Поруке: 837
Теме: 6
Придружен: Jul 2013
Углед:
148
Док се жене боре против црних џихадиста, западници код куће желе да неко други ризикује живот да угуши хаос који су сами учествовали да створе.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Искрено, нешто ми слабо делује ова Руска операција у Сирији.
За ова 4 месеца нису ослободили ни један већи град, нису елиминисали ни једног важног вођу, нису постигли малтене никакав успех на копну. Не кажем да је ништа, али је пуно мање него што сам очекивао. Кад крену ваздушни удари, ствар се мења на терену за неколико дана. А овде већ 4 месеца трају, плус имамо Сиријску армију, не неку балавурдију...па опет, малтене без већег успеха.
Или су Руси преценили Асадову војску или не знају да их организују лепо. Ту се види Америчко искуство на делу, скупе неке идиоте ал кад почну удари, на терену све иде много боље. Организованије.
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Надам се, само кажем да сам ја некако очекивао више. Можда сам и нереалан.
Ако је изнуривање једино решење бојим се да Асадова војска не може дуго да издржи. Овима константно стиже помоћ са свих страна, видећемо да ли Сирија може да издржи још дуго ово стање у коме је сада.
У сваком случају, надам се да ће Сирија бити оно што је некад била и да ће бити упамћена као прва земља у којој су Амери добили "НЕ" и да је то нешто значило на крају.