Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Тражимо да Србе и све српско на КиМ бране Русија, Кина, Иран, Куба и Венецуела

(11-11-2015, 07:10 PM)Брада Пише:  Дали ми је промакло, али нигдје не видим Израел. могуће да уопште нису гласали.
А да имамо Србе на власти, ко што немамо овим земљама што гурају Шиптаре и гласају за њих треба увести улазне визе и царине.

Можда нема Израела јер је ту Палестина.
Одговори

(09-11-2015, 08:08 PM)Павле Пише:  Грке срам да буде. Тужан

Руку на срце наши политичари су забили нож у леђа браћи Грцима и ако сутра признају независност Космета нема шта да им приговарамо.Чудим се што што су уопште били суздржани ипак знају Грци чији је Хиландар на Гори Атонској.Србија је признала Македонију под њеним уставним именом, желимо братске односе и очекујемо помоћ Грчке а признали смо Македонију а тиме и лажну историју.Атина и Скопље су у спору око уставног имена бивше југословенске републике коју Грчка не признаје под називом Македонија пошто се тако зове и северна грчка покрајина.Данашњи Македонци желе да избаце из назива оно БЈРМ и да буду само Македонија и потомци Александра Македонског а Грци не дају а наши несрећници признали Македонију под уставним именом. Ако сутра Грчка промени однос према Србији сами смо криви, ко нас Јебе!

Огрешили смо се о Грке.
Одговори

Хвала њима на подршци, али су то они урадили прије свега из свог интереса, јер у политици не постоје пријатељи. Зар мислите да је брига Конго и Лаос (који су гласали за нас) шта се дешава на КиМ, и да им је стало до правде? Наравно да не. Већ се свијет преко наше грбаче дијели на Запад и Исток. Ми не би требали да себе и своју земљу трпамо између САД и Русије тј. Запада и Истока, јер у тим њиховим свађама и надигравањима, проћи ћемо као Украјина и Сирија (колатерална штета).

Класичан примјер тога је руско признавање анексије БиХ од А-У. То су урадили јер им је Европа заузврат обећала неке посједе на Црноморској обали.
Одговори

(14-11-2015, 12:56 AM)Капетан Пише:  
(09-11-2015, 08:08 PM)Павле Пише:  Грке срам да буде. Тужан

Руку на срце наши политичари су забили нож у леђа браћи Грцима и ако сутра признају независност Космета нема шта да им приговарамо.Чудим се што што су уопште били суздржани ипак знају Грци чији је Хиландар на Гори Атонској.Србија је признала Македонију под њеним уставним именом, желимо братске односе и очекујемо помоћ Грчке а признали смо Македонију а тиме и лажну историју.Атина и Скопље су у спору око уставног имена бивше југословенске републике коју Грчка не признаје под називом Македонија пошто се тако зове и северна грчка покрајина.Данашњи Македонци желе да избаце из назива оно БЈРМ и да буду само Македонија и потомци Александра Македонског а Грци не дају а наши несрећници признали Македонију под уставним именом. Ако сутра Грчка промени однос према Србији сами смо криви, ко нас Јебе!

Огрешили смо се о Грке.

Тако је Капетане. Немамо ми Грцима шта приговорити. Шта очекујемо, ми стално у проблему, а стално да нас Грци бране, па људи имају и својих проблема, преко главе. помогли су они нас много.
Одговори

Има наравно истине у томе што пишете.
Македонију је стварала и признавала Титова Југославија. Многе неправде из тог периода треба исправити па се надам да ћемо имати снаге да једног дана исправимо и ту. Македоније прво треба да се стидимо због нас самих па онда због Грка...

С друге стране, мислим да је ово била борба на глобалном нивоу. Против угњетавања Православља и ширења Албанске идеологије. Дакле Грци имају два јака разлога, мимо политике, да буду уз нас.
Свакако да Грци трпе јаке притиске и да су у тешкој позицији, и треба им одати признање што нам држе страну по питању КиМ.
Одговори

Ми Срби се увјек правдамо нашим режимима, као нисмо криви ми, крив је Тито, Милошевић, ДОС..... Нажалост, Срби су створили и Македонију и Косово. Можемо се режимима правдати себи, али други то не разумију, као што и ми не разумимо њихове режиме. Па кажемо: Французи су нам у Великом рату били пријатељи или нису нам били пријатељи, не помињући њихову власт. Ми се уствари кријемо иза наше власти.
Одговори

Цитат:Zapamtite: svi srpski politicari koji se busaju u patriotske grudi si dokazani izdajnici. Oni koje oni napadaju su veci rodoljubi nego svi oni zajedno! Seselj, nikolic, vucic, kostunica... da ne nabrajam tu bagru izdajnicku, nisu nikada bili ni prineti onome za koga vecinom mislite da je bio izdajnik, kao i da nam je neuporedivo bolej od momenta od kada je mucki streljan!
Drecun laze, jer je lazovcina i izdajnik, kao i svako ko ima ikakve veze sa SNSom, SRSom, vucicem,nikolicem i seseljom.
Zapamtite...

Čisto da se zna:

U vreme vlade Zorana Đinđića, koja je svojevremeno okarakterisana kao antisrpska, radilo se na prikupljanju dokaza o zločinima OVK i kompletan posao završen je oktobra 2001. godine, izjavio je bivši zamenik načelnika Resora državne bezbednosti Zoran Mijatović, navodeći da to zna jer je, u ime službe, i sam učestvovao u toj akciji.

http://rs.n1info.com/a133158/Vesti/Djind...a-OVK.html

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А онда је његов министар правде пустио из затвора 1.500 терориста на слободу.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним