Да ли неко има песме Драгутин Кнежевића Крунице? Ја имам трентуно 41 песму од Крунице (не рачунајући албум "Звуци Тромеђе" зато што је Круница само текст за те песме написао). Најбитнија касета/албум од њега ми је "Српска Зора 2", а ту су још и четири песме из касете "Добровољци - Срби, Збор!" зато што само за те две касете имам једино све информације на сајту "Дискогс". Само да кажем да су његове песме вредне с обзиром да му је сајт угашен и он је ПРВИ ЈАВНИ певач четничких песама.
Драгутин Кнежевић Круница
24-11-2023, 08:15 PM
(10-08-2018, 02:00 PM)Србски Четник Пише: Да ли неко има песме Драгутин Кнежевића Крунице? Ја имам трентуно 41 песму од Крунице (не рачунајући албум "Звуци Тромеђе" зато што је Круница само текст за те песме написао). Најбитнија касета/албум од њега ми је "Српска Зора 2", а ту су још и четири песме из касете "Добровољци - Срби, Збор!" зато што само за те две касете имам једино све информације на сајту "Дискогс". Само да кажем да су његове песме вредне с обзиром да му је сајт угашен и он је ПРВИ ЈАВНИ певач четничких песама.
https://www.youtube.com/watch?v=O-t5xw4FMMc
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)