону и Каиру (част изузетцима!). Да је Тито којим случајем одлучио подијелити власт, или да је био приморан на то, па то би све по'итало њему!

Слажем се са Самарџићем ође (није честоКез), то је незаобилазно штиво у проучавању ДСР код нас. Наравно, све треба узети са дебелом резервом и добро извагати прије крајњег суда.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Miloslave, da li si obisao Sajam? Ima li drugih izdavaca koji objavljuju knjige o cetnicima i slicno, osim ISIS ( a nije islamska drzava)? Ili je knjiga spala na jedno slovo?
Kako je isla nova knjiga?
Одговори

Јесам. Нађе се ту и тамо понека књига, али мало...
На Сајму увек слабије иду нове књиге, јер су старе јефтиније.
Одговори

Izdavacka kuca JASEN je imala neke naslove u vezi crnogorskih cetnika. Takodje, Nemanja Devic je izdao knjigu Smederevski kraj u DSR. Ne mogu blize nista da napisem, zato sto sam zurio pa nisam posebnu paznju obratio na ova dela. Mislim da sam video jos neku novu knjigu, ali ne mogu da se setim.
Одговори

Зашто ниси свратио горе на љуту?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Mnogo sam zurio, brate, a i mnogo visoko. Sto bi rekao Prosvetar KAD MI DODJEMO NA VLAS, Pogledi ce biti dole u centru.
Vidimo se oko Nikoljdana negde, u vezi one knjige o Neretljanima?
Одговори

Ako Bog da!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним